Skip to content

Mikä on ja miten lisätään datatarrat kaavioihin Excelissä?

25 de elokuu de 2021
programa excel version oficial

Excel on a hyödyllinen työkalu kaikille, jotka omistavat yrityksen tai haluavat pitää luotettavia tilejä. Eikä ole yllättävää, koska Excelissä on paljon vaihtoehtoja, jotka tekevät siitä todella tehokkaan edistyneiden viivakaavioiden, kaavioiden ja monimutkaisten matemaattisten toimintojen tekemisessä, joita emme muuten pystyisi tekemään.

Yksi näistä hyödyllisistä Excel -vaihtoehdoista on datatarrat. Näitä tarroja voidaan käyttää monin tavoin, mutta ne ovat erityisen hyödyllisiä laadukkaan grafiikan tekemisessä. Jos olet kiinnostunut tietämään, miten niitä käytetään, älä huoli, koska tässä näytämme sinulle mitä on ja miten lisätä datatarrat kaavioihin Excelissä yksinkertaisesti ja nopeasti.

Mitä datatarrat ovat Excelissä?

Varmasti ihmettelet, mitkä ovat datatarrat, joita voimme löytää Excelistä. Nämä tarrat on tehty sisältämään haluamamme tiedot ja siirtämään ne minne haluamme.

Datatarrat voidaan siirtää paikasta toiseen, jolloin niistä tulee yksi erinomainen työkalu jos haluamme sisällyttää tiedot grafiikkaamme nopeasti ja tehokkaasti. Itse asiassa voit sanoa, että ne ovat samanlaisia ​​kuin Excelin kaavioiden legendat.

Lisäksi datatarrojen asettaminen Excelissä tekemiimme kaavioihin helpottaa niiden ymmärtämistä, koska muuten emme pystyisi näkemään tarkkoja tietoja, joita kaavion jokainen osa sisältää.

Tulet varmasti olemaan iloinen kuullessasi sen Excelissä on laaja valikoima muokkausvaihtoehtoja kaavioihimme lisäämämme datatarrat. Näin voit antaa jokaiselle ainutlaatuisen ja erikoisen kosketuksen, mikä tekee niistä paljon silmiinpistävämpiä niille, jotka sen näkevät. Tämä on epäilemättä erinomainen työkalu tietojen syöttämiseen lomakkeisiin Excelissä.

Kuinka lisätä datatarrat kaavioihin Excelissä Windowsissa?

Kun näet kaikki upeat vaihtoehdot, joita datatarrat tarjoavat Excelissä, olet epäilemättä miettinyt, kuinka voit lisätä ne helposti excel -kaavioita.

No, ei hätää, koska tässä näytämme sinulle, kuinka saavuttaa se helposti ja nopeasti. Sinun tarvitsee vain lisätä datatarrat Excel -kaavioihin Windows, se on:

  • Kirjoita Excel ja luo kaavio, johon haluat lisätä kyseiset tunnisteet.
  • Napsauta kaaviota avataksesi sen käytettävissä olevat vaihtoehdot.
  • Paina vaihtoehtoa ”Lisää kaavioelementti”, joka on merkitty vihreällä + -merkillä.
  • Kun olet avannut, valitse ”Tietomerkit”.
  • Valitse näkyviin tulevasta pienestä ponnahdusvalikosta tietoetiketin sijainti ja muoto.

Siinä kaikki! Kun tämä on tehty, voit siirtää datatarran haluamaasi kaavion osaan. Lisäksi voit kirjoittaa luomastasi kaaviosta korostettavat tiedot. Voit myös poistaa ne halutessasi valitsemalla ne ja painamalla ”Tukahduttaa”.

Muista tietysti, että nämä vaiheet koskevat Office -versiota 2016 lähtien, joten jos sinulla on aiempi Office -versio, suosittelemme, että siirryt Microsoftin viralliselle tukisivulle ja saat tarvitsemasi avun.

Kuinka muokata datatarroja kaavioissa Excelissä?

Kun teemme kaaviota, olemme epäilemättä kiinnostuneita siitä, että sillä on a hyvä ulkonäkö ja se on silmiinpistävä niille, jotka sen näkevät. Ja datatarroja voidaan helposti muokata. Vaiheet, joita sinun on noudatettava Excel -kaavioiden datatarrojen muokkaamiseen, ovat seuraavat:

  • Napsauta muokattavaa tunnistetta.
  • Valitse ”Data Label Format” -vaihtoehto.
  • Kun olet valmis, napsauta ”Label Operations”.
  • Valitse sitten ”Tag content”.

miehet töissä

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, löydät valikon, jossa on suuri määrä vaihtoehtoja, joiden avulla voit muokata tarraa mieleiseksesi. Kehotamme sinua jatkamaan selvittämään lisää sen tarjoamista hyödyllisistä vaihtoehdoista Excel Ja niin näet, että laskentataulukoiden luominen ei ole hyödyllistä.