Skip to content

Mikä on Boom Beach? – Uutta Super Celliltä, ​​Clash of Clansin luojailta

26 de elokuu de 2021
boom beach isla

Pidätkö strategiapeleistä ?. Boom Beach on sinua varten. Luotu suomalainen Super cell, jolla on sivuliikkeitä muilla mantereilla. He ovat samat pelien luojat, kuten Clash of Clans, Clash Royale ja Hay Day. Vuodelle 2014 se yllättää jälleen pelillä, joka lupaa saada käyttäjät kiinni, se ei ole kukaan muu kuin Boom Beach. Se on saatavana Android- ja iOS -käyttäjille. MuttaMikä on Boom Beach?

Mikä on Boom Beach

Boom Beach, sen nimi antaa meille jonkinlaisen viitteen pelityypistä, päälava on ranta. Tarvitset suunnittelua taistellaksesi vihollista hallitsevaa tietokonetta vastaan. Tai voit testata taitosi kohtaamalla muita pelaajia verkossa ja käymällä suuria taisteluita.

Sinulla on saari ja lähellä rantaa perustaa toimintakeskuksesi ja järjestää puolustamaan tukikohtaasi, jotta voit vastustaa vastustajasi hyökkäyksiä.

Boom Beach tarjoaa monia vaihtoehtoja puolustuksen rakentamiseen. Siinä on erilaisia ​​yksiköitä hyökkäykselle, jotka voit yhdistää suunnittelussa, vastaan Tumma vartija. Ainoa tavoite on hyökätä saarellesi saada joukkonsa laskeutumaan. Voit puolustaa itseäsi samalla tavalla luomalla armeijasi ja ryhtymällä hyökkäykseen vihollissaarille.

Strategia peli

Sinun on oltava erittäin hyvä strategi taistele pimeää vartijaa vastaan. Sen hallinnassa on lukuisia saaria hyödyntämään resurssejaan. Sinun tehtäväsi on vapauttaa heidät ja puolustaa pimeän vartijan vankeja asukkaita. Näissä vapautuskampanjoissa peli tarjoaa sinulle lisäominaisuuksia, jotka tekevät tästä virtuaalimatkasta mielenkiintoisemman.

Hyvä hyökkäysstrategia on avain vihollisen heikentämiseen. Hyökkää heidän rakennuksiinsa, kuluttaa resurssejaan ja vapauttaa orjia. Kun saavutat tämän ansaitset omat resurssit. Vapautuskampanjoiden ollessa käynnissä saat helmiä, joiden avulla voit nopeuttaa aikaa. Salaperäiset muinaiset patsaat ja hyökkäämällä vastustajien tukikohtiin saat palkintoja.

Nämä palkinnot ja resurssit, kuten kulta, puu, kivi, ovat välttämättömiä rakennusten rakentamiseen. Voit myös maksaa sotilaiden armeijan perustamisesta. Voit myös voittaa ja saada ilmaisia ​​jalokiviä, jotka ovat pelin valuutta, voittaa myös timantteja. Niiden avulla voidaan nopeuttaa joitain pelin prosesseja tai tehdä joitain parannuksia alueella, jonka joukot kulkevat. On syytä mainita, että et aina saa näitä helmiä ilmaiseksi.

Yhtäläisyyksiä ja eroja edeltäjiinsä

Boom Beach -pelin tekniikka on samanlainen kuin Clash of Clans, vain siinä, että sen sisällä rakennuksia voidaan parantaa tai rakentaa vain samanaikaisesti, ja lisäksi vihollissaarilla tehdyt retket selviytyvät sotilaat voivat palata operaation tukikohtaan. saarella toisin kuin Clash of Clans ja paras kaikista eroista on, että pelin grafiikka ylittää edeltäjänsä.

Supercell todella tietää, miten tavoittaa käyttäjät, se piti strategiansa freemium peli ja mahdollistaa yhteyden pelaajien välillä reaaliajassa, mikä tekee pelin vuorovaikutuksesta hauskempaa, osallistujat voivat hyökätä toistensa kimppuun, hyökätä saarilleen ja testata sotilaallista suunnitteluaan reaaliajassa.

rakennukset puomin rannalla

Supercellin liiketoimintastrategia säilyi Boom Beachillä, vaikka voit pelata ilmaiseksi, alusta kehittää voittoja ostosten kautta, joita pelaajat tekevät sovelluksesta. Mitä ostoksia ostat? Jos pelaaja haluaa lisää jalokiviä tai enemmän timantteja, heidän täytyy tehdä ostoksia aarrelaatikoilla jotka näkyvät kartalla.

Boom Beach testaa rohkeutta ja minkä tahansa pelaajan hallinta, ja jos pidät suunnittelusta, olet varmasti tämän pelin loukussa, joka vaatii taitoja ja hyviä strategioita joukkoille voittaakseen vihollisen, se on saatavana Androidille ja iOS: lle, voit myös ladata sen tietokoneellesi. toivottavasti nyt on selvää, että se on Boom Beach ja sinua kannustetaan pelaamaan jonkin aikaa.