Skip to content

Kuinka yhdistää Kiikkuu Google Classroomiin? – Windows, iOS ja Android

24 de huhtikuu de 2022
google classroom logotipo 18796

Seesaw ja Google Classroom ovat kaksi online-luokkahuonesalkkua. Niiden avulla voit käyttää erilaisia ​​työkaluja, jotka on tarkoitettu opiskelijoille ja opettajille, jotka tekevät onnistuneen työn lyhyemmässä ajassa. Molemmilla alustoilla muodostat etäyhteyden ja lisäät tuottavuuttasi ilman ongelmia. Vaikka he kilpailevat, he työskentelevät myös yhdessä. Tässä artikkelissa näytämme, kuinka Seesaw-palvelut linkitetään Google Classroomiin.

Mitä etuja Seesawin yhdistämisestä Google Classroomiin on?

Niiden yhteiskäyttö on mielenkiintoista. Ne ovat erittäin alustoja Hyödyllinen sekä ohjaajille että opiskelijoille että yhdistettynä saat erinomaisia ​​tuloksia. Nyt näytämme sinulle näiden kahden alustan edut:

opettajille

Niiden avulla opettajat voivat päivittää luokkia ja julkaista niitä, lisätä mediaa, kuten YouTube-videoita. Opiskelijoiden töiden jakamisen, korjaamisen ja kommentoinnin lisäksi. Tee myös ilmoituksia ja kysymyksiä, jotka heräävät aiheen vuorovaikutuksessa.

Google Classroomin kautta. Se voi pitää yhteyttä lukuisiin digitaalisiin sivuihin ja sovelluksiin. Jaa-komennolla opettaja tarjoaa ulkoista tietoa sovelluksista tai verkkosivustoista suoraan luokkahuoneessa. Sähköpostit lähetetään automaattisesti. Se vähentää opettajien työn määrää.

Samoin Seesaw tukee hyvin opettajia. Nämä voivat saada vanhemmat rekisteröitymään sovellukseen. Saat siis viikoittaisen yhteenvedon sähköpostitse. Tällä he ovat pysyä ajan tasalla lastensa edistymisestä koulussa. Sähköpostit sisältävät opiskelijan puuttuvia tai tulevia tehtäviä. Tämän sovelluksen avulla kaikki opiskelijan tiedot tallennetaan yhteen paikkaan.

Kouluttajien on uusittava Seesaw Plus -palveluun. Valmistele tehtävät ajoissa. Sovelluksen luovat työkalut tehtävien merkitsemiseen ja lähettämiseen ovat ero. Vaikka Google Classroomin ilmainen ohjelmointi kiehtoo.

Seesawilla ei ole ilmaista arviointityökalua. Maksullisella tilauksella on kuitenkin mahdollista seurata opiskelijan edistymistä. Google Classroomin avulla opettaja voi arvioida oppilaitaan ilmaiseksi ja myös tallentaa tiedostoja matkapuhelimesta. Pidä myös yhteyttä.

opiskelijoissa

He voivat lähettää koulutehtäviä Classroomin avulla. Siirrä materiaalit Drivesta. Lisäksi luoda eri muotoisia asiakirjoja. Tosin Seesaw antaa sinun lisätä kuvia, piirroksia ja äänitallentimen viiden minuutin ajan. Ja kommentoi oppimiseen liittyviä.

Mitkä ovat vaiheet viestin jakamiseen molemmilla alustoilla?

Seesawilla ja Google Classroomilla on kyky kommunikoida keskenään. Molempien verkkosalkkujen käyttäminen on hyödyllisempää kuin yhden. Tämä johtuu siitä, että ne täydentävät toisiaan.

virtuaaliset google-tunnit

On olemassa kaksi esiteltyä toimintaa, jotka voidaan tehdä yhdistämällä kaksi alustaa. Yksi on virkojen yhdistäminen Seesawin ja Classroomin välillä. Toinen tapa on käyttää keinulla oppilaiden rekisteröintiä Classroomin kautta.

Seesawista Google Classroomiin

Linkki voidaan lähettää molemmissa sovelluksissa. Tuo on suotuisa luokkien multimediaesitysten manipuloinnissakuten videoita ja valokuvia.

Jos haluat jakaa keinulinkin Google Classroomin kanssa, napsauta hiiren kakkospainikkeella jaettavaa keinuviestiä ja valitse Jaa kohde. Kopioi sitten linkki ja siirry Classroomiin. Aloita tietojen lisääminen sovellukseen. Lisää kopioitu linkki ennen julkaisun jakamista. Napsauta lopuksi Lähetä.

Google Classroomista Seesawiin

Näitä alustoja voi käyttää Wi-Fi-yhteensopivilla laitteilla, kuten tietokoneilla, kannettavilla tietokoneilla, iPadeilla ja matkapuhelimilla. Oppilaat voivat muodostaa yhteyden Google Classroomiin päästäkseen opettajansa kurssille joko ohjaajan antamalla kirjautumistunnuksella tai ohjaajan lisäämällä heidät.

Classroom-linkin avaamiseksi oppilaiden on kirjauduttava sisään Google-tileilleen ja jaettava tiedot luokkansa kanssa Seesawissa. Se on tärkeää Classroom-sovelluksessa luomillesi testeille. Jaa keinukilpailua ja pyydä oppilaitasi suorittamaan se.

Nämä kaksi alustaa on jossain määrin yhdistetty. Kuinka jakaa julkaisuja ja siirtää koululuetteloita. keinu on riittävä ohjaamaan opiskelijatehtäviä. Toisaalta Google Classroomissa on erilaisia ​​työkaluja etäopiskelukokemuksen parantamiseen.

kiikkua luokkiin

Kuinka jaat Seesaw-opiskelijoiden luettelon Google Classroomiin?

Kiikkun avulla voit siirtää oppilaiden profiilit toiselta alustalta. Kun luokka on suunniteltu digitaaliseen portfolioon, Seesaw. Sinulla on mahdollisuus valita ”Tuo luokkahuoneeseen” -vaihtoehto. Napsauttamalla sitä toinen sovellus vaatii sinua kirjautumaan sisään ja valtuuttamaan vaaditun pääsyn alustalle.