Skip to content

Microsoft SwiftKey -leikepöydän toiminta – opi askel askeleelta

2 de syyskuu de 2021
teclado telefono swiftkey 14360

Puhelimet ovat jokaisen ihmisen temppeleitä, koska jokainen niistä on tekniikka, joka on täysin henkilökohtainen sen ostaneen tai omistavan henkilön toimesta. Tämä johtuu siitä, että yksi syy miksi ihmiset suosivat Android -puhelimia on se, että sinulla on mahdollisuus muokata useita asetuksia sitä ei voi tehdä muilla puhelimilla.

Esimerkki kaikista näistä muokattavista tehosteista on näppäimistö. Jos sinulla on Samsung -merkkinen puhelin, tunnet tehdasnäppäimistöjen ongelmat, joten käytämme aina muun tyyppisiä näppäimistöjä. Puhelimiin näppäimistöjä valmistavien yritysten joukossa on Microsoft. He kehittyivät näppäimistö nimeltä SwiftKey, joka on erittäin kuuluisa älypuhelinten käyttäjien keskuudessa.

Microsoft SwiftKey -leikepöydän ominaisuudet

Leikepöytä on tila, johon kopioimamme teksti tai kuvat tallennetaan näppäimistöllämme. Kaikissa oletusnäppäimistöissä voimme tallentaa vain yhden elementin kerrallaan, koska jos teemme sen uudelleen, se poistetaan automaattisesti.

Nyt kun käytämme Microsoft SwiftKey -näppäimistöä, meillä on tämä sama vaihtoehto, mutta uusi lisäys, jonka avulla voimme myös kopioida kohteen leikepöydälle, säilytä sitä muissa tilanteissa. Tämän ansiosta voimme kopioida ja tallentaa useita kertoja ennen sen poistamista, mikä säästää paljon aikaa ja helpottaa kirjoittamista tällä näppäimistöllä.

Opi käyttämään tätä leikepöytää askel askeleelta

Kun olemme nähneet Microsoftin SwiftKey -leikepöydän tarjoamat ominaisuudet, näemme kuinka käyttää näitä toimintoja, tekstin kopioimisesta tarroihin.

Kuinka kopioida tekstiä leikepöydältä

Näppäimistöissä on oletusohjaimet, joten SwiftKey ei poistu tästä. Joten meillä on kaksi tapaa tehdä se, ensimmäinen on perinteinen pidä tekstiä painettuna kunnes ’kopio’ tulee näkyviin.

Toinen vaihtoehto on siirtyä leikepöydälle ja painaa kynäkuvaketta, kun sinne syötetään tämä elementti, jossa lukee ”Lisää uusi leike” ja se on siinä. Tässä samassa tilassa voimme pelastaa kaiken mitä haluamme tarttua siihen, kun sitä tarvitaan.

Leikepöydän sisällön poistaminen

Jos näemme leikepöydän olevan täynnä, sen sijaan, että se helpottaisi kirjoittamista, se alkaa haitata. Tämän välttämiseksi sinun on poista ylimääräiset tavarat leikepöydällämme. Se on yksinkertaista, meidän on vain noudatettava näitä vaiheita:

  • Avaa SwiftKey -työkalurivi ja siirry leikepöydälle.
  • Kun tiedämme, että haluamme poistaa, painamme nopeasti vasemmalta oikealle, poistamme valitsemamme leikkeen.

Tallennettujen leikkeiden hallinta

Tallennettujen leikkeidemme hallitsemiseksi meidän on syötettävä näppäimistön työkalupalkki, sitten leikepöydälle ja näemme jokainen leike, jonka päätämme tallentaa. Nyt, painamme ja vedämme kohtaan, johon haluamme siirtää leikkeen, hallita paremmin sen jakautumista näytön välillä.

Tarrojen käyttäminen SwiftKey -leikepöydän kanssa

Microsoftin SwiftKey -näppäimistön avulla voimme myös tallentaa tarroja leikepöydällemme. suurten ryhmien tallentaminen, vaikka kopioit ja liität näppäimistöltä.

