Skip to content

Kuinka vangita Eevee Pokémonissa: Arceus ja kehitä se legendaksi?

23 de maaliskuu de 2022
eevee mirando 18693

pokemon mikä se on yksi kaikkien sukupolvien rakastetuimmista, se on Eevee. Yksi erityisimmistä Pokémoneista johtuen siitä, että sillä on useita kehityskulkuja ja jotka ovat sukupolvien ajan laajentuneet ja päivittyneet. Tästä syystä nähdäksemme kuinka se tehdään, opetamme sinulle, kuinka saada Eevee ja saada se kiinni Arceus Pokémon Legends -pelissä.

Mikä on Eeveen tarkka sijainti Pokémonissa: Arceus?

Voimme saada tämän Pokémonin luonnossa eri paikoissa Hisuissa. Tarkemmin sanottuna löydät sen kahdelta alueelta, kuten Cobalt Coastilta. Nähdään rannikon solan korkeudella ja Obsidian Prairie, erityisesti Prado Herradura. On myös mahdollista löytää Eevee Dawn Tundrasta sellaisista paikoista kuin Floe Avalugg ja Avalanche Gorge.

Kuinka avata tehtävä?

Eevee on äärimmäisen tärkeää, sillä me tarvitsemme sitä tehdessämme Eevee Lonely Path -tehtävää. Joiden kanssa meidän on voitettava doyo vain käyttämällä Eeveetä. Tehdäksemme tämän meidän on suoritettava tehtävä 102 ”Hisuin herääminen”. Toisin kuin legendaarisessa Pokémon-kaappauksessa, jossa meidän on täytynyt saada peli valmiiksi ja ainakin vangita Palkia ja Dialga.

Kuinka saada Eevee kiinni Pokémon: Arceuksessa?

Saadaksesi Eevee, sinun on ensin mentävä mainitsemiimme paikkoihin. Se on kuitenkin Pokemon, jolla on alhainen syntyvyys. Siksi, meidän ei pitäisi olla epätoivossa, jos näemme Eeveen Ensin meidän on yritettävä uudelleen eri paikoissa, kunnes löydämme sen.

Kun lopulta löydämme Eeveen, meidän on pysyttävä rauhallisena, koska se on pelottava Pokémon. Jos kiinnitämme heidän huomionsa, ensimmäinen asia, jonka teet, on juosta karkuun, joten meidän on käsiteltävä sitä ovelasti ja vaivalloisesti.

Suosittelemme, että käytät savupalloja, jotta se ei havaitse meitä helposti, tällä tavalla lähestyt hitaasti saadaksesi hyvän sieppausasennon. Voimme myös käytä varkain suihketta, jos vältämme askelten melun äläkä hälytä Eeveen huomiota.

Tapa saada se kiinni myös ruuan avulla, kuten Succulent Bean tai Zanama Berry. Näiden ruokien avulla se pysyy hajamielisenä ja on aika asettua Pokémonin takaosaan vihdoin nappaa hänet 1 kilon pallolla tai painopallo mikä lisää suurempaa sieppausmahdollisuutta.

Mitkä ovat Eevee-evoluutiot Pokémon: Arceuksessa?

Pokémon Eeveen suurin vetovoima on sen suuri määrä kehityskulkuja, kaikkiaan 8 kopiota, jotka jokainen Pokémon-keräilijä ja kouluttaja haluaa tiimiinsä. Tästä syystä meidän on saa kiinni kaikki näkemämme Eevee jos haluat kerätä tai vangita sen jokaisen kehityksen.

Yksi tapa, jolla voimme saada kiinni luonnossa tapahtuvista Eevee-evoluutioista, on avaruus-aika-loimet. Sen sijaan, että lähtisimme Giratinaan, löydämme erilaisia ​​​​evoluutioita alueen mukaan.

miten eevee kehittyy

Siinä tapauksessa että vesityypin evoluutio mikä on vaporeon Voimme kehittää sitä vesikiven läpi, mikä mahdollistaa Eeveen evoluution. Se on myös mahdollista löytää aika-avaruuden vääristymistä, jotka esiintyvät satunnaisesti Cobalt Coast -alueella.

Evoluutio Jolteon sähköinen tyyppi voimme saada sen ukkoskiven läpi. Se voi esiintyä myös satunnaisesti kruunun rinteessä löydetyissä aika-avaruusvääristymissä.

Evoluutio Fire-tyyppinen Eevee tunnetaan nimellä Flareon voimme saada sen tulikiven läpi. Se voi myös esiintyä satunnaisesti Cobalt Coastin ja Crimson Swampin avaruus-aika-loimissa.

Siinä tapauksessa että the psyykkisen tyypin Espeonin kehitys Voimme saavuttaa tämän kehityksen nostamalla ystävyyden maksimiin Eeveen kanssa, tämä on yksi rakastetuimmista Pokémoneista ja psyykkistä tyyppiä Cresselian ohella. Nyt tämä kehitys on mahdollista vain päivän aikana. Voimme myös saada Espeonin aika-avaruusvääristymässä Tundra Alban alueilla.

Umbreon on synkän tyyppisen Eevee-evoluutio, Tämä kehitys voidaan saavuttaa nostamalla ystävyys maksimiin Eeveen kanssa, mutta toisin kuin Espeon, se voi kehittyä vain yöllä. Voimme myös saada Umbreonin Crimson Pantanalissa tuotettuihin tila-aikavääristymiin.

eevee evoluutioita pokemon arceuksessa

Siinä tapauksessa Eevee-ruohotyypin Leafeon kehitys voimme saada evoluution lehtikiven kautta. Myös tasoituksessa, ollessaan kalliolla hyvin lähellä, tämä kivi löytyy suuren puun areenalta, erityisesti Obsidiaaniniityltä. Samoin voimme saada tämän Pokémonin evoluution Obsidian Meadow -alueen aika-avaruusvääristymissä.

Glaceon, jäätyyppisen Eeveen kehitys saamme sen jääkiven läpi. Toinen tapa on nousta tasolle Algende Páramon alueelta, erityisesti Tundra Alban, löytyneelle jäiselle kalliolle. Samalla Tundra Alban alueella voit saada Glaceonin, joka voi esiintyä satunnaisesti aika-avaruusvääristymissä.

Keijutyyppisen Eevee Sylveonin evoluution tapauksessa meidän on nostettava ystävyys Eeveen kanssa maksimiin. Voit sitten kehittää tätä Pokemonia vain, jos tunnetaan keijutyyppinen liike. Voimme saada sen myös satunnaisesti aika-avaruusvääristymissä Ladera Coronan ja Pradera Obsidianan alueilla.