Skip to content

Kuinka vapauttaa tilaa Samsung Galaxy -puhelimessani, jos muisti on täynnä?

17 de maaliskuu de 2022
samsung galaxy detras 18680

Galaxy-linjan Samsung-puhelimet ovat parhaita ja tunnetuimpia matkapuhelimia, joissa on Android-käyttöjärjestelmä. Ne ovat nopeimmat ja parhaiten optimoidut Samsung-puhelimista. On kuitenkin välttämätöntä, kuten minkä tahansa muun matkapuhelimen, vapauttaa tallennustilaa jollain säännöllisyydellä.

Mitä työkaluja käyttää roskatiedostojen poistamiseen puhelimestani?

On parasta puhdistaa käyttämättömät tiedostot ja sovellukset säännöllisesti. Kuitenkin, etsi roskatiedostoja Se voi olla melko tylsää, jos et tiedä miten se alun perin tehdään. Tämän tyyppisille käyttäjille paras sovellus on Google Files.

Tämä sovellus palvelee kahta toimintoa Android-laitteella. Ensinnäkin se on erittäin hyödyllinen tiedostonhallinta Voit lajitella kaikki puhelimen sisällä olevat asiakirjat, kuvat, videot tai muut tiedostot. Toinen toiminto on etsiä automaattisesti roskapostitiedostoja, suuria tiedostoja ja tiedostoja, joita ei käytetä.

Sinun tarvitsee vain asentaa sovellus ja ensimmäisessä näytössä näet kaikki tiedostot sovellus ehdottaa poistamista. Sinun tarvitsee vain valita, poistetaanko ne kaikki vai vahvistetaan kaikkien tiedostojen joukosta, mitkä haluat poistaa ja mitkä säilyttää.

Kuinka vapauttaa tallennustilaa Samsung Galaxy -matkapuhelimessani?

Voit vapauttaa tallennustilaa manuaalisesti ilman, että sinun tarvitsee käyttää muita sovelluksia. Tätä varten se on välttämätöntä poistaa suoraan tiedostot tai sovelluksia, joita ei käytetä. Pahimmassa tapauksessa laite on alustettava, vaikka tämä on suositeltavaa vain viimeisenä keinona.

On tärkeää huolehtia laitteen säilytyksestä. Loppujen lopuksi varastointi rajansa voi pitkällä aikavälillä vaikuttaa suorituskykyongelmiin Laitteesta. Esimerkiksi, että se lämpenee ja sammuu itsestään. Noudatettavat vaiheet ovat erilaisia ​​riippuen siitä, mitä menetelmää päätät käyttää:

Poista sovellukset, joita en käytä

Sovellukset ovat ylivoimaisesti minkä tahansa mobiililaitteen suurin tallennustilan kuluttaja. Käyttämättömien sovellusten asentaminen on melko yleistä. Jopa monet käyttäjät onnistuvat palauttamaan huomattavan osan tallennustilastaan ​​yksinkertaisesti poistamalla sovelluksia, joita he eivät edes muistaneet asentaa.

Sovellusten poistaminen edellyttää mene kohtaan Asetukset > Sovellukset ja valitse suodatinvaihtoehdoista näyttääksesi sovellukset niiden koon mukaan. On tarpeen poistaa vain raskaat sovellukset ja/tai ne sovellukset, joita ei enää käytetä.

Toinen sovelluksissa esiintyvä ongelma on niiden keräämä välimuisti. Jos haluat poistaa nämä väliaikaiset tiedostot, sinun on syötettävä vain sama polku, joka on mainittu yllä. Heti kun sovellus on valittu, valitse tallennustilan hallintavaihtoehto, siellä näet vaihtoehdon välimuistin poistamiseen.

Toisin kuin ”Data”, välimuisti se ei tallenna tärkeitä tietoja. Siksi on suositeltavaa suorittaa tämä prosessi jonkin verran säännöllisesti.

nainen puhuu samsung-puhelimeen

Miten voin siirtää tiedostoni Samsung Galaxy -puhelimeni SD-kortille?

Jotta voit siirtää tiedostoja laitteen sisäisestä tallennustilasta SD-kortille, sinulla on oltava asennettuna sovellus, joka toimii kuten Tiedostonhallinta puhelimessa. Älä unohda alustaa SD-korttia ennen kuin asetat sen Samsung-puhelimeen.

Android-laitteilla täydellisesti toimiva tiedostonhallinta on Google Files. Sinun tarvitsee vain syöttää laitteen tallennustila päävalikon toiseen kuvakkeeseen. Siellä näet sekä sisäisen tallennustilan että SD-kortin, jos sellainen on asennettu. Syötä vain sisäinen tallennustila kansioon, jossa tiedosto sijaitsee, kopioi ja liitä se sd-kortille.

Jos sovelluksia siirretään, se on tehtävä kohdasta Asetukset> Sovellukset. Tallennusvaihtoehdoista löydät sellaisen, jonka avulla voit siirtää sovelluksen SD-kortille. Se on kuitenkin otettava huomioon kaikki sovellukset eivät voi liikkua SD-kortille.

Kuinka alustan Samsung-puhelimeni helposti?

Mobiililaitteen alustaminen on ehdottomasti viimeinen keino, koska se on välttämätöntä varmuuskopioi kaikki tärkeät tiedostot ennen tehdä niin tai ne menetetään ikuisesti. Samsung-puhelimen alustamiseen on kaksi menettelyä:

’palautus’-tilasta

Ensinnäkin puhelin on sammutettava ja myös yli 50 % akusta, koska jos prosessi keskeytyy, puhelin voi päätyä käyttökelvottomaksi. Kun olet sammuttanut sen, sinun on käynnistettävä se uudelleen, mutta paina virtapainiketta ja äänenvoimakkuutta samanaikaisesti, kunnes näet Android-logon.

Näyttöön tulevassa näytössä sinun on vieritettävä ylös ja alas äänenvoimakkuuden lisäys- ja alasnäppäimillä. Sinun on valittava vaihtoehto ’Pyyhi muisti / tehdasasetus’ (hyväksymiseen käytetään on/off-painiketta).

Jäljelle jää vain ’Kyllä’ ja ’Käynnistä järjestelmä nyt’ -vaihtoehdot. Tämän jälkeen puhelin jatkaa kaikkien aiempien tiedostojen ja asetusten poistamista ja määrittää sen uudelleen uudeksi päätteeksi. Tämä prosessi on erittäin herkkä, joten tulee käyttää viimeisenä keinona korjaamaan ongelman.

Muotoile se asetuksista

Jos haluat tehdä nollauksen puhelinvaihtoehdoista (jotain huomattavasti turvallisempaa), sinun on mentävä kohtaan Asetukset > Lisää vaihtoehtoja > Yleinen hallinta. Siellä sinun on painettava Reset> Palauta oletusarvot. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain vahvistaa vaihtoehto ja jos haluat poistaa laitteen tiedot ja sovellukset, valitse vaihtoehto ”Poista kaikki”.

Samsung galaxy -puhelimien tallennustila

Viimeinen vinkki on muistaa poistaa tiedostot Samsung Galaxy -roskakorista. Roskakori on erittäin hyödyllinen työkalu sellaisten tiedostojen palauttamiseen, jotka esim. on vahingossa poistettu. Mutta roskakorin yksityiskohta on, että siellä olevat tiedostot vievät edelleen tilaa laitteen tallennustilasta.