Pikakuvakkeen luominen

Lopuksi erinomainen toiminto, jonka Switfkey antaa meille, on luoda pikakuvakkeita. Nämä voivat olla erityisen hyödyllinen, kun annetaan monimutkaista tietoa, vastaus käsillä eikä sinun tarvitse kopioida kaikkea alusta. Tämän toiminnon käyttämiseksi meidän on:

  • Painamme työkaluriviä ja siirrymme kynäkuvakkeen kohdalle.
  • Siellä näemme ne, jotka olemme jo pelastaneet.
  • Sitten meidän on koskettava yhtä laatikoista ja kopioitava yhteen osaan teksti, jossa sanotaan pikavalintamme ja mikä lause aktivoi sen.
  • Jos haluamme käyttää sitä, meidän on vain kopioitava lause tai sana, joka aktivoi pikakuvakkeen ja näkyy SwitfKey -näppäimistöennusteissamme.

puhelimen näppäimistö

Synkronoi SwiftKey Android Cloudiin Windows 10: n kanssa

Laitteiden ja käyttöjärjestelmien välinen harmonia on erittäin hyödyllinen ja nopeuttaa mitä tahansa tehtävää. Tämä koskee SwiftKey -näppäintä, jossa on näppäimistön ja sen kokoonpanon synkronointi, jolloin leikepöydälle kopioitua voidaan käyttää Windows 10: n kanssa.

Tätä varten meidän on syötettävä vielä kerran erittäin hyödyllinen SwiftKey -työkalurivi, jossa näemme toisella puolella tallennetut leikkeet ja toisella mahdollisuus synkronoida Windows 10: n kanssa.

Kuten näemme, SwiftKey tarjoaa kehittyneemmän, henkilökohtaisemman näppäimistöpalvelun, joka on mukautettu nykyisiin toimintoihin. hyödyntämällä tekniikkaa parhaalla mahdollisella tavalla. Mutta hyödynnetäänkö SwiftKey 100%? Sovelluksessa on useita temppuja, jotka voivat auttaa meitä, joten selitämme joitain parhaista.

  • Usean kielen tuki: Voimme lisätä näppäimistöömme ja ennustimeemme lisää kieliä ja tukea niille, jotka käyttävät useampaa kuin yhtä kieltä jokapäiväisessä elämässään.
  • Eri teemoja: SwiftKey -näppäimistöllä näemme näppäimistömme haluamallamme tavalla, koska voimme lisätä erilaisia ​​teemoja ne antavat sille paremman kosketuksen kuin oletus.
  • Muuta kokoa: Meillä on myös mahdollisuus lisätä tai pienentää näppäimistön kokoa mukautumalla siihen, miten se on mukavinta meille

matkapuhelimen näyttö

Ota klassiset eleet käyttöön

Lopuksi meillä on mahdollisuus käyttää eleitä näppäimistöllä kirjoittamiseen. Tämä auttaa meitä, jos meillä on kiireinen käsi, voimme kirjoittaa vain yhdellä sormella. Se voidaan aktivoida työkalupalkista ilman ongelmia.

Mistä ja mistä voin ladata SwiftKeyn

SwiftKey on yksi käytetyimmistä näppäimistöpalveluista kaikkien käyttöjärjestelmien, erityisesti Androidin ja iOS: n, myymälöissä suunniteltu laitteille matkapuhelimiin. Seuraavaksi näytämme, kuinka voit ladata sen molemmissa tapauksissa.

Lataa SwiftKey Androidille

Löydämme sen helposti myös Play -kaupasta eniten ladattujen sovellusten joukossa. Se palvelee myös tablet -laitteemme näppäimistöä ja selvästi puhelintamme.

Lataa SwiftKey iOS: lle

Tässä tapauksessa se on myös yksi eniten ladattuja sovelluksia. Koska kyseessä on sama tapaus, se on saatavana App Storesta ja Voimme käyttää sitä iPadissa ja iPhonessa.

Mikä on Swift Key? Mistä tiedän, onko se laitteessani?

