Skip to content

Mikä on myrkyllinen, myrkytetty tai mätä peruna Minecraftissa?

27 de elokuu de 2021
patata minecraft

Tapa, jolla olet vuorovaikutuksessa pelin kanssa, on tärkeä osa peliä, koska se tekee siitä kokea pelata sitä paljon hauskempaa ja hauskempaa. Tapa, jolla pelaaja pystyy olemaan vuorovaikutuksessa ympäröivän maailman kanssa, voidaan helposti kuvata suositun Minecraft -pelin kautta.

Minecraft on hiekkalaatikkotyyppinen seikkailupeli, jossa pelaaja luovassa tai selviytymistilassa; hän on sijoitettu satunnaisesti luotuun maailmaan, jossa hän voi periaatteessa tehdä mitä haluaa. Maailmassa voit tehdä vähän kaikkea, mutta pelin perusta on kerätä kaikenlaisia ​​resursseja ja käyttää niitä kaikkeen pienistä asioista todella vaikeiden rakenteiden tekemiseen.

Minecraftissa sinulla on paljon vuorovaikutusta, koska pelaaja on niin suuri maailma, johon pelaaja on sijoitettu, ja sillä on paljon tekemistä alusta alkaen. Pelaaja voi leikata puita puulle, tehdä työkaluja puolustautuakseen ja hankkia uusia resursseja ja paljon muuta.

Itse asiassa Minecraft on yksi niistä peleistä, jotka ovat tuoneet vuorovaikutus toisella tasolla, koska pelaaja voi olla vuorovaikutuksessa periaatteessa kaiken näkemänsä kanssa. Kasveista, joita voidaan käyttää koristeluun, eläimiin, joita voidaan kesyttää ja pitää tilalla, suojeluun, ruokaan tai kuljetukseen.

Vastaanottaja selviytyä, On ehdottoman välttämätöntä, että pelaaja voi olla vuorovaikutuksessa ympäristönsä ja kaikkien näiden esineiden kanssa, koska on olemassa kaikenlaisia ​​hirviöitä, jotka voivat yrittää elämässään, ja hänen on syötävä selviytyäkseen välillä olevista päivistä. Mutta jos pelaat Minecraftia ja olet törmännyt myrkytettyyn perunaan, sinun on ehkä harkittava paremmin ruokapäätöksiäsi.

Mikä on myrkytetty peruna?

Sisällä selviytymistilassa Minecraft, yksi päätavoitteista on pysyä hengissä, ja tämä tehdään pitämällä elämänpalkki aina täynnä. Tämä tehdään eri tavoilla, sillä kun pelaaja on jollakin tavalla vaurioitunut, hänen elämänsä palkki täyttyy riippuen pelaajan nälän tasosta.

Siksi on tärkeää, että pelaaja voi syödä ruokaa aina, kun nälkäpalkki putoaa. näyttö. On olemassa erilaisia ​​ruokia, joita voidaan syödä leivästä keitettyyn pekoniin. Mutta on olemassa tiettyjä elintarvikkeita, jotka voivat olla hieman kyseenalaisempia, kuten zombiliha tai myrkytetty peruna.

Myrkytetty peruna on ruoka, jota harvoin saadaan keräämällä tai tuhoamalla perunasato. Se eroaa tavallisista perunoista sen vuoksi vihertävä väri ja sen vaikutuksesta soittimeen.

mätä peruna koodi minecraft

Mihin myrkytetty peruna on hyvä?

Myrkytetty peruna ei ole muuta kuin välitöntä ruokaa, sanomme tämän, koska sitä ei voida keittää, yhdistää johonkin muuhun tai käyttää kompostorissa. Kohteeseen kuluttaa myrkytetty peruna palauttaa kaksi nälkäpistettä, mutta on jopa 60%: n mahdollisuus, että se myrkyttää pelaajan hetkellisesti, mutta saa heidät menettämään 4 elämänpistettätai kaksi sydäntä.

Kummallista kyllä, myrkkyperuna Se voi palauttaa paljon enemmän nälkää kuin tavallinen peruna, joten se voi olla arvokas resurssi, jos sinulla ei ole pääsyä muun tyyppiseen ruokaan pelissä.

Muussa tapauksessa on suositeltavaa, että peruna hävitetään tai säästetään hätätilanteissa, jolloin ruokaa ei enää ole, mutta vaara myrkytys se voi johtaa kuolemaan, jos terveydentilasi on erittäin heikko.