Skip to content

Kuinka yhdistää ja kasvattaa hevosia Minecraftissa saadaksesi enemmän

27 de elokuu de 2021
expansiones minecraft

Yksi monista Minecraftista löydetyistä eläimistä on hevonen, joka helpottaa elämääsi pelissä. Anna meidän opettaa sinulle kuinka paritella ja kasvattaa hevosia Minecraftissa saada niitä enemmän.

Vaikka jotkut eläimet ovat erittäin vaarallisia, hevonen, vaikka se on kesytettävä, ei muodosta uhkaa Minecraftin elinympäristössä. On olemassa erilaisia ​​hevosia, joiden kesyttämisen jälkeen voit paritella ja kasvattaa jälkeläisiään saadaksesi enemmän kopioita tästä erottamattomasta ystävästä.

Minecraftissa niitä on viisi erilaista hevosvaihtoehtoa pelissä: hevoset, muulit, aasit, zombiehevoset ja luurankohevoset. Hevoset ja aasit lisääntyvät luonnollisesti, mutta muulit ovat tulosta hevosten ja aasien välisestä risteyksestä. Luurankohevoset luodaan salamaniskulla ja zombeja vain erikoiskomennoilla.

Kuinka paritella hevosia Minecraftissa

Kun olet saanut käsiinne joitain hevosia, joko siksi, että olet kesyttänyt heidät tai löytänyt heidät tällä tavalla, sinun on asetettava pari kotelon sisään. Sitten sinun täytyy ruokkia kultainen omena jokaiselle hevoselle, jota varten sinulla on oltava kaksi omenaa ja 16 kultapalkkia.

Kultaiset omenat valmistetaan tavallisista omenoista ja kultapalkit saadaan sulattamalla kultaa uunissa. Sinun pitäisi sinulla on luontitaulukko voidaksesi luoda kultaisia ​​omenoita. Kun olet saanut kultaiset omenat, sinun on mentävä aitaukseen, jossa hevoset ovat, ja tarkistettava, että molempien kunto on optimaalinen.

Jos ei, sinun pitäisi saada punaisia ​​omenoita ruokkimaan niitä, kunnes ne palautuvat täyteen terveyteensä ja lopettavat syömisen. Jos hevoset ovat loukkaantuneet eikä heitä auteta toipumaan, ruokkimalla niitä kultaisilla omenoilla he yksinkertaisesti palauttavat terveytensä, mutta eivät lisääntyvät.

Mutta jos molempien terveys on täydellinen, niin kun syöt niitä kultaisilla omenoilla sydämet ilmestyvät päänsä yläpuolelle punainen. Tämä tarkoittaa sitä, että he ovat jo edellytyksessä lisääntyä. Muutaman sekunnin kuluttua näet pienen varsan ilmestyvän koteloosi.

Lisätietoja siitä

Uusilla jälkeläisillä on yli 40% mahdollisuus näyttää vanhemmiltaan, mutta myös yli 10% mahdollisuus olla täysin erilaisia. Jotta hevoset voivat paritella tehokkaimmin, sinun täytyy aseta aidasi pois muista hevosistavähintään kymmenen korttelin päässä. Tässä toisessa artikkelissa opetamme sinulle, kuinka tehdä kaunis hevosten talli.

Lisäksi niiden mittausten ei tulisi olla pienempiä kuin 3 neliön x 2 neliön tila, jotta ne voidaan toistaa. On myös erittäin tärkeää, että sinulla on riittävän suuri vakaa suojellaksesi kaikkia kasvatettavia hevosia. Lopulta vaikein asia on kuitenkin saada ruokaa, jonka Minecraft -hevoset syövät, koska sen saaminen ei ole helppoa.

miten paritella hevosia

Kuinka kasvattaa hevosia Minecraftissa

Kun poikaset syntyvät, heistä ei tule pelaajan omaisuutta; pikemminkin, täytyy kesyttää voidakseen hallita niitä. Kuitenkin niiden kesyttämiseksi sinun on odotettava, kunnes ne saavuttavat aikuisuuden, joka tapahtuu 20 minuutin kuluessa.

Heidän kasvuaan odottavaa prosessia voidaan lyhentää, jos heitä ruokitaan kunnolla, mikä voi myös lisätä kesyttämisen todennäköisyyttä. Jos se syötetään Kultaisilla omenoilla kasvuaika lyhenee 4 minuutin kuluttua, jos se on hyvin kesytetty, se voi paritella heti.

Varsat voi ylittää vanhempien ominaisuudet ja nopeutuvat, pystyvät hyppäämään korkeammalle tai voivat paremmin. He pitävät aina äitejään ja seuraavat heitä jatkuvasti, ja jos he kuolevat, he seuraavat toista aikuista hevosta, jos mahdollista.

Hevoset tarjoavat erittäin ketterän kuljetusvälineen Minecraftin biomeissa. Niiden avulla voit matkustaa pitkiä matkoja, kiivetä mäkiä ja jopa hypätä suuria esteitä. Lopulta huomaat, että hevosten ja aasien paritteluprosessi Minecraftissa on melko samanlainen.

Nyt kun tiedät kuinka kasvattaa ja kasvattaa hevosia Minecraftissa, sinulla voi olla koppi täynnä heistä matkustaa ympäri Minecraftin maata parhaalla mahdollisella tavalla.