Skip to content

Lataa ja asenna Mario Kart -kierros matkapuhelimeesi – yksinkertainen opas

3 de syyskuu de 2021
mario kart juego 14259

Nintendo on yksi maailman tärkeimmistä ja tunnetuimmista viihdekeskeisistä yrityksistä. Sen päätavoite on luoda ja kehittää kaikenlaisia ​​videopelejä sekä korkealaatuisia konsoleja (Wii, Nintendo 3DS, WiiU, Nintendo Switch jne.). Tämä yritys on vastuussa uskomattomien pelien ja kuvakkeiden lanseeraamisesta pelaajamaailmassa, kuten Legend of Zelda, Super Mario Bros, Pokémon, Mario Kart ja paljon muuta.

On tärkeää korostaa sitä valtaosa videopeleistä että Nintendo on vastannut projektin kehittämisestä tai siitä osallistu- misesta sellaisenaan, ja sillä on ollut valtava myönteinen vaikutus käyttäjiin ja siten myös markkinoihin, ja siitä on tullut yksi tunnetuimmista ja menestyneimmistä tuotemerkeistä, jotka luovat konsolien nimikkeitä kaikissa historia.

On selvää, että tämä yritys on vuosien varrella otti yhä enemmän maata siihen pisteeseen, että hänet tunnetaan täysin kaikkialla maailmassa ilman ongelmia tai haittaa. Tämä johtuu suurelta osin menestyksestä, jota Nintendon omat konsolit ja videopelit ovat nauttineet koko tämän ajan, ja niistä on tullut maailman viihteen symboli.

Näiden viime vuosikymmenten aikana Nintendo on esittänyt uskomattoman kehityksen osoittautuu kykeneväksi tuottamaan ja lanseeraamaan markkinoille uskomattoman laadukkaita konsoleja samalla tasolla kuin heidän klassiset kilpailijansa, kuten Xbox -sarja ja PlayStation 5. alustoille.

Vuoden 2016 alussa Nintendo harrastanut mobiililaitteita ensimmäistä kertaaTarkemmin sanottuna Android- ja iOS -käyttöjärjestelmissä. Tämä yritys on esittänyt ajan myötä muutamia varsin mielenkiintoisia pelejä ja jopa klassikoita elämänsä aikana Super Mario Brosin mobiiliversiona. Nämä ovat saatavilla Play Kaupasta ja App Storesta.

Meidän on kuitenkin otettava huomioon erityinen nimi, joka julkaistiin sovellusmarkkinoille vähän aikaa sitten. Emme puhu mitään enempää eikä vähempää kuin Mario Kart -kierros. Seuraavaksi kerromme lisää tästä mielenkiintoisesta pelistä ja siitä, miten voimme ladata sen. Pysy huoletta, pysy kanssamme ja selvitä kaikki tähän otsikkoon liittyvät yksityiskohdat.

Mikä on Mario Kart Tour?

On noin versio mobiililaitteille klassisesta Mario Kart -pelistä. Tämä julkaistiin loppuvuodesta 2019 ja sillä oli positiivinen vaikutus kaikkiin Android- ja iOS -käyttäjiin.

Tämä uskomaton videopeli tarjoaa samat tekniset tiedot ja ominaisuudet kuin vanha Nintendo -peli joitakin uusia karttoja, ajoneuvoja ja hahmoja. Kaikki tämä liittyy uskomattomaan pelattavuuteen sekä erittäin hyvään laatuun ja toimivuuteen yleensä.

Mitä vaatimuksia minun on täytettävä, jotta voin asentaa Mario Kart Tourin?

Jos haluat pelata Mario Kart Touria mobiililaitteellasi, mutta et ole varma, täyttääkö se sen suorittamisen vaatimukset, tässä artikkelissa selvitämme epäilyksesi. Tämä suosittu kilpa -titteli pelataan näytöllä pystysuunnassa ja se on virallisesti saatavilla vain Androidille ja iOS: lle.

