Skip to content

Mihin aikaan El Corte Inglés avataan ja suljetaan? – El Corte Inglés tuntia

14 de elokuu de 2021
cartel tienda letrero abierto 11148

Jokainen, joka on pysynyt kaukana kaupungeista, saattaa ihmetellä mihin aikaan se aukeaa ja sulkeutuu El Corte Inglés, yksi Espanjan tärkeimmistä yrityksistä. Eikä se ole vähempää, koska on erittäin tärkeää selvittää tämä ennen kuin menet kadulle ostamaan.

Tämä aikataulu on tärkein asia tietää, jos aiot vierailla jossakin El Corte Inglés -ostoskeskukset. Koska se voi vaihdella tai vaihdella kunkin keskuksen mukaan, mutta yleensä he kokoontuvat samaan aikaan vastaanottaakseen yleisön.

Joten ennen kuin piirrät reitin Google Mapsissa lähimpään ostoskeskukseen, ota selvää seuraavista ajoista.

Mitkä ovat El Corte Inglésin aukioloajat?

Ei ole tekosyitä olla käymättä missään El Corte Inglés -keskuksessa, koska tällä hetkellä pitää koko pääkonttorinsa toiminnassa poikkeuksetta. Lisäksi se ylläpitää kussakin keskuksessaan rahalinjoja, joiden tarkoituksena on palvella yli 65 -vuotiaita ihmisiä ja antaa heille etusija virtaviivaistaa kaikkia ostoprosesseja.

Kun otetaan huomioon tämä valtava aukko, arvioidaan, että keskukset he aktivoivat palvelunsa klo 9.00 tai 10.00, se voi riippua vierailusta. Lisäksi siinä on a sulkemisaika Klo 22.00 tämä sulkeutumisaika on yleensä yleisempi kaikille kaupoille.

El Corte Inglés on linja yrityksiä, jotka ajattelevat aina asiakkaitaan, ja siksi se on varmistanut kaikki tarvittavat turvatoimet asiakkaan suoja. Vielä nykyäänkin se tarjoaa entistä parempaa kuljetus- ja kokoonpanopalvelua suurille tilauksille, jotka asiakas haluaa hankkia.

Muista suunnitella vierailusi hyvin, sillä parhaillaan koetellun maailmanlaajuisen pandemian yhteydessä on parasta vierailla ostoskeskuksissa vähemmän tungosta. Ei ennen kuin ryhdyt ensin asianmukaisiin henkilökohtaisiin varotoimiin tartunnan välttämiseksi ja sosiaalisen etäisyyden säilyttämiseksi.

El Corte Inglés -tuntien merkitys

Henkilö on poistunut kotoaan nopeasti, hän on menettänyt ajan, ja kun hän saapuu lähimpään El Corte Inglés -ostoskeskukseen, hän on yllättynyt siitä, että se on jo suljettu.

Edellä mainittu tilanne on ongelma niille ihmisille, jotka eivät ota huomioon sen tärkeyttä, että he osaavat hallita suosikkikauppakeskuksensa aukioloaikoja. Siksi on niin tärkeää tietää El Corte Inglésin aukioloajat saatavilla viikosta toiseen.

Tällaisten tietojen käsitteleminen ei ole kovin vaikeaa, ne ovat aina saatavilla verkkosivustollasi, missä asiaankuuluvat tiedot, kuten päivä ilman arvonlisäveroa El Corte Inglésistä. Voit mennä ystävien tai perheen kanssa ja olla aina ajan tasalla kaikista tämän suuren ostoskeskuksen tiedoista kaikille ihmisille.

toimistomies katseli kelloaan

Lisäksi jos olet yksi näiden uskomattomien keskusten uskollisista käyttäjistä ostosten tekemiseen, olet varmasti huomannut, että aikataulujen kanssa sinun pitäisi olla tietoinen talvi- ja kesämyynti. Tällainen myynti on aarre niille, jotka rakastavat ostoksia, jotka eivät missaa minkäänlaista ostotarjousta.

Ja ikään kuin tämä ei riittäisi, on vielä paljon tietoa löydettäväksi vain selaamalla El Corte Inglésin virallinen sivusto. Haluatko tietää, miten tämä yritysryhmä aloitti liike -elämässä? Vain tällä sivulla voit tietää niiden mielenkiintoisen historian.

Toivomme, että näistä tiedoista on ollut sinulle paljon hyötyä pysyä aina ajan tasalla palveluajat näistä keskuksista. Koskaan ei ole liian myöhäistä tarkistaa lähimmän El Corte Inglés -ostoskeskuksen aukioloajat ja tehdä kauan odotetut päivittäiset ostokset.