Skip to content

Kuinka voin aktivoida Movistar-sirun tai SIM-korttini rekisteröitymistä varten?

27 de huhtikuu de 2022
sim movil 18688

Movistar on yksi suurimmista monissa maissa tunnustettuja televiestintäyrityksiä. Tästä johtuen sen läsnäolo on läsnä koko Amerikassa sekä Espanjassa. Sen siruja myydään suuria määriä ja samalla ne on aktivoitava, jotta ne pystyvät kommunikoimaan täydellisesti ja pysymään ajan tasalla maailman tapahtumista.

Jos haluat muodostaa yhteyden Internetiin tai soittaa matkapuhelimella mistä tahansa, tarvitset ensin siru tai SIM-kortin, joko normaalin tai pikakortin. Sinun tulee myös olla tietoinen siitä, että se on aktiivinen, joten on tärkeää, että operaattori antaa numeron.

Mikä on Movistar-siru ja miten ne toimivat puhelimessa?

Ne ovat älypuhelimien tärkeimmät olennaiset komponentit kaikki tiedot tallennetaan mitä tarvitaan Puhelinasiakkaan tunniste sisältää haltijan puhelinnumeron ja viestit.

Mitä voin tehdä saadakseni Movistar-sirun?

Jos haluat hankkia jonkin näistä, sinun on mentävä mihin tahansa asiakaspalvelukeskukseen tai valtuutettuun toimistoon. Myös Internetin kautta joillakin myyntisivuilla, kuten vapaamarkkinoilla.

Mistä voin ostaa Movistar-sirun matkapuhelimeesi?

Jos haluat sellaisen, mene mille tahansa markkinointikanavalle. Kuten virastoissa ja valtuutetuissa asiakaspalvelukeskuksissa. Huomaa, että ostohetkellä tarvitset jonkun henkilötodistuksen ja olla täysi-ikäinen.

Mikä on Movistar-sirun vakiohinta?

Hinta vaihtelee sen mukaan, mistä ostat sen, sekä asuinmaasta. Tästä syystä on suositeltavaa ottaa yhteyttä valtuutettuun liikkeeseen saadaksesi nämä tiedot.

kuinka aktivoida movistar sim-kortti

Mistä löydän Movistar-sirunumeroni puhelimestani?

Jos haluat löytää numerosi, sinun on pidettävä mielessä, että siru sen on oltava mobiililaitteesi sisällä. Löytääksesi sen, sinun on vain mentävä konfiguraatioon ja etsittävä sen tietoosio. Ja sieltä löydät puhelimen tiedot ja ominaisuudet.

Jos et löydä sitä, voi tapahtua, että siru ei ole aktiivinen, joten on parempi ottaa yhteyttä Movistariin, jotta he voivat kertoa sinulle, mitä sinun tulee tehdä.

Mitä voin tehdä, jos haluan aktivoida ja rekisteröidä Movistar-siruni?

Jos harkitset SIM-kortin rekisteröintiä, sinun on otettava yhteyttä valtuutettuihin edustajiin Claro-sirun, Movistarin tai minkä tahansa matkapuhelinyrityksen aktivoimiseksi. Tällä tavalla he voivat auttaa sinua suorittamaan tarvittavat vaiheet.

Sinun on tunnistettava siru, kun olet hankkinut sen

Kun poistat SIM-kortin pakkauksesta, muista tarkistaa, missä muodossa se tulee, koska yleensä siruja on erilaisia.

  • Mini-SIM, tämä on perinteisin, niitä käytetään vanhoissa tai halvemmissa prototyypeissä, vaikka ne ovat kooltaan suurempia.
  • Micro-SIM, sen käyttöä suositellaan niissä esimerkeissä mobiililaitteista, jotka ovat olleet kehitetty 2010 jälkeen eteenpäin.
  • Nano-SIM, nämä ovat matkapuhelimia, jotka ovat huippuluokan luotu vuodesta 2013, on huomattava, että tämän tyyppinen siru.

On tärkeää tietää, että ne ovat yleensä valmiiksi leikattuja, jotta ne ovat yhteensopivia Mini-SIM- ja Micro-SIM-kortin kanssa.

kuinka rekisteröityä movistariin

Seuraava asia on kirjoittaa se matkapuhelimeen

Jotta voit sovittaa sen puhelimeesi, sinun on ensin sammutettava se ja etsi paikka sirun asettamiseen. Joskus sinun on avattava matkapuhelimen takaosa ja poistettava akku SIM-kortin vastaanottimen löytämiseksi. Joissakin matkapuhelinmalleissa paikka sijaitsee puhelimen sivulla.

Kun näet vastaanottimen, voit määrittää, mikä koko vastaa sitä, mikä on yleensä Mini-SIM tai Micro-SIM.

Kun olet jo tunnistanut yhteensopivan sirun, sinun täytyy tarkista, mihin suuntaan sinun on syötettävä se. On tärkeää tietää, että vastaanottimen vieressä on pieni kaavio, joka osoittaa, kuinka se tulisi sijoittaa.

Lopuksi aktivoi siru askel askeleelta

Kun se on jo asetettu ja voit tarkistaa, että se on oikeassa asennossa puhelimessa. Jatka aktivoimaan se noudattamalla alla olevia ohjeita.

  • Kytke matkapuhelin päälle.
  • Sinun on odotettava muutama sekunti, kunnes se vahvistaa vastaanottavansa signaalin, jotta voit olla varma, että siru on oikeassa paikassa.
  • Soita mihin tahansa paikalliseen puhelinnumeroon, josta sinut ohjataan virtuaaliagentille.
  • Sinun pitäisi kirjoita Ruthisi kun operaattori osoittaa sen.
  • Kun olet jo syöttänyt tiedot, valtuutettu edustaja ilmoittaa, että pyyntösi on jo rekisteröity.
  • Lopuksi kahden tunnin aikana saat tekstiviestin, joka vahvistaa sirun aktivoinnin.

Kuinka rekisteröin SIM-korttisuunnitelmani, kun olen jo aktivoinut sen?

Tässä tapauksessa, sinun on otettava yhteyttä valtuutettuun edustajaan. Voit tehdä tämän ottamalla yhteyttä lähimpään edustajaan tai puhelimitse. Tällä tavalla voit jatkaa suunnitelmasi rekisteröintiä tai vaihtaa sen toiseen valitsemaasi.

Mitä tapahtuu, jos haluan poistaa Movistar-sirun käytöstä puhelimessani?

Sinun on otettava yhteyttä valtuutettuun edustajaan, jolloin sinun tarvitsee vain tunnistaa itsesi linjan omistajaksi ja seurata ohjeita.