Skip to content

Kuinka vaihtaa League of Legends -käyttäjätunnus ilmaiseksi – Vaihda lempinimi LoL

25 de elokuu de 2021
lava league of legends

Videopelien maailma on hyvin erilainen kuin todellinen maailma, jossa me olemme upotamme kuvitteellisessa universumissa, jossa on omat säännöt ja määräykset.

Tässä maailmassa joko saman pelin kautta, pelifoorumeilla tai yhteisöissä Verkossa on jopa mahdollista tehdä arvostetun nimen tai se, joka erottuu menestyksestämme, tunnettuudesta ja yhteistyöstä yhteisön kanssa.

Tämä on helppo tehdä, koska meidän on vain oltava aktiivisia kussakin yhteisössä, mutta koska se on hyvin erilainen maailma kuin meidän, meitä ei aina tunneta oikeilla nimillämme.

Usein ihmiset hyväksyvät a digitaalinen nimi, IGN (In Game Screen englanniksi) tai salanimi, jolla voimme erottaa itsemme muista tai saada meidät tuntemaan enemmän uppoutumista digitaaliseen maailmaan.

Nämä nimet ovat melko yleisiä eivätkä rajoitu pelkästään videopeleihin, koska näemme ne kaikenlaisissa keskusteluissa suosittujen sosiaalisten verkostojen ja muiden kautta. Ja riippuen siitä, mitä teet tietyn pelin yhteisölle tai kuinka kuuluisa sinusta tulee kilpailukykyisellä tasolla, nimesi tulee enemmän tai vähemmän suosituksi median tuntijoiden keskuudessa.

Se ei kuitenkaan saa olla kuuluisa siitä, että se voi tarkoittaa jotain, koska sen on tarkoitus merkitä lähinnä jotain samalle pelaajalle. Jokaisen pelaajan salanimi voi olla hänen identiteetti, ja se on täydellinen tilaisuus pelata toista ihmistä toisessa universumissa.

Sama tapahtuu League of Legendsissa, jossa yksi ensimmäisistä vaiheista, jotka tarvitaan pelaamisen aloittamiseen, on a salanimi tai kutsujan nimi. Joskus nämä nimet eivät kuitenkaan välttämättä ole meidän makuumme, joten voimme muuttaa sen noudattamalla tätä opetusohjelmaa.

Miksi sinun pitäisi vaihtaa käyttäjätunnuksesi?

Ensinnäkin sinun on erotettava kaksi asiaa käyttäjätunnuksesta, koska kun puhumme siitä, viittaamme kutsujan nimeen, nimeen, joka näkyy mestarissasi ja jolla nimi tuntee sinut pelin sisällä.

Emme tarkoita kirjautumiseen käyttämääsi nimeä, jota voit muuttaa tukisivun kautta tai ottamalla yhteyttä tukeen Mellakka tästä ongelmasta, jos sinulla saattaa olla kirjoitusvirhe tai jotain muuta.

Mitä tulee Kutsujan nimi, On luonnollista, että voimme valita jotain, jolla tunnemme olomme mukavaksi, ja on tärkeää tehdä niin, koska ajan myötä se voi tuntua hieman tylsältä. Ajatuksena on, että olet kiinnostunut nimestäsi, miltä se kuulostaa ja miltä sinusta tuntuu.

Jos valitsit kuvitteellisen hahmon nimen, jonka kanssa et enää tunnu tunnistetuksi, mikä nykyään ei kuulosta niin hyvältä, tai monista muista syistä, sinun pitäisi vaihda nimesiAjattele kuitenkin sitä ennen prosessin suorittamista, koska se voi olla kallista.

League of Legends käyttäjä

Kuinka muuttaa kutsujan nimi?

Jos haluat muuttaa kutsujanimeäsi, sinun on annettava League of Legends -asiakas, ja kun olet sen sisällä, sinun on syötettävä ’Laskuttaa’ Se on muotoiltu hammaspyörällä varustetun henkilön profiiliksi. Sen sisällä voit löytää tavan muuttaa kutsujan nimeä noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.

Sinun on kuitenkin pidettävä mielessä, että muuttaaksesi sinun on maksettava 13 900 Sininen olemus tai 475 kierrosta, muista, että jos käytät sopimatonta nimeä, se muutetaan välittömästi ilman hyvitysmahdollisuutta.