Skip to content

Mikä on ja miten Lidl Plus toimii? – Mikä on uusi Lidl Free -sovellus?

27 de elokuu de 2021
app lidl plus 9102

Saksalainen supermarketketju Lidl on keksinyt itsensä uudelleen ja luonut oman sovelluksen nimeltä Lidl Plus. Haluatko tietää enemmän tästä uudesta sovelluksesta? Pysy kanssamme ja tutustu alla Mikä on Lidl Plus ja miten se toimii? – Mihin uusi ilmainen Lidl -sovellus on tarkoitettu?.

Mikä on Lidl Plus ja miten se toimii?

Lidl Plus -sovellus on ilmainen sovellus, jonka avulla pääset helposti käyttämään tarjouksia, kuponkeja, kuten AliExpressistä saatavia kuponkeja tai esimerkiksi SinDelantalin kuponkeja ja tilauskuponkeja, sekä muita ketjun tarjoamia tarjouksia. Lidlin supermarketeista metsästäjille ja kauppojen ystäville.

Tämäntyyppiset kampanjat voivat olla viikoittaisia, ja niiden avulla pääset käsiksi Lidlin ja supermarkettien parhaisiin tuotteisiin ja tuotemerkkeihin. Säästä paljon rahaa ostettaessa.

Kuinka rekisteröityä Lidl Plus -palveluun

Tämä sovellus toimii sekä matkapuhelimissa iOS, kuten Android, joten voit ladata sen helposti käyttöjärjestelmäsi sovelluskaupasta. Kun olet ladannut sen, sinun on määritettävä se seuraavasti:

  • Anna sovellus ja valitse maasi, esimerkiksi Espanja. Kun olet valinnut maan, sinun on napsautettava Seuraava jatkaaksesi prosessia.
  • Sitten sinulle esitetään useita sovelluksen käytön etuja ja kun olet lukenut ne, voit napsauttaa Aloita -painiketta.
  • Napsauta sitten Valitse kauppa -painiketta ja valitse sieltä se fyysinen kauppa, jossa käyt eniten ja missä teet yleensä ostoksesi. Tai löydät matkapuhelimesi GPS: n avulla asuinpaikkasi lähimmän Lidl -supermarketin.
  • Kun olet valinnut sen, sinun on käsiteltävä tietosi rekisteröidy tai kirjaudu sisään jos olet jo rekisteröitynyt aiemmin. Kun olet kirjautunut sisään ja olet Lidl Plus -sovelluksessa, voit syöttää uskomattomia alennuksia ja kaikenlaisia ​​tarjouksia vain syöttämällä salasanasi ja käyttäjätunnuksesi. Voit käyttää sitä sijaintiasi lähimmässä Lidl -supermarketissa, jotta voit säästää ostoksissasi.

Kuinka Lidl Plus toimii

Kun olet jo rekisteröitynyt Lidl Plus -sovellukseen ja haluat saada kuponkeja, tarjouksia, alennuksia ja tarjouksia, sinun on suoritettava pari prosessia sovelluksessa.

Jos haluat aloittaa hanki kuponkeja, sinun tarvitsee vain painaa Aktivoi -painiketta, joka on sovelluksen sisällä. Näin saat kuponkeja, joita voit käyttää ostoksilla. Jotta voit vahvistaa ne supermarketissa, sinun on näytettävä ne mobiilinäytöltäsi kassalla maksettaessa.

Muista, että näillä kuponkeilla on viimeinen voimassaolopäivä, joten sinun on käytettävä ne ennen kyseisen päivämäärän saapumista, koska sen jälkeen niillä ei ole enää arvoa. Jos haluat nähdä tällä hetkellä käytettävissä olevat kupongit, sinun on vain käytävä Lidl Plus -sovelluksen Kupongit -osiossa.

kuponkeja lidl plus

Toisaalta, saadaksesi viikoittaisia ​​alennuksia, sinun ei tarvitse aktivoida tai rekisteröidä sovelluksessa. Näitä asiakkaille myönnettyjä alennuksia kutsutaan Lidl Plus -etuiksi, ne tarkoittavat a 4% alennus polttoaineena kuljetusta varten eri huoltoasemilla, kuten Galp, Shell ja DISA.

Lidl Plus -sovelluksen käytön edut

Jotkut Lidl Plus -sovelluksen käytön monista eduista ostettaessa ovat: Ensinnäkin se, että sillä on pääsy alennuskuponkeihin ja ainutlaatuisiin tarjouksiin.

Sovelluksen avulla voit viikoittain saada kuponkeja tietyistä tuotteista, enintään -20% tai 30%, jotka aktivoidaan mobiililaitteella ja näytetään kassalla, ja niistä tulee tapa säästää. Voit myös saada erikoistarjouksia tekemättä mitään erityistä. Esitä ja skannaa digitaalinen korttisi laatikosta ostoksia tehdessäsi.

Voit myös käyttää digitaalista luetteloa, jossa näet viikoittaiset tarjoukset, joita voit hyödyntää. Lisäksi Lidl -supermarket -ketjussa on ystävällisiä kauppoja, joista saat myös monia alennuksia; Sinulla on myös Lidl -sovelluksen virallinen ohjesivusto, jossa sinulle kerrotaan lisää eduista.