Skip to content

Kuinka tyhjentää Plex -välimuisti kaikilla laitteillasi

4 de syyskuu de 2021
plex smart tv 14819

Tyhjennä Plex -välimuisti tai Plex -palvelin se on yksi tehtävistä, jotka jokainen käyttäjä haluaa tehdä. Välimuistiin on tallennettu tärkeitä väliaikaisia ​​tietoja käytetyistä sovelluksista. Näin sovellus voi ladata tiedot vain kerran ja kierrättää ne sitten.

Tämä muisti on hyvin samanlainen kuin RAMVälimuisti on kuitenkin paljon nopeampi, koska prosessori käyttää sitä nopeammin saadakseen tärkeitä tietoja.

toiseksi Plex -multimediapalvelu on sovellus tai ohjelma, jonka avulla voit nauttia erilaisesta multimediasisällöstä tietokoneeseen tallennettujen tiedostojen kautta.

Milloin Plex -välimuisti tyhjennetään?

Plex -sovelluksen välimuisti se on poistettava jatkuvasti. Erityisesti silloin, kun katselemasi videot tai elokuvat avautuvat hitaasti, jäätyvät jatkuvasti tai kun toisto on hidasta. Nämä tekijät johtuvat sovelluksen kuluttamien tietojen kertymisestä.

Tiedot tallennetaan niin, että sovellus soittaa jatkuvasti, kun se aikoo käyttää tietoja. Toisin sanoen joka kerta, kun käytetään tiettyä tietoa, videota tai elokuvaa. Joka kerta muisti täyttyy ja haku vaikeutuu. Koska Plex -sovellus avaa tiedostoa etsiessään välimuistia ja lukemalla niin paljon tietoja hidastaa prosessia.

Missä se on ja miten Plex -välimuisti tyhjennetään laitteesta riippuen

Tämän tyyppisen muistin sijainti muuttuu aina, kaikki riippuu käyttöjärjestelmästä sinulla on laite. Järjestelmästä, Windowsista, Linuxista, Androidista tai Macista riippuen välimuisti sijaitsee eri paikassa.

Plex -palvelimen välimuistin tyhjentäminen on helppo tehtävä, jotta se ei hidastuisi. Jotkut käyttäjät haluavat luoda multimediapalvelimia, Plex on online -multimediapalvelu eri käyttöjärjestelmien tuella.

Windows

Plex -välimuistin tyhjentämiseksi sinun on tiedettävä, mitä laitetta käytät, jos se on tietokone, jossa on sWindows 10 -käyttöjärjestelmä, siirry selainikkunaan ja kysy, kunnes saat seuraavan osoitteen ’% LOCALAPPDATA% Plex media server Plug – Support Cache’.

Jos käytät Windows -käyttöjärjestelmää sen kaikissa versioissa, etsi tämä sovellus käyttäjän osoite. Ja etsi yllä mainittu osoite, poistoprosessin jälkeen videot toistetaan oikein. Muista suorittaa toimenpide jatkuvasti, jotta soitin pysyy hyvässä toimintakunnossa.

Eri hakemistot näytetään eri elokuville ja ohjelmille, joita käyttäjä katsoi, sinun on poistettava ne yksitellen tai kaikki kerralla ja kaikki.

tyhjennä Plex -palvelimen välimuisti

Välimuisti on suositeltavaa puhdistaa niin usein, varsinkin kun käytät sovelluksen e -kysymystä tai mitä tahansa muuta, koska sisältö tallennetaan välimuistiin käyttäjän asetusten tai viitteiden tallentamiseksi.

Linux

Linux -käyttöjärjestelmästä löytyy monia versioita. Jos haluat kuitenkin tyhjentää tallennetun välimuistin, sinun pitäisi löytää sijaintisi seuraavasta osoitteesta. $ PLEX_HOME / Kirjasto / Sovellustuki / Plex Media Server / Plug-in Support / Välimuistit.

Kun olet löytänyt tämän osoitteen, voit jatkaa Plex -sovelluksen välimuistin tyhjentämistä. Samalla tavalla sinun on aloitettava poista aliosoitteets kaikista tähän mennessä nähtyistä tiedostoista.

Mac

Laitteissa, joissa on Mac -järjestelmä, välimuisti on helppo kerätä valokuvasovellukset tai ääni- ja videosoittimet. Tämäntyyppisen muistin poistaminen on kuitenkin yksinkertaista.

Jos haluat poistaa tämän muistin, sinun on tehtävä haku sen sijainti kirjakaupoissa. Päästäksesi siihen voit kirjoittaa hakukoneeseen osoitteen ~ / Library / Caches, josta kaikki tiedot löytyvät.

