Skip to content

Kuinka vaihtaa PayPal -korttini yksinkertaisella tavalla ja muutamassa vaiheessa

2 de syyskuu de 2021
cambiar renovar tarjeta credito

Nykyään käytämme luottokortteja päivittäin, kun haluamme tehdä ostoksia, jos meillä ei ole käteistä silloin. Mutta samaan aikaan ja tärkeintä on, että näitä luottokortteja voidaan käyttää erilaisten tai monenlaisten luottojärjestelmien kanssa. verkkomaksut. Sähköisiä maksumekanismeja on siis monia, mutta ehkä yksi tärkeimmistä ja tunnetuimmista on Paypal, jossa voit avata tilin ilman luottokorttia.

Alustavasti voimme sanoa sen Luottokortit ovat käteismekanismeja ostosten tekemiseen. Näillä maksutavoilla on tiettyjä tapoja tai tapoja, joita käytetään nykyään ostoksiin ilman käteistä rahaa. Tämä antaa tietyn turvamarginaalin, koska pankkien ei tarvitse toimittaa suojaussummia korttisi katoamisen tai petoksen sattuessa.

Huonona puolena on, että niillä on vanhentumis- tai viimeinen voimassaolopäivä ja että kun ne linkitetään tai linkitetään online -maksualustoihin ja tässä tapauksessa Paypaliin, sinun on pidettävä ne voimassa ennen luottokortin voimassaolon päättymistä.

Hyvä uutinen on, että Paypal ilmoittaa sinulle kaikista kortteihisi liittyvistä tiloista. PayPal ilmoittaa sinulle, jos kortti vanhenee pian ja jos se on päivitettävä, voit myös luoda kortin numeron Paypalille.

PayPal Se on yksi eniten käytetyistä alustoista maailmanlaajuisesti, kun teemme ostoksia verkossa tai myös jos haluamme siirtää tai vastaanottaa rahaa, mutta tämä edellyttää, että sekä lähettäjän että vastaanottajan on tehtävä se samalla PayPal -alustalla..

Sinulla on myös tili käytettävissä Paypal Business niille, joilla on yrityksiä ja he haluavat tehdä kaupallisia liiketoimia suuremmilla summilla, mutta on olemassa tapoja laskea Paypalin korkeat palkkiot.

Jos et ole varma, miten voit päivittää luottokorttisi, voit käyttää ”Ohjekeskus” PayPal. Joka opastaa sinua, jotta voit ratkaista ongelmasi yksinkertaisella tavalla. Tällä alustalla on myös tukikeskustelu, jota voit käyttää myös, jos et ole aivan varma luottokorttisi päivittämisestä.

Kuinka tietää PayPaliin liittyvän korttini vanhenemispäivä

Sinun on ensin käytettävä henkilökohtaista PayPal -tiliäsi, sitten päävalikkoon napsauttamalla Lompakko ja valitsemalla kortti, johon olemme liittäneet. Korttimme tiedot näkyvät näytöllä, mukaan lukien viimeinen käyttöpäivä.

Jos sinulla on yritystili ja sinun on tiedettävä viimeinen voimassaolopäivä, kun siirryt tilille, pääset vain valikon ”saldo” -välilehteen, siirrymme näytön alareunaan, jossa näyttää meille liittyvät kortit, napsautamme ja näemme haluamamme kortin tiedot.

Vanhentunut PayPal -kortti – Mitä tehdä ja miten vanhentunut kortti vaihdetaan?

Se tarkoittaa, että jos ei korvaamme tai vaihdamme luottokorttia ennen vanhentumispäivää, emme voi suorittaa minkäänlaisia ​​verkkotapahtumia, joten se on vaihdettava, jotta PayPal voi tunnistaa sen uutena korttina.

Korttisi poistetaan käytöstä kaikenlaisten tapahtumien suorittamiseksi. Joten sinun on pakko päivittää korttisi tai poista vanha korttisi ja lisää uusi, jonka päivämäärä PayPal tunnistaa uudeksi.

Kuinka poistaa luottokortti PayPalista

  1. Ensimmäinen askel on ottaa pääsy tilillämme PayPalissa.
  2. Kun olemme tilillämme, voimme havaita a numero ilmoitus oikeassa yläkulmassa olevassa kellossa.
  3. Jos ilmoitus liittyy korttisi vanhenemiseen. Viesti tulee näkyviin Tämä kortti on vanhentunut. Päivitä kortti tai Tämä kortti vanhenee pian.
  4. Klikkaa päivittää kortti.
  5. Muokkaa tai muuta tietoja ja napsauta sitten päivitä kortti.

Huomautus: Jos uudella kortilla on eri tilinumero, sinun on lisättävä uusi kortti ja poista vanha.

Alla olevassa kuvassa sinun on painettava Päivitä kortti -painiketta

päivitä luottokortti paypalissa

Tällä tavalla muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä voimme pitää luottokorttimme ajan tasalla PayPalin kanssa., ja tällä tavalla jatkamme päivittäisten ostosten tekemistä. Sinun tulee aina olla tarkkaavainen, jotta et jää järjestelmän toimintakyvyttömyyteen, ja tällä tavalla voit konsolidoida suorittamasi maksut tai siirrot oikein.

Vaiheet uuden kortin lisäämiseksi PayPal -tililleni

Jos haluat lisätä uuden kortin tilillesi, toimi seuraavasti: Etsi ensin päävalikosta vaihtoehto ’Portfolio’ napsauta ja valitse ’Yhdistä pankki- tai luottokortti’, johon sinun on syötettävä korttitietosi, ja siirry kohtaan ’Yhdistä kortti’. Sitten sinun on napsautettava uutta korttia ja valittava Vahvista kortti, saamme koodin ja olemme valmiit.

PayPal hylkää luottokorttini – kuinka korjata se

Jos PayPal hylkää korttijäsenyytesi, se voi johtua seuraavista toistuvista virheistä: PayPal -laskutusosoitteesi on eri kuin korttitiliotteeseen merkitty.Tässä tapauksessa sinun on vain varmistettava, että tiedot ovat samat, ja jos ei, muokkaa PayPaliin rekisteröityjä.

Kortti on rekisteröity useammalle kuin yhdelle Paypal -tilille: Tässä tapauksessa sinun on poistettava kortti yhdeltä tililtäsi, jotta voit käyttää sitä.

  uusin paypal -korttini

Korttisi myöntänyt pankki ei hyväksynyt PayPalin lähettämää valtuutusta liittymällä: Tässä tapauksessa sinun on otettava yhteyttä pankkiin ja selvitettävä, miksi he hylkäävät PayPal -valtuutuksen. Jos se ratkaisee ongelman, yritä yhdistää kortti uudelleen.

Kun liität kortin, annoit turvakoodin väärin kolme kertaa, soita tässä tapauksessa PayPalin asiakaspalveluun ja he auttavat sinua liittämään kortin. Voi myös tapahtua, että PayPal hylkää korttisi, koska sillä on jo 8 tytäryhtiötä, jos on, poista yksi.

Ongelmia luottokorttini yhdistämisessä PayPaliin

Jos luottokorttisi liittämisessä PayPal -tiliin alusta ilmoittaa virheestä. Tarkista vain tiedot, sillä rekisteröinnissä ja tiliotteessa voi olla eroja, pankkisi on evätty PayPal -valtuutuksen, rekisteröinyt kortin toiselle alustan tilille tai antanut turvakoodin väärin. Kaikki nämä ongelmat on helppo ja nopea korjata.