Skip to content

Kuinka valita arvontavoittaja Instagramissa tai YouTubessa? Voittajan valintatyökalu

21 de maaliskuu de 2023
miniatura 3

Arvonnat sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja YouTubessa, ovat loistava tapa lisää viestiesi kattavuutta ja houkuttele uusia seuraajia. Voittajan valitseminen voi kuitenkin olla monimutkainen ja työläs tehtävä, varsinkin jos osallistujia on paljon.

Tässä artikkelissa tutkimme, kuinka voit valita Instagramin ja YouTuben palkintojen voittajan voittajan valintatyökalut, kuten You to Gift -sovelluksen tapauksessa voi olla. Keskustelemme sovelluksesta, sen tehokkaasta käytöstä ja tekijöistä, jotka on otettava huomioon ennen työkalun käyttöä.

Kuinka valita voittaja sosiaalisten verkostojen kilpailussa?

Mitä tulee sosiaalisen median kilpailuihin, voittajan valinta on yksi prosessin tärkeimmistä ja herkimmistä osista. Jos sitä ei tehdä oikein, se voi aiheuttaa osallistujien tyytymättömyyttä ja luoda brändillesi huonon maineen. Voit valita reilun ja satunnaisen voittajan seuraavasti:

 • Määrittele kilpailun säännöt: Ennen kilpailun aloittamista on tärkeää, että määrittelet selkeästi säännöt ja kriteerit voittajan valintaa varten. Tämä sisältää kilpailun päättymispäivän, osallistumisvaatimukset ja voittajan valinnassa käytettävät kriteerit.
 • Käytä voittajan valintatyökaluja: Käyttää voittajan valintatyökaluja varmistaakseen, että valinta on reilu ja satunnainen. Verkossa on useita työkaluja, joiden avulla voit valita voittajan oikeudenmukaisesti. Henkilökohtainen suosituksemme on You To Gift.
 • julistaa voittajan: Ilmoita voittaja sosiaalisten verkostojesi kautta ja muista ottaa heihin yhteyttä yksityisesti palkinnon toimituksen koordinoimiseksi. Jos et saa vastausta voittajalta, voit valita toisen osallistujan kilpailun sääntöjen mukaisesti.
 • Kiitos osallistujille: Kiitä kaikkia kilpailuun osallistujia ja ilmoita seuraavan arvonnan päivämäärä säilyttääksesi heidän kiinnostuksensa brändiäsi kohtaan.

Seuraamalla näitä ohjeita voit valita voittajan reilua ja välttää mahdollisia petoksia tai suosimista koskevia syytöksiä. Muista, että läpinäkyvyys ja oikeudenmukaisuus ovat tärkeitä seuraajiesi luottamuksen ylläpitämisessä ja vahvan brändin rakentamisessa sosiaalisessa mediassa.

You To Gift: työkalu voittajien valitsemiseen Instagramissa tai YouTubessa

You To Gift on työkalu, jonka avulla voit järjestää arvontoja ja valita voittajat satunnaisesti sellaisilla alustoilla kuin Instagram tai YouTube. Tällä työkalulla voit määrittää tietyt säännöt ja kriteerit arvonnan, kuten osallistujamäärän, kuinka monta kertaa voi osallistua, mm.

Tämä alusta tarjoaa sinulle erilaisia ​​​​muotoja kilpailuihisi, koska voit valita, käytätkö sitä web-versio tai lataa sovellus osoitteeseen Google Play tai iOS.

Työkalu on erittäin helppokäyttöinen, ja se voi olla erittäin hyödyllinen arvostojen järjestämisessä reilulla ja läpinäkyvällä tavalla.

Jotta voit nähdä, kuinka You To Gift toimii, olemme tehneet vetotesti kummassakin käsittelemässämme sovelluksessa, Instagram ja YouTube. Alta löydät seuraavat vaiheet.

Kuinka valita arvonnan voittaja Instagramissa

On tärkeää mainita, että You To Gift noudattaa Instagramin käyttökäytäntöjä ja valitsee voittajat satunnaisesti, mikä takaa oikeudenmukaisen ja läpinäkyvän prosessin.

