Skip to content

Linkitä Instagram -tilini TikTokiin – yksinkertainen opas

1 de syyskuu de 2021
logo tiktok instagram 14791

Tänään puhumme sovelluksesta TikTokKoska siitä on tullut yksi nykyään eniten käytetyistä sovelluksista viihteen saavuttamiseksi näinä pandemia -aikoina, sen on täytynyt kulkea käsi kädessä eri sovellusten ja alustojen kanssa, jotta se voi pysyä pinnalla paljon pidempään ja yksi näistä on instagram .

Se on jo mahdollista linkitä tili YouTube -kanavaasi, mutta jos et tiennyt, voit tehdä sen myös Instagram -tililläsi, jotta muut käyttäjät voivat löytää sinut paljon helpommin sen kautta tai ladata videosi suoraan tähän sovellukseen.

Kaikki eivät osaa linkittää oikein tässä sovelluksessa, ja siksi tänään täällä, miten se tehdään, annamme sinulle kaikki tiedot liimaus Instagram -tililtäsi TikTok -tilillesi.

Mitä hyötyä TikTokin ja Instagramin yhdistämisestä on?

Kun olet linkittänyt omaisuutesi molemmat tilit, voit jakaa videosi suoraan molemmat tilit samanaikaisesti, ilman tarvetta tallentaa videoita ja ladata niitä yksitellen.

Tällä tavalla muut TikTok -käyttäjät voivat löytää Instagram -profiilisi TikTok -profiilistasi saadaksesi enemmän vierailuja tarinoihisi.

Kuinka yhdistää Instagram -tilisi TikTokiin

Ilmeisesti ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on saada latasit tiktok -sovelluksen älypuhelimeesi, ja kun se on ladattu ja asennettu oikein, sinun täytyy luo tili tässä sovelluksessa, käyttämällä henkilötietojasi.

Tietenkin sinulla on oltava myös aktiivinen Instagram -tili, jotta voit linkittää sen TikTokiin ilman lisävaatimuksia. Alla näytämme sinulle vaihe vaiheelta.

  1. Kun se on älypuhelimessasi, sinun täytyy vain siirtyä sovelluksen keskustaan ​​ja etsiä TikTok ja paina sitten sitä ja avaa se.
  2. Hakemuksesi jälkeen sinun on syötä kaikki tietosi henkilökohtainen, sähköposti ja salasana, jotta voit käyttää tiliäsi.
  3. Kun olet syöttänyt sen, sinun on siirryttävä profiilisi kuvakkeeseen, joka sijaitsee näytön oikeassa alakulmassa, napsauta sitä.
  4. Tässä vaiheessa olet profiilisi sisällä, sinun tarvitsee vain etsiä ja painaa painikettamuokkaa profiilia’ joka on juuri punaisen tai valkoisen valokuvasi alapuolella riippuen versiosta.
  5. Tässä vaiheessa sinun on liu’utettava vaihtoehtoja, kunnes löydät Instagram -puhelun, ja paina sitä.
  6. Sinut ohjataan heti Instagramin alkuun, jossa sinun on annettava sekä käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi että salasanasi. Jos et tiedä sitä, se antaa sinulle myös mahdollisuuden syötä Instagramisi Facebookin avulla.
  7. Painamisen jälkeen ’Kirjaudu sisään’, Instagram kysyy sinulta, haluatko antaa TikTokin käyttää tietojasi. Mihin vastaat painamalla painiketta ’antaa’.
  8. Tässä vaiheessa voit lähettää tai jakaa TikTok -videoita Instagramissa ilman tarvetta ladata niitä erikseen ladattavaksi.

instagram -puhelinsovellus

Mitä jos en voi linkittää Instagram -tiliäni TikTokiin?

Tämä toiminto voi olla upea ja todellakin se voi säästää paljon työtä ja aikaa kun haluat ladata videot muihin sosiaalisiin verkostoihin. Mutta kuten missä tahansa hyvässä sovelluksessa tai toiminnossa, siinä voi olla joitain puutteita.

Jotkut käyttäjät ovat tehneet valituksia että he eivät voi synkronoida TikTokiaan Instagram -sovelluksen kanssa eivätkä tiedä miksi. Todennäköisesti se johtuu virheestä molemmilla alustoilla ja siksi et voi syöttää linkkiä.

Muissa tapauksissa, vaikka se ei ole kovin yleistä, sattuu, että tietoturvasääntöä rikotaan, ja siksi se ei anna mahdollisuutta yhdistää molempia tilejä. Yhtä suosittelemme päivittämään molemmat sovellukset, nähdä, ratkaistaanko ongelma tällä tavalla. Jos sinulla ei ole odottavia päivityksiä, yritä poistaa TikTok -sovellus ja ladata se uudelleen nähdäksesi, näkyykö synkronointivaihtoehto tällä tavalla.