Älypuhelimien tuotannon alusta lähtien on tiedetty, että riittävän tehokas vastustaja kohdata iPhone -puhelimiin sisältyvä automaattinen korjaus ja ennakoiva teksti.

Tämä johtuu siitä, että Apple käytti suuria summia kehittääkseen järjestelmän, joka voisi oppia käyttäjän kirjoittamat asiat kartan luomiseksi toistuvista sanoista, jotka alkavat näkyä aina, kun henkilö alkaa kirjoittaa niitä. lyhennä kirjoittamiseen kuluvaa aikaa.

Vuonna 2008 pari amerikkalaista miestä nimeltä Jon Reynolds ja Ben Medlock kehitti järjestelmän, joka palvelee samaa tarkoitusta, mutta tehokkaammin ja suuremmalle määrälle puhelimia, koska näppäimistön julkaisun jälkeen se on asettunut yhtenä niistä älypuhelinten fanien suosikkeja.

Jotta voit selvittää, onko puhelimessasi Swift -avain, sinun on vain avattava puhelimesi asetusosio. Yleensä teet sen laskemalla ilmoitusnäytön alas ja näet vaihteen symboli.

mobiili näppäimistö

Kun painat sitä, se näyttää mobiilimääritysvalikon. Yläosassa näkyy suurennuslasi, ja jos painat sitä, voit kirjoittaa tekstiä. Kirjoita sana ’Näppäimistö’ ja se näyttää sinulle vaihtoehdonNäyttönäppäimistö ’. Kun avaat tämän valikon, näet ruudun, jossa lukeeOletusnäppäimistö ’. Jos et saa SwiftKeyä, sinun on ladattava se Google Playsta.

Leikepöydän käyttäminen SwiftKey -näppäimistössä?

Tämä on erittäin helppoa. Ensinnäkin leikepöydällä on enemmän vaihtoehtoja kuin vain kopiointi ja liittäminen, koska tässä osiossa voit nähdä suuren määrän kohteita, jotka olet valinnut ja joita et ole käyttänyt tai jotka on unohdettu. Jos sinulla on ollut Swift Key pitkään, leikepöydän käyttäminen on tuhoisa tehtävä, koska meidän on nähtävä suuri määrä tiedostoja jotka meidän on poistettava.

Jos näet kuvan liitteenä yläreunassa, näet, että Swift Key -näppäimessä on painike, joka on kolme vaakasuoraa palkkia näppäimistön vasemmassa yläkulmassa. Jos napsautat tätä painiketta, se näyttää näppäimistön kokoonpanon. Täällä voit myös muuttaa väriä, mutta keskitymme oikealla olevaan taulukkoon. Tämä näyttää leikepöydän.

Joo et ole koskaan avannut leikepöytää, Se näyttää teksti -ikkunan, joka näyttää sinulle palvelun perusteet ja kuinka saat parhaan hyödyn, jotta voit käyttää puhelintasi tietokoneena.

pikaviestejä

Mitä muita vaihtoehtoja Swift Key -näppäimistöllä on?

Näiden välissä, voit vaihtaa näppäimistön väriä. Voit myös määrittää sen niin, että jos olet kaksikielinen, voit käyttää enintään kahta eri kieltä samanaikaisesti. Jos et vieläkään tiedä, miten puhelimen näppäimistöä vaihdetaan, suosittelemme, että opit, koska on tärkeää, että voit mukauttaa päätelaitteesi mahdollisimman paljon.

Toinen Swift Key -ominaisuus on värähtelee näppäimiä painettaessa. Tällä on useita asteikkoja, ja voit valita voimakkaan, kevyen, lyhyen, pitkän tai keskeytetyn värähtelyn välillä.

Tietenkin monet ihmiset varoittavat aina, että tämä käyttää paljon akkua, ja siksi on tärkeää, että tiedät, miten voit poistaa tärinän käytöstä Swift Key -näppäimistöissä. Mobiiliasiantuntijat tietävät monia temppuja, kuten Androidin parhaat näppäimistöt, koska siihen on omistettu useita yrityksiä.