Skip to content

Lataa sovelluksia Huaweista ilman Google Play -kauppaa

3 de syyskuu de 2021
huawei 14467

Tietäen, että kiinalaisen Huawei -tuotemerkin laitteiden palveluissa ei enää ole Googlea koskevia sovelluksia, monet ihmettelevät, miten ne ladataan nyt sovelluksia Huawei -puhelimissa Onko tämä toiminto mahdollista suorittaa ilman Google Play Kaupasta?

Sen jälkeen kun Yhdysvallat aloitti kaupallisen konfliktin Kiinan kansantasavallan kanssa erilaisista poliittisista kysymyksistä, mikä johti Aasian jättiläismaan kaupalliseen veto -oikeuteen, kiinalaisiin mobiililaitteisiin, kuten Huawei he ovat rikkoneet suhteet, joita ylläpidettiin Google -yrityksen kanssa.

Heidän laitteistaan ​​puuttuu Pohjois -Amerikan yrityksen tarjoamat palvelut. Tästä huolimatta, Huawei ei lopettanut tuotantoaan mistään näistä syistä ja etsivät muita vaihtoehtoja, jotta heidän matkapuhelimissaan ja muissa elektronisissa laitteissaan olisi yhtä tai korkeampia sovelluskauppoja kuin Google Play Kaupassa.

Miksi Huaweilla ei ole Google Play -kauppaa?

The tärkein syy tähän ärsyttävään ongelmaan läsnäolo Huawei -päätelaitteissa johtuu Kiinan ja Yhdysvaltojen suhteiden välisistä erilaisista rajoituksista ja taukoista, jotka vaikuttivat vakavasti järjestelmän ja Googlen palvelujen väliseen liittoon näiden mobiililaitteiden kanssa. Huawei on tällä hetkellä tunnetulla ”mustalla listalla” yrityksistä, joilla on kielto Yhdysvalloissa.

Siksi, kaikkien näiden ongelmien ja vaivojen vuoksi, suurella osalla uusimmista Huawei -puhelimista ei ole Google Play -kauppaa monien Googlen omien työkalujen ja sovellusten lisäksi.

Lataa sovelluksia Huawei -puhelimeeni

Tämä yritys, jonka päätoimintaa harjoitetaan Kiinassa edellä mainitun kaupallisen veto -oikeuden vuoksi, ryhtyi töihin voidakseen tuoda markkinoille täysin luottavat ihmiset, parhaat ehdot ja palvelut myymälöissä ja sovelluksissa.

Tästä syystä, AppGallery -virtuaalinen sovelluskauppa, joka oli olemassa jo ennen konfliktia; Se alkoi muuttaa ja parantaa alustaansa, kunnes siitä tuli kaikkien Huawei -laitteiden virallinen kauppa ja se toimi hyvin samalla tavalla kuin Play Kaupassa.

Tässä virtuaalikaupassa saat kaiken mitä tarvitset, sovelluksista, kuten Uber, Tinder, Rappi, online -pelisovelluksiin, kuten Free Fire, Clash Royale tai Call of Duty, joten voit ladata ja asentaa kaikki haluamasi sovellukset helposti puhelimeesi.

Jos haluat nyt ladata sovelluksia ja muita Googlen palveluita, kuten Gmailia, Classroomia ja muita sovelluksia, voit tukea itseäsi sovelluksilla, jotka on suunniteltu helpottamaan tätä tehtävää Huawei -käyttäjille, mainitun sovelluksen nimi on AppSeekeer.

Ulkoiset sovellukset, jotka auttavat lataamaan sovelluksia Googlelta

Seekeer -sovellus sinun pitäisi etsiä se sovellusgalleriasta ja lataa se mobiililaitteellesi, kun sinulla on tämä sovellus, sinun on annettava puhelimellesi lupa, jotta sovellukset voidaan asentaa tästä toisesta sovelluksesta.

Saadaksesi haluamasi sovellukset, sinun tarvitsee vain avata AppSeekeer ja kirjoita hakukoneeseen sama mitä haluat ladata; Kun sovelluslogo tulee näkyviin, paina lataa ja se ohjaa sinut heti verkkosivulle, joka lataa tarvittavat Apk -tiedostot. Sitten sinun tarvitsee vain asentaa se.

Muut näistä auttavat löytyy sovellusgalleriasta, on Petal Search -sovellus, jonka tehtävänä on etsiä verkosta syvällisesti kaikkia sovellusten APK: ita, joita yrität ladata, ja se tarjoaa sinulle mahdollisuuden ladata nämä Apk Windowsista, Androidista ja muista käyttöjärjestelmistä.

Suorittaaksesi tämän toiminnon, sen jälkeen on asentanut Petal Searchin, avaa se ja etsi sovellus, joka sinun on ladattava hakukoneesta, sieltä se vie sinut sovellussivulle ja kun olet sisällä, näet painikkeen, joka kehottaa sinua lataamaan APK: n, joka on tällä hetkellä saatavilla.