Muita työkaluja Instagram -profiilini linkittämiseen TikTokiin

Paras tapa linkittää molemmat tilit on kirjautua sisään molempiin ja liittää ne TikTok -sovelluksesta yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Suosittelemme, että sinulla on tilit on luotu erikseen, joten jos jostain syystä menetät tilisi, puhelimesi tai muutat sitä tai jotakin sellaista, käytä molempia salasanoja ja voit kirjoittaa ne uudelleen.

Mitä etuja Instagramin synkronoinnilla TikTokin kanssa on?

Yleensä tämä on ihanteellinen toiminto ihmisille, jotka ovat täysin omistautuneita tähän toimintaan tai jotka ovat kiireisiä, eikä se anna heille aikaa ladata ja muokata videoita kaikkiin sovelluksiin. Voit tehdä videosi, muokata sitä ja kerralla yhdellä napsautuksella video on jo muilla alustoilla ja sosiaalisissa verkostoissa.

Puhelin tiktokin kanssa

Jos sinulla on ongelmia puhelimen sisäisen tallennustilan kanssaei mobiili, sinun ei pitäisi huolehtia, koska videoita ei tarvitse ladata, ne jaetaan suoraan käyttämästäsi sovelluksesta.

Laajenna yhteisöäsi

Totuus on, että TikTok -yleisö ei ole sama kuin tavallisesti Instagramissa, ne ovat erilaisia ​​sovelluksia, jotka on luotu eri tarkoituksiin. Niin sinun on luotava laadukasta sisältöäNäin seuraajasi eivät kyllästy sisältöösi ja voit saada monia ihmisiä seuraamaan sinua molemmilla alustoilla.

Päivitä käyttäjätilisi

Luo oma tyylisi sisältöä tehdessäsi, Näin olet ainutlaatuinen ja tämä kiinnittää paljon huomiota ihmisiin, hyödynnä videosi parhaalla mahdollisella tavalla. Kuten minkä tahansa sosiaalisen verkoston, sinun on käytettävä hyviä hashtageja, parhaita ja sopivia profiilien optimoimiseksi. Käytä hyvää biota molemmissa profiileissa, jotain, joka on uteliasta ja joka kiinnostaa muita käyttäjiä

Jaa tarinoita, joilla on suurempi vaikutus

Sovellusten, erityisesti TikTokin, tarjoamat työkalut eivät ole sisustuksessa, sinun on käytettävä niitä ja otettava niistä kaikki irti, Tällä tavalla voit ladata tarinoita, jotka herättävät paljon seuraajiesi huomiota, koska se on jotain alkuperäistä.

Tarinoiden jakaminen parantaa sisältösi näkyvyyttä, koska kukaan ei valehtele, että ihmiset viettävät tarinoissa enemmän aikaa kuin samoissa syöttejulkaisuissa. Jos haluat edetä hieman enemmän ja tavoittaa enemmän ihmisiä, sinä Suosittelemme maksullisen mainonnan käyttämistä sosiaalisissa verkostoissasi.

Hanki lisää seuraajia

Älä unohda olla vuorovaikutuksessa kaikkien seuraajiesi kanssaJos he kommentoivat, vastaavat häpeämättä ja parhaalla mielellä, tämä on varsin miellyttävää. Tee tarinoita tai elämää tavoittaaksesi enemmän ihmisiä, tee kyselyjä ja kyselykierroksia, luo erilainen ja hauska hetki kaikkien seuraajiesi kanssa.

Erittäin tärkeä tieto, jota sinun tulee aina käyttää, on luotettava kehotus toimintaan, Tarkoitan, kutsu toimintaan, tykkää, kommentoi ja jaa muiden seuraajien kanssa, jos he ovat tykänneet tai pitäneet sisällöstä. Tämä on tekniikka, joka ei koskaan petä, kokeile sitä!

noudattamalla seuraavia ohjeita linkittääksesi intagram -tilin tiktokiin

Miten voin poistaa Instagram -tilini linkityksen TikTokissa?

Jos tapaus on, että olet kyllästynyt Instagram -tilisi linkittämiseen tai et yksinkertaisesti enää käytä kyseistä Instagramia jostain syystä, voit poistaa linkityksen TikTokista todella yksinkertaisella tavalla, toimi seuraavasti:

 1. Kun olet älypuhelimellasi, sinun on siirryt sovelluksen keskuspaneeliin ja valittava TikTok -sovellus.
 2. Kun olet siinä, sinun on siirry profiilikuvakkeeseen, sijaitsee näytön oikeassa alakulmassa ja paina sitä.
 3. Kun olet profiilissasi, napsauta vain muokkaa profiilia -painiketta, joka sijaitsee aivan valokuvasi alapuolella.
 4. Liu’utat, kunnes löydät vaihtoehdon nimeltä Instagram, sinun on napsautettava sitä.
 5. Sitten avautuu pieni ikkuna, jossa sinun pitäisi nähdä ainoa vaihtoehto nimeltä ’poista Instagram -linkki ’. Sinun on napsautettava osiota ’vahvistaa’.
 6. Ja heti valmis, Instagram -tilisi linkitys poistetaan kokonaan käyttäjästäsi TikTokissa.