Skip to content

Kuinka vaihtaa League of Legends -salasana? – Tee LoL -salasanastasi turvallisempi (esimerkki)

25 de elokuu de 2021
Riot sesion

On useita syitä, miksi League of Legends -salasanan vaihtaminen on tarpeen, joko siksi, että olet unohtanut sen tai turvallisuutesi vuoksi. On olemassa useita tapoja ratkaista tämä ärsyttävä ongelma, joka voi usein saada pään pyörimään, oppia niistä myöhemmin, lisäksi jätämme sinulle vinkkejä.

Kuinka vaihtaa League of Legends -salasana, jos olen unohtanut sen?

No, se on melko yksinkertainen prosessi, mutta sinun on pidettävä mielessä, että sinun on erotettava toisistaan ​​tiedot, jotka voivat olla elintärkeitä. Ensinnäkin sinun on tiedettävä, mikä on käyttäjänimesi, joka muuten ei ole sama kuin kutsuja.

Tämä on ratkaisevan tärkeää, koska se on erittäin tärkeä tieto palautusprosessissa, ja tarvitset käyttäjätunnuksesi prosessin läpikäymiseen. Jos et muista, League of Legends tarjoaa myös tämän mahdollisuuden sinulle, voit tarkistaa sen viralliselta sivulta.

Jatka palauttamista siirtymällä LoL -sivulle ”Kirjaudu sisään”, sinun on valittava vaihtoehto ”Oletko unohtanut salasanasi?”. Tämä vie sinut sivulle, jossa sinun on määritettävä tilisi alue, mikä helpottaa salasanan palauttamista.

Kun tämä on tehty, sinua pyydetään antamaan käyttäjätunnuksesi, kun olet tehnyt tämän ja painanut ”Lähettää” sähköposti lähetetään liitettyyn tiliin. Tässä viestissä on linkki, joka ohjaa salasananvaihtonäyttöön; kirjoita yksi ja vahvista se. Kun olet valmis, voit syöttää LoL: n uudelleen.

Voinko vaihtaa League of Legends -salasanani ilman ongelmia?

Jos olet päättänyt vaihtaa salasanasi, siihen ei ole monia ongelmia; sinun on vain noudatettava muutamia yksinkertaisia ​​vaiheita, joiden avulla voit saada uuden salasanan muutamassa sekunnissa. Ensin sinun on annettava tilisi Riotissa tai League of Legends -sivulla, tätä varten avaa kirjautumisvalikko.

Kun olet tililläsi, sinun on napsautettava käyttäjänimeäsi sivun oikeassa yläkulmassa ja valittava ”Asetus”. Siellä näet, että vaihtoehtoja ei ole paljon, mutta sähköpostin alla on osio ”Laskuttaa” sinun täytyy klikata sinne.

Siirry sitten osioon ”Salasanan vaihto”, Sinun tarvitsee vain syöttää nykyinen ja sitten uusi salasana vaatimusten ja vahvistuksen mukaisesti.

Lisäksi, jos haluat vahvistaa muutoksen, sulje tilisi ja kirjaudu sisään uudelleen. Näin tiedät, onko muutos tehty oikein, jos ei, yritä uudelleen.

Kuinka valita erittäin turvallinen League of Legends -salasana?

Riot, kuten monet alustat, jotka edellyttävät käyttäjien rekisteröintiä, on määrittänyt joitakin parametreja sen määrittämiseksi, että salasana on käyttökelpoinen. Tällä tavoin he kehittivät logaritmin, joka ei salli pelaajan luoda avainta, ennen kuin se on täysin turvallinen, mikä asettaa joitain vaatimuksia.

Ensinnäkin salasanasi ei saisi olla alle kahdeksan merkkiä tai yli 30, se on hyvä valikoima numeroita yhdistelmän vuoksi. Toisaalta siinä on oltava vähintään yksi numero ja salasanaa ei pitäisi pitää helposti arvattavana, johon Riot selittää joitakin asioita.

Soturi

Monet pelaajat käyttävät yksinkertaisia ​​salasanoja ”1234 salasana”, Koska järjestelmä on numerojono ja sisältää hyvin tyypillisen sanan, järjestelmä hylkää sen. Siksi on suositeltavaa, että salasana on merkkien yhdistelmä, jota ei noudateta.

Sinulla voi olla avaimia, joihin liittyy tiedot on helppo muistaa sinullekuten lemmikkisi nimen vaihtaminen tärkeään päivämäärään. Muista, että sen pitäisi olla jotain, jonka muistat helposti ja jota kukaan ei voi arvata; näin huolehdit siitä, että League of Legends -salasanaasi ei löydetä.

Salasanan vaihtaminen on erittäin hyödyllistä sekä sinun että tietokoneen suojaamiseksi. Tällä tavalla huolehdit pelissä asettamistasi ja omistamistasi rahoista, League of Legends -kaupasta ostamistasi tuotteista ja saamistasi palkinnoista.

Tärkeänä tietona sinun tulee tietää, että salasanan vaihtamisen lisäksi sinulla on myös mahdollisuus vaihtaa käyttäjänimesi.