Skip to content

Kuinka vaihtaa chat-taustakuva WhatsAppissa erikseen?

1 de maaliskuu de 2022
logo whatsapp app 18558

WhatsApp-sovellus ei lakkaa hämmästyttämästä meitä, koska se päivittää jatkuvasti alustaansa tarjotakseen parempia palveluita käyttäjilleen. WhatsApp-alustan uusimmissa päivityksissä on havaittu, että sen avulla voimme mahdollisuus vaihtaa keskustelun taustakuvaa ja yksilöllisesti.

Aiemmin WhatsApp-alusta ei sallinut meidän vaihtaa yhteyshenkilön chatin taustakuvaa yksitellen. Toisin sanoen se taustakuva, jonka laitoimme keskusteluun, sama aiottiin laittaa muihin kontaktien keskusteluihin. Totuus on, että monille käyttäjille oli ärsyttävää, etteivät voineet vaihtaa tietyn yhteystiedon taustakuvaa, mutta tällä hetkellä sovellus on päivitetty ja antaa meille mahdollisuuden tehdä tämä räätälöinti yksittäisissä chateissa, ja tässä aiomme opettaa sinulle kuinka tee se.

Harkitaan jokaisen WhatsAppi-chatin taustakuvan mukauttamista

Kuten aiemmin mainitsimme, tämä vaihtoehto chatin taustakuvan vaihtamiseen yksitellen ei ollut käytettävissä, mutta se on tällä hetkellä käytettävissä. Kuitenkin, jotta voimme vaihtaa taustakuvan WhatsApp-keskustelussa, meidän on otettava huomioon tietyt seikat ennen kunkin keskustelun taustakuvan vaihtamista.

Päivitä WhatsApp uusimpaan versioon

Yksi näkökohdista, joka meidän on otettava huomioon, jotta voimme vaihtaa jokaisen chatin taustakuvan WhatsAppissa, on sovellusversion uusin päivitys WhatsAppilta. Koska jos sinulla ei ole sovelluksen uusinta päivitystä saatavilla, et voi vaihtaa taustakuvaa yksitellen keskusteluissa. Muista siis päivittää mobiilisovelluksesi puhelimesi latauskaupoista.

Eri taustat tummalle ja vaalealle tilalle

Toinen seikka, joka tulee ottaa huomioon tietyn chatin taustakuvaa vaihdettaessa, on valita ihanteellinen tausta, joka sopii sovelluksen yleisesti käyttämääsi teemaan. Toisin sanoen säädämme normaalisti WhatsApp-sovellustamme pimeän tilan teemalla tai vaalean tilan teemalla, jotta voimme olla mukavia valitsemamme teeman kanssa.

Kun valitsemme taustakuvan yksittäiselle keskustelulle, meidän on kuitenkin valittava taustakuva, joka sopii sovelluksessamme olevaan teemaan. Nyt WhatsApp tarjoaa meille vaihtoehdon erilaisista taustakuvista, jotka on luokiteltu vaaleat, tummat, yksiväriset tai valokuvani. Joten yritä valita taustakuva sovelluksessasi olevan tilan mukaan.

Kuinka vaihtaa keskustelun taustakuvaa WhatsAppissa?

Epäilemättä WhatsApp on yksi parhaista pikaviestisovelluksista, joita voimme löytää, ja se on saavuttanut paljon suosiota maailmanlaajuisesti. Koska tämä sovellus antaa meille mahdollisuuden keskustella ihmisten kanssa, jotka ovat kaukana ympäristöstämme ja jopa muissa maissa. Lisäksi se ei tarjoa meille vain pikaviestipalvelua, vaan voimme myös lähettää äänimuistiinpanoja, valokuvia, videoita, soittaa videopuheluita, puheluita ja monia muita asioita, joita voidaan tehdä tässä sovelluksessa.

Monta kertaa haluamme mukauttaa jonkin WhatsApp-yhteyshenkilömme chattia tehdäksemme siitä henkilökohtaisemman ja erilaisen kuin toisesta keskustelusta. WhatsAppilla on nyt erittäin vähän mukautusvaihtoehtoja, jotta keskusteluja voidaan mukauttaa yksilöllisesti.

Opi vaihtamaan whatsapp-taustakuvasi

Ajan mittaan se on kuitenkin tehnyt useita päivityksiä alustaan ​​ja tänään se on antanut meille mahdollisuuden vaihtaa chatin taustakuvaa yksitellen, tämä ei ollut käytettävissä hetki sitten. Lisäksi tämä vaihtoehto on julkaistu ja otettu käyttöön kaikissa mobiililaitteissa, kuten iOS-käyttöjärjestelmällä ja Android-käyttöjärjestelmällä varustetuissa laitteissa.

Android-laitteeltani

Koska Android-käyttöjärjestelmällä varustetussa puhelimessamme on mahdollisuus vaihtaa chatin taustakuva erikseen. Pystymme luomaan taustan, josta pidämme eniten, jokaisen kontaktimme WhatsApp-chatille. Nyt meidän on tehtävä seuraava:

 1. Siirry WhatsApp-mobiilisovellukseen.
 2. Avaa sen yhteystiedon chat, jonka taustakuvan haluat vaihtaa.
 3. Paina sitten kolmea pystysuoraa pistettä, jotka ovat oikeassa yläkulmassa.
 4. Valitse sitten vaihtoehto ”Taustakuva”.
 5. Seuraavaksi vaihtoehdot tai kansiot avautuvat, joissa voit valita taustakuvan, jonka haluat sijoittaa, kirjoittamalla joitain kansioita valitaksesi taustakuvan. Vaalea- ja tummataustaisten kansioiden tapauksessa sinun on ladattava kuva, jotta voit käyttää sitä, ja latausvaihtoehto tulee näkyviin.
 6. Kun kuva on valittu, sinun on napsautettava ”aseta taustakuva”.
 7. Sitten näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa kysytään, haluatko asettaa taustan kaikille keskusteluille vai vain tälle keskustelulle. Valitse vaihtoehto ”Vain tämä chat” ja paina sitten ”OK”, valmis.

tee se Android-puhelimellasi

iPhone-puhelimessa

Yleisesti ottaen WhatsAppin tekemät päivitykset ovat aina ensin saatavilla iOS-käyttöjärjestelmää käyttäville laitteille, tässä tapauksessa iPhonelle. Samoin menettely, joka meidän on suoritettava, on seuraava:

 1. Syötä WhatsApp-sovellus.
 2. Kirjoita sitten keskusteluun, jonka taustakuvan haluat vaihtaa.
 3. Napsauta sitten kyseisen chatin asetusvaihtoehtoa.
 4. Napauta nyt ”Taustakuva” -vaihtoehtoa.
 5. Seuraavaksi näkyviin tulevat kansiot, joissa on taustakuvavaihtoehdot, joista voit valita.
 6. Valitse haluamasi taustakuva.
 7. Napsauta sitten ”Aseta taustakuva” -vaihtoehtoa asettaaksesi taustan ja vahvista sitten keskustelun taustakuvan vaihto, ja siinä kaikki.