Skip to content

Mikä on kaupallisten luottojen määritelmä ja ominaisuudet? – Tutustu häneen täällä

24 de elokuu de 2021
estante supermercado 11332

Tänään puhumme, Mikä on kaupallisten luottojen määritelmä ja ominaisuudet? Ennen kuin voimme jatkaa, meidän on tiedettävä, että kaupallinen laina on a palveluiden maksamisen laajentaminen, jonka yritys tarjoaa asiakkailleen. Tämä laajennus on lyhytaikainen, mikä helpottaa asiakkaan tuotteen ostamista.

Kaupallisen luoton ansiosta yrityksen omistaja voi hankkia liiketoiminnassa tarvitsemansa tavarat nopeasti ja sillä on mahdollisuus peruuttaa se myöhemmin. Sitä käyttävät pääasiassa keskisuuret ja pienet yritykset, koska ne ovat yrityksiä, joilla ei ole suurta pääomaa saadakseen suuria tavaroita, joille tämä luotto antaa heille mahdollisuuden saada se ja peruuttaa se sitten osalla sen tuottamaa voittoa.

Jos sovittua summaa ei peruuteta sen perustamishetkellä, tavaraa tai palvelua tarjoava yritys voi ryhtyä oikeustoimiin sitä vastaan, jota et peruuta, kaupallisen luoton määrä. Tämän tietäessä näemme kaupallisen luoton pääpiirteet, edut ja haitat, mainitsemme ja selitämme ne kaikki.

Mitkä ovat kaupallisten luottojen ominaisuudet?

Kaupallisilla lainoilla on useita ominaisuuksia, mutta puhumme joistakin niiden tärkeimmistä ominaisuuksista, kuten mahdollisuudesta viivästyttää maksuja, koska ne ovat lyhytaikaisia ​​rahoituslähteitä, ja helppoutta valita kaupallinen laina. Puhumme siis näistä ominaisuuksista.

Mahdollisuus toimittaa maksuja myöhemmin

Kaupallisten luottojen selvä etu on viivästyttää maksuja aiheuttamatta haittaa, ellei luoton peruuttamiseen mene kauan aikaa, jos rikoksesta tulee korkomaksu.

Lyhytaikainen laina

Tämä voi olla hyödyllinen, koska sitä ei alipäästetä, kun haluat uusia varaston. Tämän lyhytaikaisen rahoitusmenetelmän ansiosta sinulla on vauhtia suhteessa siihen, mitä yritykseen sijoitetaan. On tapauksia, joissa yritykset käyttävät näitä luottoja sopimattomasti, ja niiden toistuvalla käytöllä ne voivat aiheuttaa taloudellista epätasapainoa yrityksessä.

Kaupallisen luoton hankkiminen ei ole vaikeaa

Tämä luotto syntyy tavaroiden myynnistä yritysten välillä neuvottelut eivät yleensä ole monimutkaisia. Yleensä palveluntarjoajat analysoivat asiakkaansa ennen luoton myöntämistä, ja heillä on riskianalyysi, jotta vältetään ongelma myöhemmin.

Mitkä ovat kaupallisten luottojen edut ja haitat?

Näillä luotoilla on useita etuja, koska ne on helppo saada koska se on pienyritysten saatavilla, sillä on alhaiset korot, mikä lisää taloudellista joustavuutta, ne auttavat kattamaan kulut, kun tavaroita markkinoidaan jne. Mutta sillä ei ole niin hyvä puoli, ja se on Sitä ei suositella velkaantuneille yrityksille, koska ne lisäävät nykyistä velkaa haitallisesti.

Edelliseen kohtaan liittyen sinun on oltava täsmällinen näiden hyvitysten maksamisessa, koska muuten maksua voidaan pidentää, mutta korkoineen, jotka eivät ole niin suuria, ne vaikeuttavat loppumaksun suorittamista. Ja tämä oli mainita joitakin etuja ja haittoja, nyt selitämme ja mainitsemme kaupallisten luottojen edut ja haitat.

Kaupallisten luottojen edut

On olemassa useita kohtia kaupallisten luottojen puolesta, mikä saa meidät ottamaan ne huomioon liiketoimintastrategiassa. Lisäksi kaupalliset luotot ovat yksi paras tapa saada rahaa pienyrityksille.

  • Virtaviivaistaa pääomatarpeiden täyttämistä lyhyellä aikavälillä.
  • Heillä on todella alhaiset korot kiitos siitä, että ne eivät ole suuria riskejä.
  • Apua odottamattomiin menoihin ja tapahtumiin, joissa vaaditaan välittömästi suuri pääoma.

Kaupallisten luottojen haitat

Vaikka tämäntyyppiset hyvitykset auttavat meitä, niillä on kielteisiä puoliaan kuten kaikella muulla. Näemme siis pari niistä.

lukittu lompakko

  • Jos valitsemme lainanantajamme väärin, korot voivat olla korkeat. Tämän välttämiseksi meidän on valittava hyvin, kuka hakee tämän tyyppistä lainaa.
  • Sitä ei suositella taloudellisesti haavoittuville yrityksille, koska se vain velka, jota ei voida peruuttaa, kasvaa.