Skip to content

Laajennusten poistaminen Google Chromesta – Helppo ja nopea tapa Androidille ja PC: lle

2 de syyskuu de 2021
encontrar eliminar extensiones google chrome 14229

Google Chrome -laajennukset herättivät aluksi joitain epäilyksiä ja epäluottamusta joihinkin Internetin käyttäjiin, mutta ajan myötä ne hävisivät, koska Google Chrome -laajennukset ovat todella hyödyllisiä.

On kuitenkin huomattava, että sen käyttö lisää tietokoneen RAM -muistin kulutusta, mikä aiheuttaa haittaa joillekin käyttäjille. Totuus on, että siihen on kaksi tapaa löytää ja poistaa laajennuksia helposti Google Chromesta, Siksi tässä viestissä selitämme, miten näitä vaihtoehtoja käytetään onnistuneesti.

Kuinka löytää Google Chrome -laajennukset -kansio

Kuten jo edellä mainitsimme, on kaksi tapaa löytää ja poistaa laajennuksia Google Chromesta. Tämä on varmasti yksi helpoimmista ja turvallisimmista vaihtoehdoista saada se ilman liikaa komplikaatioita. Kun tämä on tehty, Näet sarjan kuvakkeita Google Chromeen asennetuista laajennuksista.

Totuus on, että ne ovat todella helppo löytää ja löytää poista laajennukset google chromesta. Ensimmäinen asia on painaa poistettavan laajennuksen kuvaketta, näkyviin tulee avattava valikko, jossa sinun on valittava Poista asennus Chromesta ja se on siinä.

Kuten huomaat, se on nopea ja helppo prosessi, yhtä helppoa kuin estää latausten avautuminen automaattisesti Chromessa. Nyt puhumme toisesta tavasta tehdä se.

Laajennusten käyttö Google Chrome -selaimessa on suuresti auttanut tekemään Internetin selaamisesta monipuolisen ja kannattavan. Näiden ohjelmien liiallinen käyttö voi vaikuttaa tietokoneen yleiseen toimintaan, samoin kuin ohjelmisto. Erityisesti tietokoneissa, jotka ovat hieman vanhoja, joten ei ole suositeltavaa käyttää monia laajennuksia.

Kun nämä komponentit lisätään ohjelmistoon, ne kerääntyvät Chrome -tehtäväpalkkiin, mikä on hankalaa työskennellessä. On huomattava, että laajennuskuvakkeet voidaan poistaa tehtäväpalkista kolmella tavalla:

  1. Ensimmäinen tapa on napsauttaa moussen oikeaa painiketta minkä tahansa kuvakkeen yläpuolella ja valita vaihtoehto Piilota Google Chrome -valikko. Tällä tavalla se katoaa tehtäväpalkista, vaikka se olisi asennettu ja toimiva.
  2. Toinen tapa aktivoida ja deaktivoida näiden kuvakkeiden sijainti valikossa Lisää työkaluja-Chrome-laajennukset, nämä komponentit näkyvät valitsimella niin, että se näkyy osoiterivillä tai ei.
  3. Kolmas tapa on sinä muuttaa palkin kokoa jotta nämä kuvakkeet eivät näy, vaikka ne ovat edelleen aktiivisia ja käytettävissä

Voiko laajennuksen poistaa mobiililaitteesta?

Chrome -selaimen laajennuspainikkeiden poistaminen puhelimesta tai tabletista on ensinnäkin hyvin yksinkertaista sinun on avattava selain ja valitse kokoonpano, siirry enemmän ja sitten lisää työkaluja, siellä näet valitut laajennukset ja laajennuksen vieressä on mahdollisuus poistaa, kun olet valinnut, vahvista ja mene.

google chrome -laajennukset

Etsi laajennuspainikkeet tehtäväpalkista

Jos haluat käyttää selainlaajennuksia helposti työpöydän tehtäväpalkista, noudata näitä ohjeita ja avaa ensin Google -selain, etsi laajennus, jota haluat käyttää, napauta Lisää työpöydälle ja vahvista toiminto napauttamalla Lisää uudelleen, se tulee automaattisesti näkyviin työpöydän tehtäväpalkkiin ja voit käyttää sitä ilman selaimen avaamista.

Toinen tapa poistaa laajennuksia Google Chromesta

Päästäksemme tähän menetelmään löydämme itsemme kolmesta pystysuorasta pisteestä, jotka löytyvät Google Chrome -käyttöliittymän yläosasta. Näkyviin tulee valikko, napsauta Lisää työkaluja ja sitten Laajennukset.

Näkyviin tulee uusi ikkuna, jossa näkyy luettelo selaimeesi asennetuista laajennuksista. Siellä voit päättää, kumpi poistetaan tai poistetaan käytöstä. Jos haluat poistaa ne käytöstä, liu’uta vastaavan laajennuksen liukusäädintä tai jos haluat poistaa sen, voit tehdä sen painamalla Poista -painiketta. Muista hyväksyä vahvistusikkunassa kussakin tapauksessa.

Tämä menetelmä on erittäin hyvä, koska voit tarkastella selkeästi jokaista asennettua kehitystä. Tällä helpolla ja nopealla tavalla voit päästä eroon niistä osista, jotka eivät tarjoa riittävää toimintaa selaimessasi.