Kun olet siellä, sinun on etsittävä kansio, jossa on sovelluksen nimi, tällä kertaa Plex, voit syöttää sen ja poistaa kaikki tallennetut tiedot tai poistaa kansion kokonaan ilman, että sinun tarvitsee syöttää sitä.

Samoin voit tyhjentää tämän soittimen välimuistin sovellusten kautta. Yksi parhaista ja suosituimmista on CleanMyMac X joka vastaa poistamisen tehostamisesta, koska se poistaa enemmän roskia ja vapauttaa enemmän tilaa kuin edellinen menettely.

Android

Toisaalta, jos käytät Plexiä ja haluat poistaa välimuistin Androidista, siirry kohtaan Puhelinasetukset, Sovellukset, sinun on löydettävä Plex -sovellus ja valitse vaihtoehto ’Tallennus’ ja sen jälkeen ’Poista tiedot’.

Toinen prosessi plex -sovelluksen välimuistin tyhjentämiseksi on hyvin yksinkertainen ja samanlainen kuin mikä tahansa muu sovellus. Se koostuu siitä, että sinun tarvitsee vain mennä puhelimen asetuksista ja etsi Sovellukset -välilehti. Kun olet antanut tämän, sinun on etsittävä sovellus, jolle haluat poistaa välimuistin, tässä tapauksessa Plex.
Kun olet määrittänyt tämän sovelluksen asetukset, sinun on etsittävä välimuistin osoittava painike ja napsautettava Tyhjennä välimuisti. Myöhemmin puhelin poistaa muistin ja voit käyttää Plex -sovelluksen videosoitinta ilman takaiskuja tai vaikeuksia

Plexin käytön edut missä tahansa käyttöjärjestelmässä

Plex -palvelimen välimuistin tyhjentäminen voi olla ärsyttävää, mutta se on tehtävä usein, jotta kyseinen sovellus ei hidastuisi.

Suoratoistopalvelut He ovat syrjäyttäneet perinteisen tavan katsoa elokuvia, sarjoja, romaaneja ja muita ohjelmia kaapelioperaattoreilla tai muilla televisiopalveluilla.

Monista verkkopalveluista, jotka tarjoavat lukemattomia sisältötyyppejä, on käyty ylämäkeä taistelussa sen selvittämiseksi, mikä on paras. Riippumatta siitä, mikä on parempi, tunnetuin on epäilemättä Netflix.

Monet haluavat kirjautua Netflixiin ilmaiseksi, mutta se on kaukana totuudesta. Kuitenkin, että on olemassa palveluja, kuten Plex, joka ei pyydä minkäänlaista kuukausimaksua kuten Netflix tai muita maksullisia palveluja.

Kun käytät Plexiä, sinulla on pääsy miljooniin sarjoihin, elokuvia, videoita ja romaaneja teräväpiirtona, sen interaktiivisen kirjaston avulla voit tallentaa ja valita sisällön katsottavaksi myöhemmin. Se on myös monitasoinen palvelu, se tarjoaa tukea Androidille, IOS: lle, Windowsille ja Linuxille, mikä tarkoittaa, että voit nauttia siitä missä tahansa järjestelmässä.

Kuinka käyttää Plex -suoratoistopalvelua älytelevisiossani helposti?

Tyhjennä välimuisti Plex -palvelimelta helposti, se voi olla todella siistiä välttääksesi tiettyjä ongelmia. Koska se nopeuttaa videoiden tai elokuvien toistoa ilman keskeytyksiä. Televisiotoiminnot ovat erilaisia, varsinkin jos se on älytelevisio, koska jotkut haluavat ladata sovelluksia Haier Smart TV: stä ilman Play -kauppaa.

poista välimuisti Plex smart TV: stä

Kaikki riippuu käsilläsi olevasta älytelevisiosta, mutta ehdottomasti kaikilla on sovelluskeskus riippumatta siitä, mikä merkki tai malli on. Sovelluskeskuksen käyttäminen edellyttää Internet -yhteyttä.

Kun olet sovelluskaupassa, sinun on kirjoita hakukoneeseen sana Plex tai Plex -palvelin. Valitse sitten lataus- tai asennusvaihtoehto, kun latausprosessi on valmis, sinun on avattava sovellus.

Sovelluksen jälkeen Plex pyytää sinua kirjautumaan sisään tililläsi, sinun on käytettävä sitä, jota käytit rekisteröintiprosessissa, syötä käyttäjätunnus ja salasana ja vahvista sitten. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, voit luoda sen helposti sähköpostilla.

Kun olet käyttäjän sisällä, voit nauttia miljoonista ohjelmista, sarjoja, romaaneja, elokuvia ja muuta sisältöä. On kiehtovaa saada nauttia tästä palvelusta television kautta, koska laatu on uskomatonta.