Skip to content

Kuinka tulostaa triptyykki Wordissa paperin molemmille puolille ja ilman marginaaleja?

2 de maaliskuu de 2022
logotipo word 18540

Word on ohjelma, jossa on useita toimintoja tekstien kirjoittamisessa. Tämä sisältää oikeinkirjoituksen tarkistuksen, tyyli- ja kielioppisuositukset. Se on kehittynyt välttämättömäksi työkaluksi opettajille, oppilaille ja kaikenlaisille käyttäjille.

Sen toimintojen joukosta löydät poikkeuksellisen paljon formaatteja koti-, yliopisto-esittelyt ja mainonnan ammattilaisille. Vieraile Wordin päälataussivulla ja pääset taatusti kaikkiin sen moniin ominaisuuksiin, mukaan lukien kaavioiden, kaavioiden ja esitteiden suunnittelu.

Mitä tulee ottaa huomioon tulostettaessa esite Wordissa ilman reunuksia ja paperin molemmille puolille?

Mainonnassa ja graafisessa taiteessa triptyykki on informatiivinen julkaisu, joka on taitettu kolmeen osaan. Sen yleiset mitat ovat 297 x 210 mm tai A4. Pääsääntöisesti sitä käytetään muun muassa tapahtuman, toteutuspäivän ja vastuulaitoksen tietoihin.

Tapa taittaa triptyykki johtaa kuusi kasvot, kolme edessä ja kolme takana. Ensimmäinen sisältää esittelyn ja viimeinen informaation lopetus. Loput kantavat kehon yleensä. Voit tehdä esitteen Wordissa sen oletusmallien avulla tai tuoda ne verkosta. Nämä voivat tulosta ilman reunuksia ja molemmille puolille paperista. Vaikka se näyttää yksinkertaiselta, sinun on otettava huomioon useita tekijöitä tulostaaksesi esitteet Wordissa.

Tiedä tulostukseen käytettävän arkin koko

Arkin koko on yksi tärkeimmistä tekijöistä esitteen suunnittelussa ja painoprosessissa. Ennen kuin aloitat suunnittelun, tarkista arkin muoto, jotta vältytään tekemästä korjauksia ennen tulostusta.

triptyykin suunnittelu wordissä

Voit määrittää arkin koon siirtymällä Muotoile-välilehdelle ja napsauttamalla konfigurointisivua. Joissakin Wordin versioissa sivun asetukset saattavat löytyä ”asettelu”-välilehdeltä. Siellä voit valita tai muuttaa paperikokoa oli se sitten laillinen, letter tai A4.

Mistä tiedät, salliiko tulostimesi reunattoman tulostuksen?

Tulostimet tarjoavat päivittäin paljon vaihtoehtoja, jotka näyttävät ylittävän tietomme. Mutta on jotain, mitä haluamme tietää ja saada, on a tulosta ilman reunuksia tai reunuksia. Tämä vaihtoehto tarjoaa houkuttelevamman ja elegantimman esityksen lisäksi tilan täyden hyödyn.

Saadaksesi selville, salliiko tulostimesi reunattoman tulostuksen, sinun on käytettävä ajuria ja siellä Ominaisuudet-ikkunassa näet tulostuslaatuasetukset ja näet, näkyykö ”marginless” -vaihtoehto.

Miten kolminkertainen esite tulostetaan Wordissa ilman reunuksia ja sivun molemmille puolille?

Esitteen suunnittelu ja tulostaminen Wordissa ilman reunuksia ja sivun molemmille puolille voi olla hankalaa. Voit kuitenkin saavuttaa sen helposti kiinnittämällä huomiota seuraaviin tulostimen konfigurointiohjeisiin:

 1. Siirry ensin muotovälilehdelle
 2. Siellä näet vaihtoehdot ”hypyt”, ”rivien lukumäärä” ja ”yhdysviivat”.
 3. Napsauta pientä nuolta, joka näyttää ”asetukset”-valikon
 4. Valitse vaihtoehto ”paperi”.
 5. Napsauta näkyviin tulevassa valikossa tulostusasetuksia
 6. ”Lisäasetukset” -vaihtoehdossa
 7. Napsauta otsikon tulostusta
 8. Varmista, että ”sovita sisältö paperikokoon” -vaihtoehto on poistettu käytöstä.
 9. Paina hyväksy ja tulostin määritetään.

Marginaalien poistamiseen

Kun tulostin on määritetty, meidän on jatkettava marginaalien määrittämistä. Nykyaikaisissa tulostimissa on tämä vaihtoehto oletusarvoisesti, mutta voi olla tapauksia, joissa sinun tulostin ei salli tulostamista ilman reunuksia. Yksi tapa selvittää se on napsauttaa ”marginaalit” -välilehteä, asettaa kaikki marginaaliarvot nollaan ja painaa OK.

triptyykin lähettäminen tulostettavaksi

Jos saat viestin, jossa sanotaan, että marginaalit ovat tulostusalueen ulkopuolella. Sinun tarvitsee vain käyttää vaihtoehtoa ”rajata” asiakirjasi alue piilottaaksesi valkoiset alueet.

Asiakirjan tulostaminen paperin molemmille puolille

Luodaksesi onnistuneen mainosmarkkinointistrategian, voit aloittaa sopivan esitteen suunnittelusta. Silmiinpistävissä väreissä ja tasapainoisessa sisällössä koko kehossaan, jossa esityksestä sen sulkemiseen se kutsuu lukemaansa, se antaa asiakirjallesi tarvittavat elementit viestintätavoitteensa saavuttamiseksi.

Myös koko arkin tilan käytön tulee olla riittävä. Siksi sitä ei kannata hukata tulosta se molemmille puolille. Tämä voidaan saavuttaa seuraavilla vaiheilla:

 1. Avaa kansio ja anna sille nimi ”side a”
 2. Avaa toinen kansio ja anna sille nimi ”sivu b”
 3. Aseta haluamasi tiedot asiakirjaan ”a” ja tee sama ”b”:llä
 4. Ennen kuin tulostat, kirjoita arkille kyltti, joka osoittaa suunnan
 5. Tulosta ”puoli a”
 6. Aseta arkki takaisin tulostimeen signaalin ollessa vastakkaiseen suuntaan
 7. Tulosta nyt ”puoli b” ja esitteesi on molemmilla puolilla