Androidin tapauksessa voit asentaa pelin tarvitset vähintään Android 4.4 -käyttöjärjestelmän tai korkeampi. Lisäksi Nintendo -yhtiö varoittaa, että vaikka meillä olisi tämä käyttöjärjestelmä, peli saattaa epäonnistua, joten tarvitsemme sopivan, vähintään 1,5 Gt: n RAM -muistin.

Toisaalta, jos haluamme toistaa sen iPhonellamme, siinä on oltava iOS 10.0 tai uudempi käyttöjärjestelmäEli mikä tahansa iPhone 5s jälkeen voi ajaa peliä.

Mistä sovelluksen voi ladata?

Tämän pelin lataaminen päätelaitteellesi on melko yksinkertaista, sinun tarvitsee vain noudata seuraavia ohjeita, jotka annamme sinulle alla myöhemmin nauttia tästä upeasta Nintendon pelistä.

Androidille

Androidilla on kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen on se, että voimme Lataa tämä uskomaton videopeli Play Kaupasta. Meidän tarvitsee vain mennä sovellukseen, kirjoittaa otsikon nimi oletushakukoneeseen ja valita se lopulta, ladata se ja asentaa se mobiililaitteellesi.

Toisaalta emme ehkä voi ladata tätä peliä jostain syystä. virallisilta Android -markkinoilta. Voimme siis valita muita mielenkiintoisia ja täysin turvallisia vaihtoehtoja. Tätä varten meidän on siirryttävä mobiililaitteen selaimeen.

mobiilipeli

Sitten etsimme vaihtoehtoista tai kolmannen osapuolen myymälää, hyviä vaihtoehtoja ovat Uptodown, Aptoide tai APKfree. Sieltä toistamme vaiheet ja lataamme ilman ongelmia.

Iosille

Jos omistat iPhonen, vaiheet, jotka sinun on suoritettava, ovat hyvin yksinkertaisia. Ensinnäkin sinun on mentävä mobiililaitteesi markkinoille, eli App Storeen. Sieltä sinun on kirjoitettava hakukoneeseen tämän pelin nimi, jotta saat vihdoin sovelluksen ja jatkat sen lataamista ja asentamista ilman ongelmia tai haittaa.

Onko tässä pelissä liikaa mikrotransaktioita?

Tämä Nintendon mobiilipeli on herättänyt suurta kiistaa, koska jos sisältää mikrotransaktioita jotka tekevät siitä erittäin kalliita. Näiden joukossa on kuukausittainen tilausmaksu, joka antaa sinulle pääsyn haasteisiin, merkit ja palkinnot, joiden hinta on 5 dollaria. Sen lisäksi, että voit pelata Mario -pelillä, sinun on maksettava lisäsumma, joka vaihtelee välillä 10 dollaria. Nämä yksityiskohdat herättivät paljon tyytymättömyyttä franchising -fanien keskuudessa.

Huolimatta korkeista kustannuksista näiden lisäosien saamiseksi peli on silti hyvä, kutsuu käyttäjää jatkamaan pelaamista niin monta tuntia kuin mahdollista kerätäksesi palkintoja ja avataksesi haasteita.

Mitkä ovat Mario Kart Tourin usein esiintyvät ongelmat?

Vaikka Mario Kart Tour on ensi silmäyksellä varsin houkutteleva otsikko, tässä oli joitain yksityiskohtia, jotka jättävät paljon toivomisen varaa. Jotkut yleisimmistä ongelmista ovat vaikea vieritys säätimillä, pelattavuus muuttuu kömpelöksi pystymuodossa, ja ohjaimet ovat epämukavia useimmille. Et voi kääntää näyttöä pystysuunnassa pelaamisen helpottamiseksi, eikä sillä ole mahdollisuutta käyttää ohjainta.

Toinen toistuva ja melko ärsyttävä ongelma on, että verkossa pelattavilla palvelimilla on vilkas liikenne, mikä tekee tästä tavasta sietämättömän monta kertaa.