Samalla tavalla voit käyttää tätä sovellusta ilman vahvistusta, eli sinun ei tarvitse rekisteröityä käyttääksesi sitä.
Voit valita arvontavoittajan Instagramissa käyttämällä You To Giftiänoudata näitä ohjeita:

 • Ensimmäinen askel tietysti on luoda arvonta Instagram-alustalleyrittää tehdä kaikki ohjeet saman hyvin selväksi.
 • Sitten on edettävä kopioi lahjan urlja liitä se sitten lahjanluontiosioon. Voimme valita, tehdäänkö tämä postauksessa vai seuraajien toimesta.

svg%3E

 • Seuraava askel on asettaa kilpailuohjeet, koska voimme valita ”Kaikki kommentit” -vaihtoehdon, joka tarjoaa mahdollisuuden, että mitä enemmän he kommentoivat, sitä todennäköisemmin he voivat voittaa. Samalla tavalla on olemassa muita vaihtoehtoja, kuten ”Yksi kommentti per henkilö” tai tykkäysten perusteella.

svg%3E

 • Tilanvalinta-välilehdessä meidän on myös valittava, jos haluamme yksi voittaja tai useita voittajia.
 • On tärkeää valita, haluammeko vaihtoehdon tarkistaa, pitivätkö nämä ihmiset kilpailua järjestävästä sivusta ja tilasivatko ne sen. Nämä vaihtoehdot ovat ilmaisia.
 • Valitsemme vaihtoehdon ’Voittajan valinta’. Sovellus tekee sinusta ensin isyötä maksutapa ja kun kaikki on vahvistettu, voittajien luettelo tarjotaan.

svg%3E

 • Lopuksi järjestelmä heittää meille toisen käyttöliittymän, jossa meillä on voittajan käyttäjätunnusja pöytä, jossa voimme tarkista, täytätkö kaikki vaatimukset, kuten kommentoimalla, tilaamalla ja tykkäämällä julkaisusta. Voimme myös valita toisen voittajan, jos niin haluamme.

svg%3E

 • Kilpailun suorittamisen jälkeen voimme käyttää vaihtoehtoja, kuten lataa excel-tiedosto kilpailun osallistujamäärän kanssa.

On olemassa useita tärkeitä vinkkejä, esimerkiksi yritä saada arvontatili julkiseksi, jotta sovellus ei tee virhettä. Tai jos postauslinkki ei toimi, voit laittaa julkaisun käyttäjän ja etsiä viestiä, jota haluat käyttää. Muista, että arvonnan hinnat vaihtelee julkaisun kommenttien määrän mukaannämä hinnat vaihtelevat:

 • 0–300 kommenttia = 1,49 USD.
 • 300–2000 kommenttia = 2,99 USD.
 • 2000–5000 kommenttia = 3,99 USD.
 • 5000–1000 kommenttia = 4,99 USD.

10 000 kommentin jälkeen maksu 0,2 USD jokaista 1000 kommenttia kohden.

Kuinka valita voittaja YouTubessa

Kuitenkin samalla tavalla, jos haluat valita voittajan YouTubessa You To Gift -sovelluksella, noudata näitä ohjeita:

 • Ensimmäinen askel tulee olemaan luoda ja ladata video jossa selitetään kaikki kyseisen arvonnan ohjeet.
 • Jatkamme kopioi videon linkkiliittääksesi sen myöhemmin You To Gift -sivulle.

svg%3E

 • Tämän jälkeen käyttöliittymä tulee näkyviin. kilpailutilan valinta, jossa selvitetään, käydäänkö kilpailu ainutlaatuisia kommentteja varten, vai mitä enemmän kommentteja, sitä suurempi mahdollisuus voittaa. Tässä osiossa voimme aktivoida ’Tarkista tilaus’ -vaihtoehdon.

svg%3E

 • Samalla tavalla meidän on valittava haluamasi määrä voittajia ja jatkettava voittajan etsimistä, mikä kestää muutaman sekunnin. Ennen kuin voit antaa meille voittajan nimen, sovellus kertoo meille Se osoittaa, että syötämme maksutavan. Näin tekemällä meillä on jo voittajamme!

svg%3E

 • Lopuksi meillä on arvonnan voittaja, sekä erilaisia ​​vaihtoehtoja Tarkista, olivatko he kanavan tilaajia ja mitä kommentteja he ovat antaneet. Halutessasi voimme vaihtaa voittajan.

Kuten näet, You To Gift on erittäin hyödyllinen toteuttaa helppoja ja nopeita lahjoituksia sovelluksissa Instagramissa ja YouTubessa. Se auttaa sinua tekemään voittajien valintaprosessista läpinäkyvän ja seuraajasi luottavat prosessiin enemmän.