Skip to content

Kuinka tulostaa laskuja Shopifysta helposti ja nopeasti – eri menetelmiä

12 de maaliskuu de 2022
shopify logo 18622

Jokaisen verkkokaupan perustavoitteena on saada vastineeksi tuotteesta, tietysti olennainen osa tässä prosessissa on laskujen luominen.

Shopifyn avulla suurin osa prosesseista suoritetaan verkossa, mukaan lukien laskutus. Mutta kyllä tietyssä tilanteessa sinun on tulostettava ne Kuinka tehdä se? Jatka lukemista, niin selitämme eri tapoja saavuttaa se.

Kuinka tulostaa lasku Shopify POS:sta?

Hyväksymme, että Shopify on tällä hetkellä yksi parhaista ja täydellisimmistä alustoista verkkokauppasi ylläpitämiseen. Vielä hyödyllisempää kuin tuotteiden lataaminen Instagramiin. Koska annat brändillesi ammattimaisuuden leimanjolloin kuluttaja tietää, että hän voi luottaa siihen.

Tämän luottamuksen vahvistamiseksi osto-myyntitapahtumissa on tarpeen antaa ostotosite, jossa on maksutiedot ja muut tiedot. Vaikka monta kertaa digitaalinen kuitti riittää, jos joudut joskus tulostamaan senyleisin tapa tehdä tämä on Shopify POS:n kautta:

 • Kun vahvistat ostotilauksen, etsi ”Sovellukset” -vaihtoehto
 • Valitse nyt vaihtoehto ”Tulosta tilaustulostimella”.
 • Valitse asiakirja, jonka haluat tulostaa, oli se sitten lasku tai lähetystodistus. Voit määrittää tulostuksen tarkempia tietoja napsauttamalla ”Tulosta tilaustulostimella”, esimerkiksi kopioiden lukumäärän, tulostuksen etu- ja takapuolelle jne. Vahvistat ”Tulosta”-painikkeella.
 • Voit hyödyntää mallin mukauttamista mieltymystesi mukaan, jotta voit myöhemmin käyttää sitä kaikessa laskutulostuksessasi seuraavan reitin kautta: Sovellukset > Tilaa tulostin > Hallinnoi malleja > Tulosta oletuksena.

Kuinka tulostaa lasku Shopify Administa oikein?

Shopifyssa ei ole yhtä ainoaa tapaa tulostaa laskuja, sillä alusta on suunniteltu niin, että löydät itsellesi parhaiten sopivat menetelmät oman työnkulkusi perusteella. Täten, toinen tapa saada tämä asiakirja fyysisestikoostuu seuraavista vaiheista.

laskun luominen shopifyssa

 • Siirry ensin viralliselle shopify-sivulle.
 • Kun olet siellä, siirry ”Ohjauspaneeliin” tai ”Shopify Adminiin”.
 • Valitse ”Tilaukset” tai ”tilaukset” vaihtoehto.
 • Tässä vaiheessa sinun on valittava kaikki tilaukset, joista haluat saada laskun tai lähetysluettelot.
 • Nyt sinun on napsautettava ”Lisää toimintoja” -painiketta, näytettävässä luettelossa, varmista, että valitset ”Tulosta tilaustulostimella”.
 • Seuraavassa määritetään haluamasi asiakirjan tyyppi ”Mallit”- tai ”Mallit”-vaihtoehdossa.
 • Kun olet valmis, napsauta ”Tulosta”, jolloin sinulla on sekunneissa kaikki tarvittavat fyysiset laskut mukanasi.

Mitä sovelluksia käyttää laskujen tulostamiseen Shopifyssa?

Jos olet kiinnostunut tietämään kaikki verkkokaupassa työskentelyprosessin yksityiskohdat, mutta et ole vielä aloittanut sellaisen kanssa, niin voimme suositella kokeilemaan nimien ja brändiideoiden generaattoreita. Muista tämä näillä markkinoilla luovuus ja oma tyyli hallitsevatlisätään arvolupaukseen, jonka voit tarjota asiakkaillesi.

Siksi mitä enemmän kiinnität huomiota yksityiskohtiin, sitä paremmin he osaavat arvostaa palveluasi. Älä toki lankea perusasioihin ja yleiseen sadat ihmiset käyttävät samaa muotoa oletuslaskutus ja kun siitä aiheutuu Kuinka erottua?, tie muuttuu hieman monimutkaisemmaksi.

Vaikka se on täysin henkilökohtainen päätös eikä täysin välttämätön, käytä Shopifyn kanssa yhteensopivia kolmannen osapuolen sovelluksia, voi antaa sinulle ylimääräisen edun tätä prosessia suoritettaessa. Niiden avulla voit mukauttaa enemmän asiakirjan yksityiskohtia, mutta niissä on myös kirjanpitotyökaluja, jotka ovat välttämättömiä myymäläsi pitämiseksi kunnossa.

’PrintHero’sta

Ensimmäinen työkalu, jonka haluamme esitellä sinulle, on nimeltään PrintHero, käyttöliittymä, jonka avulla voit mukauttaa laskujasi ja lähetyksiäsi niin, että voit Tarjoa asiakkaillesi täydellinen ostokokemus verraton. Tällä tavalla voit suunnitella strategioita, jotka sisältävät jonkinlaisen alennuskupongin tulevia tilauksia varten.

Sen avulla voit myös luokitella ja hallita toimittajia, lajitella tilauksia tuotetyypin mukaan ja paljon muuta. Toistaiseksi se on saatavilla vain englanniksi ja saksaksi, löydät sen Shopify-sovelluskaupasta ja sen hinta on 14,99 dollaria kuukaudessa.

painosuunnittelija

Verkkolaskujen tekoprosessissa löydämme myös erilaisia ​​tarpeisiimme ja budjetteihimme sopivia työkaluja, joihin ei kannata sijoittaa summaa sovellus, joka ei täytä vaatimuksiasivarsinkin, jos et tuota tarpeeksi vakaata voittoa, jotta siihen olisi varaa.

Tästä syystä toinen sovellus, jonka esittelemme, on nimeltään ”Print Designer”, jonka ilmainen kokeilujakso on kaksi viikkoa. Kun olet valmis, jos päätät jäädä, peruutat vain 4,99 dollaria kuukaudessamikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon asiakkaidesi laskujen personointiin.

muokata shopify-laskuja

Kuinka mukauttaa Shopifysta tulostettavat laskut?

Palatakseni perusasioihin, itse Shopifysta, voit pienellä kärsivällisyydellä säätää myymäläsi asetuksia niin, että kaikki sen lailliset tiedot on rekisteröity, logosta rekisteröintiin. Jotta loppulasku olisi lakisääteinen, asiakirjan tulee sisältää seuraavat perustiedot:

 • Liikkeeseenlaskijan tiedot, yrityksen nimi, sijainti ja postinumero.
 • Asiakastiedot, nimi, sähköpostiosoite ja sijainti.
 • Ostotiedot, nimike ja nimikkeiden lukumäärä, hinnat, määrä ja loppusumma.