Skip to content

Kuinka voin käyttää autoja Fortnitessa ja mistä niitä löytää – Pikaopas

2 de syyskuu de 2021
presentacion fortnite coches 14420

Tällä hetkellä on olemassa laaja valikoima Shooters -genren videopelejä, jotka kiinnittävät suuren määrän tämän tyyppistä toimitusta kuluttavien käyttäjien huomion. Siinä on järjestelmiä ja tapoja, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia ja hauskoja.

Siellä yritykset alkoivat harjoittaa kilpailukykyistä Battle Royal -tilaa, jossa kaikki palvelimilla aktiiviset pelaajat heitetään kartalle, jota heidän on taisteltava selviytymisesi 100 muuta käyttäjää vastaan, ottaen huomioon, että kartalla on kaupunkeja, metsiä ja loputtomia alueita, joista löydät aseita, ammuksia ja esineitä, jotka auttavat sinua selviytymään tässä suuressa taistelussa.

Yksi maailman tunnetuimmista Battle Royaleista on epäilemättä Fortnite, joka tarjoaa sinulle laajan valikoiman aseita ja jopa ajoneuvoja, joiden avulla voit kuljettaa itseäsi ympäri saarta ja siten paeta vihollisiasi. Siksi tässä osassa opetamme sinulle miten käyttää ja löytää autoja Fornitesta. Jatka lukemista ja lue lisää.

Kuinka ajaa autoa pelissä

Ajaminen Fortnitessa on yksi pelin hauskimmista osista. Sen lisäksi, että autamme meitä paremmin navigoimaan kartalla ja jopa paeta vihollisia, ajaminen tässä pelissä on hyvin yksinkertaista. Ensimmäinen meidän on löydettävä auto kartaltaOn erittäin tärkeää katsoa vanteita, koska jos emme voi ajaa sillä, saamme keltaisen lukon.

Asentamiseksi meidän on painettava E -näppäin kun olemme ajoneuvon sisällä, meidän on painettava painikkeita RT / R2 kiihdyttääksesi, vasemmalla analogisella sauvalla ohjataksesi ja LT / L2 pysähtyä.

Mitä ajoneuvomalleja Fortnitessa on?

Fortniten kartalta löytyy laaja valikoima autoja ja kuorma -autoja, Jokaisella on tiettyjä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä muita parempia, sitten nimeämme joitain niistä.

Lisäksi tämä erinomainen peli on saatavilla useille alustoille, mukaan lukien laitteet Android ja iOS, siksi kehotamme sinua tarkistamaan, kuinka ladata ja asentaa Fornite mobiililaitteillesi. Ja tällä tavalla nauti tästä erinomaisesta toimituksesta kannettavalla tavalla.

Kuorma -auto

Se on ajoneuvo, jonka voimme löytää hylättynä missä tahansa kartalla, mutta yleensä löytyy huoltoasemilta, on 1200 pelastusbaarina, polttoainesäiliön tilavuus on 100 ja siinä on kaksi istuinta.

Lava -auto

Toisaalta tämän keskikokoisen ajoneuvon käyttöikä on 1000, polttoainesäiliön tilavuus on 150 ja on neljä paikkaa seuralaisille.

Urheiluauto

Tämä malli on esteettisempi, hänen elämänpalkki on 800, polttoainesäiliön tilavuus on 100 ja siinä on myös kaksi istuinta.

Vakio

The yleisin pelin sisäinen malli, siksi helpoin saada. Siinä on myös 800 hengen pelastuspalkki, 100 polttoainekapasiteettia ja neljä istumapaikkaa seuralaisten kuljettamiseen.

Mistä saan auton Fortnitesta?

Autot ovat hyvin yleisiä löytää tästä erinomaisesta pelistä, koska ne auttavat sinua liikkumaan kartalla ja pääsemään paikkoihin nopeammin. Nämä ovat nimetyissä paikoissa kartalla, teillä tai huoltoasemilla joita on kaikkialla saarella. Mutta sinun on pidettävä mielessä, että voit löytää niitä vain paikoista, joilla on teitä, joten on mahdotonta löytää niitä metsästä, Paitsi jos se on viholliselta, joka on laskettu alas ja on lähellä tätä.

Toisaalta, jos sinulla ei vieläkään ole tätä toimitusta, kehotamme sinua tarkistamaan, miten voit ladata ja asentaa uusimman Fortnite -päivityksen, ja saada siten uusia toimintoja ja parannuksia.

Mistä tankata ja miten se löytyy?

Tämän pelin ajoneuvoissa on polttoaineraja, joka loppuu, kun kuljetamme itseämme, mutta on kaksi tapaa tankata autoja tai kuorma -autoja, Ensimmäinen on hankkia polttoainesäiliöitä, joita löytyy rakennuksista tai taloista, Näiden avulla voit täyttää kaasusäiliön tietylle tasolle.

huoltoasema

Toinen tapa on mennä johonkin kartan ympärille hajallaan olevista huoltoasemista, kun pääset näihin vain pakko ole vuorovaikutuksessa polttoaineletkun kanssa ja kaada polttoaine ajoneuvoosi, Ja älä huoli, koska huoltoasemien polttoaine on loputon.

Toisaalta kehotamme sinua tarkistamaan Forniten piilotetut alueet, sillä ne voivat antaa sinulle erinomaisia ​​palkintoja, kuten legendaarisia aseita, jotka auttavat sinua taistelussa.

Epäilemättä Fornite on loistava toimitus antaa sinulle tuntikausia viihdettä, pelaat ystäviesi kanssa verkossa ja yrität olla viimeinen hengissä voittaaksesi.

Lopuksi voit saada lisätietoja sen viralliselta sivulta siltä varalta, että haluat ladata pelin tai ostaa hahmosi suosikkinahat ja olla muodikas.

Kuinka löytää autotallit ja vaihtaa renkaat

Fortniten mekaanisten työpajojen löytämiseksi meidän on vain käytävä läpi kartta, vaikka normaalisti nämä löytyy huoltoasemien läheisyydestäHeillä on yleensä kaihtimet alas, mutta voimme rikkoa oven ja astua sisään. Yhdellä silmäyksellä löydät renkaat, jotka lisätään varastoon. Asentaaksemme ne käynnistämme ne samalla tavalla kuin polttoaineen kanssa.

Kuinka voin ampua autosta Fortnitessa

Ampua autosta Fortnitessa sinun on oltava matkustajan istuimillaTäällä voit vain painaa painiketta kohdistaaksesi ja siinä kaikki, hahmo katsoo ulos ikkunasta ja voi ampua liikkeessä olevan auton kanssa.

Opi aktivoimaan radio auton sisällä Fortnitessa

Jos haluat kuunnella musiikkia kävellessäsi pelin kartalla, paina vain d-pad Jos pelaat Xbox -konsolista, jos pelaat tietokoneesta vasemmassa yläkulmassa, näet sarjan säätimiä radion käsittelemiseksi, sinun on vain painettava painike ’C’ ja olemme valmiita.