Skip to content

Kuinka voin estää torakoita tartuttamasta tai vahingoittamasta tietokonettani? (Esimerkki)

27 de elokuu de 2021
cucaracha teclado 1

Niille, jotka työskentelevät ympäristössä, joka on täynnä elektroniikkaa ja laitteita, on normaalia käsitellä pieniä tuholaisia. Tästä syystä on välttämätöntä tietää tapoja estää särkiä tarttumasta tai vahingoittamasta tietokone.

The ryömiä eläimiä Ne ovat tappava ase tietokoneille, koska järjestelmiin pääseminen voi pilata käyttöjärjestelmien suorituskyvyn. Itse asiassa yli 30% vikoista tapahtuu tästä syystä. Mutta tällaisen tilanteen käsittely on hieman ongelmallista, koska kaikki keinot eivät ole toteutettavissa.

Tehokasta puhdistusta varten saatat olla kiinnostunut tekemään omia desinfiointipyyhkeitä kosteilla pyyhkeillä.

Katso kuinka haitalliset tuholaiset ovat PC: lle!

Äskettäin tutkimus paljasti, että pelikonsolit ja muut teknologiset laitteet ovat yleisiä paikkoja tuholaisten jalostukseen. Näiden arvojen avulla laitteet voivat epäonnistua tai epäonnistua.

Yksi yleisimmistä syistä leviämiseen on se, että tietokoneet sijaitsevat suljetuissa tiloissa tai talon nurkissa. Juuri tämä sijainti sekä järjestelmien lähettämä lämmin lämpö ja kiinteän ilmavirran puute houkuttelee hyönteisiä.

Ihanteellinen tapa estää särkiä tarttumasta tai vahingoittamasta tietokonettani on säilyttää erinomainen huonehygienia. Erityisesti puhdistusaineita, paineilmaa tai erityisiä pölynimureita käytettäessä.

Vaikka konsolit on puhdistettava tiukasti, mukaan lukien konsolin purkaminen, pyyhi kostealla liinalla ja puhalla asianomaisille alueille.

Nämä ovat parhaita tapoja estää särkiä tarttumasta tai vahingoittamasta tietokonettani. On selvää, että on olemassa tiettyjä tapoja estää torakoita saastuttamasta tai vahingoittamasta tietokonettani, joista tehokkaimpia ja suositeltuja ovat seuraavat:

Käytä tehokkaita torjunta -aineita

Tuholaisten tyypistä riippuen tietyntyyppisiä karkotteita käytetään pitämään eläimet poissa laitteista. Käyttäjien tulee muistaa, että on olemassa neste-, pilleri-, jauhe- tai hajuisia versioita.

Yksi sopivimmista on nestemäinen koostumus, jota voidaan levittää alueelle joka viikko ja noudattaa huoltoa. Kuitenkin myös voit lisätä pillereitä gabeteroihin tai suljetuille alueille mihin kaapelit ja konsolit on sijoitettu.

Puhdista työalue aina

Vaikka se kuulostaa hieman oudolta, puhtaus on kaikki, joka pitää tuholaiset loitolla tietokoneista. Mitä tiukempi henkilö, sitä paremmin hän voi hallita kaikkia hyönteisiä, jotka haluavat vaeltaa tietokonetta.

Yksi vinkki on tehdä hygienia joka viikko, jos sinulla on hyvin pieniä tiloja, kuten toimistoja, joissa on useita koneita. Jos olet huone, kerran 15 päivässä pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi. Jos näyttösi on LED -nestekidenäyttö tai plasma, on tärkeää olla varovainen sen puhdistamisessa.

Aseta suodattimet tuloihin

Toinen parhaista vihjeistä estää särkiä tarttumasta tai vahingoittamasta tietokonettani on näyttöjen tai suodattimien käyttö. Kaikissa tietokoneissa tai konsoleissa on tietyt aukot, jotta laitteet voivat hengittää, on täydellinen sisäänkäynti eläimille.

puhdas näppäimistö

Yksi tapa parantaa tätä näkökohtaa on käyttää erityisiä verkkoja, jotka eivät salli vikoja päästä sisälle ja vahingoittaa sen osia.

Pehmeät harjakset

Toinen väline torakoiden tartunnan estämiseksi tai vahingoittaa tietokonettani ovat pehmeät harjakset. Niille on ominaista, että ne ovat esineitä, joissa on ontelo missä tahansa tietokoneen tai konsolin osassa.

Rakenne on kompakti toisin kuin muut elementit, ja sen harjakset ovat erityisiä, jotta ne eivät vahingoita herkimpiä portteja tai komentoja. Niitä käytetään pölyn poistamiseen laitteista, etenkin niistä, jotka ovat olleet pitkään poissa käytöstä.

Suosituksena on, että asiantuntijat tai kuluttajat käyttävät niitä, jotka ovat kestäviä. Lisäksi niiden on ennen pesua pestävä isopropyylialkoholi.

Aivan kuten sinun on puhdistettava tietokoneesi, jotta torakat eivät tunkeutuisi siihen ja välttäisit sairauksia, on myös tärkeää, että ajoittain puhdistat matkapuhelimesi näytön ja jos sinulla on Airpodit tai korvatulpat, puhdista ne myös kunnolla.