Asenna sovellukset, kuten WhatsApp ilman GMS: ää, App Gallery -sovelluksella vaihe vaiheelta

Samalla tavalla kuin eri tunnetuilla mobiililaitteilla, kuten Samsungilla tai Xiaomilla, on omat markkinansa, myös Huaweilla oman sovelluskaupan kanssa, joka tunnetaan nimellä App Gallery. Mielenkiintoinen ja innovatiivinen vaihtoehto Play Kaupalle.

Täältä sinulla on mahdollisuus ladata kaikenlaisia ​​sovelluksia haluat, jopa samanlaisia ​​kuin WhatsApp ilman GMS: ää. Pysy kanssamme ja selvitä, miten voit ladata sovelluksia sovellusgalleriasta.

Kirjaudu sisään

Jos olet juuri hankkinut Huawei -mobiililaitteesi, ensimmäinen askel, joka meidän on tehtävä voidaksemme lataa sovelluksia sovellusgalleriasta se on yleensä rekisteröityminen tai sisäänkirjautuminen. Tästä eteenpäin siirrämme omat tietomme, kuten käyttäjätunnuksen, sähköpostin, salasanan ja puhelinnumeron. Kun tämä on tehty, siirrymme seuraavaan vaiheeseen.

Valitse laitteessa

Kun vastaava rekisteröinti on tehty, vahvistuskoodi lähetetään aiemmin rekisteröityyn numeroon. Laitteeltamme näemme viestin, jossa on 6 numeroa. Nämä meidän on kopioitava varmistaaksemme henkilöllisyytemme ja edetä onnistuneesti vastaavaa rekisteröintiä sovellusgalleriassa.

matkapuhelimen näyttö

Hyväksy asennus

Kun rekisteröinti on tehty ja istunto on aloitettu, voit hakea minkä tahansa tyyppisen sovelluksen tai pelin sovellusgalleriasta. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa nimi hakukoneesta ja syöttää sitten sovelluksen vastaava profiili voit napsauttaa ’Lataa’ aloittaaksesi asennuksen.

Kun lataus on onnistunut, ilmoituspalkkiin tulee ilmoitus tästä meidän on napsautettava ”hyväksy” jotta voit asentaa sovelluksen ilman ongelmia. Kun tämä on tehty, sovellus pysyy laitteellamme normaalisti.

Asenna sovelluksia ilman Google -linkkiä Googlefierin avulla

Kun otetaan huomioon Huawein mobiililaitteiden rajoituksiin liittyvät jatkuvat ongelmat, erilaisia ​​erittäin mielenkiintoisia ja täysin hyödyllisiä vaihtoehtoja on tullut esiin. Hyvä esimerkki tästä on Googlefier. Se on sovellus, joka keskittyy siihen, että voimme ladata minkä tahansa sovelluksen Googlesta osoitteesta Huawei -päätelaitteemme.

Tämän sovelluksen ansiosta voimme myös asentaa kaikki Google -palvelut, joita Huawei -puhelimien aiemmissa versioissa oli ilman ongelmia. Mutta miten tarkalleen voin ladata Google -sovelluksia Googlefierin avulla? rauhallinen, tässä kerromme sinulle.

On tärkeää korostaa Tämä sovellus toimii vain laitteissa, joissa on EMUI 10 -versio, muuten se ei toimi. Ensimmäinen askel on tehdä tehdasasetukset (suositus), jotta voimme taata tämän sovelluksen moitteettoman toiminnan.

Asennuksen jälkeen Meidän on vain hyväksyttävä kaikki ehdot ja luvat, joita se meiltä pyytää, ja siinä kaikki. Noudatamme sen osoittamia pieniä vaiheita ja lataamme sitten minkä tahansa Googlen oman sovelluksen tai ilman ongelmia.

Pikasovellukset sovellusten asentamisen vaihtoehtona

Joissakin tapauksissa lataamasi APK: t saattavat heittää virhesovelluksen, jota ei ole asennettu. Tämä tarkoittaa lähinnä sitä, että asennettava versio ei ole yhteensopiva käyttämäsi matkapuhelimen kanssa, joten sinun on lataa toinen versio sovelluksesta.

Lataa ja asenna huawei Google Play -kaupasta

Toisaalta toinen vaihtoehto lataus on PikasovelluksetNäitä ei tarvitse asentaa, sinun tarvitsee vain etsiä tarvitsemasi sovellus, hyväksyä pikasovellusten asettamat ehdot ja sinut syötetään etsimäsi sovelluksen pikasovellukseen.

Samoin, jos et löydä etsimääsi sovellusta sovellusgalleriasta, vaikka näitä tapauksia on hyvin vähän, sama virtuaalikauppa tarjoaa sinulle muita vaihtoehtoja, joita voit ladata ja käyttää samalla tavalla.

Lopuksi, kyllä, voit ladata ja asentaa minkä tahansa mobiilisovelluksen Huawei -brändi helposti, yksinkertaisesti ja tehokkaasti, lataamatta Google Play Kauppaa tai tämän yrityksen tarjoamia palveluita.