Skip to content

Mikä on Rappi -tilaussovellus ja miten se toimii? – Rappi -sovellus

14 de elokuu de 2021
rappi uniforme casco

Tänään elämme hyvin myrskyisiä aikoja, joten kaduille lähteminen ei ole joskus vaihtoehto. Tästä syystä sovellusten toimittaminen on vahvistumassa markkinoilla, minkä vuoksi niiden oppiminen on välttämätöntä. Siksi tänään näet, mitä se on ja mitä se on miten Rappi -sovellus toimii?

Ja jos etsit sovellusta, joka vie kaiken kotiin hyvässä kunnossa ja mahdollisimman lyhyessä ajassa, Rappi on paras mitä voit valita. PTai koska tämä on yksi vastuullisimmista ja arvostetuimmista yrityksistä nykyisillä markkinoilla (tämä johtuu osittain siitä, että sen käyttöliittymä muistuttaa toiminnassa Uber Eatsin toimintaa)

Mikä on Rappi -sovellus ja miten se toimii?

Siirryttäessä suoraan keskusteltavaan kohtaan sinun on tiedettävä, että Rappi on pohjimmiltaan yritys, joka on erikoistunut kotiinkuljetuspalvelut. He tekevät tämän sovelluksen kautta, jonka voi ladata ilmaiseksi PlayStore -kaupasta (myös heidän sivulta).

Tämän suuren sovelluksen suuri etu on se tarjoaa kaikenlaisia ​​palveluja, ei vain ruokaa kuin muut. Siksi sen käyttöliittymässä on useita osioita, jotkut markkinoille, toiset pikaruokaa ja jopa lääkkeitä varten.

Jokaisella niistä on laaja valikoima yrityksiä (suuria ja pieniä), jotka myyvät laadukkaita tuotteita kohtuulliseen hintaan. Aivan kuin tämä ei riittäisi, tässä sovelluksessa on pankkiautomaattijärjestelmä.

Tämä järjestelmä on täysin turvallinen, ja pohjimmiltaan se tekee sen, että voit pyytää käteistä sovelluksesta, joka otetaan luottokortiltasi ja toimitetaan sinulle lippujen muodossa (tietysti), sen ansiosta et koskaan puutu siitä, mitä maksaa (Jos haluat lisätietoja tästä, katso kuinka RappiPay toimii)

Kaikkien edellä mainittujen lisäksi tällä sovelluksella on myös Rappifavores. Nämä ovat kirjaimellisesti mitä nimi sanoo, suosii, että yritys tekee sinulle. Niiden avulla voit kirjaimellisesti pyytää mitä haluat, siitä hetkestä lähtien, kun he tuovat sinulle talon avaimet, kunnes he vievät sinut ulos koiran kävelylle.

Jos tässä vaiheessa selityksessä siitä, mikä Rappi -sovellus on ja miten se toimii, luulet, että kaikki tässä sovelluksessa on hyötyä, et ole väärässä, koska näin todella on.

Miten Rappi toimii?

Osana vastausta kysymykseen, mikä on Rappi -sovellus ja miten se toimii? Sitten sinun on aika tietää, miten voit syöttää sen. Jotta voisit laajentaa hieman tietämystäsi Rappin toiminnasta, voit alkaa kysyä osoitteitasi.

Tätä varten sinun on ensin mentävä mobiilikauppaan ja ladattava kyseinen sovellus. Kun olet saanut sen, kirjoita se ja rekisteröidy uutena käyttäjänä (jos sinulla ei ole sellaista), lisää sitten osoite, johon tilaus vastaanotetaan.

ekologiset rappi -laukut

Hae sitten käyttöliittymästä laitosta, josta haluat tehdä ostoksen, ja valitse tuotteet vetämällä ne vastaavaan koriin (Tuotteen hinnat ja sen tuomien yksiköiden määrä ilmoitetaan kussakin osiossa).

Odota sitten, että jälleenmyyjä tulee luoksesi pyytämälläsi. JAl Toimitusaika voi vaihdella, mutta tuskin siitä tulee koskaan venytystä (yritys pyytää työntekijöitään liikkumaan nopeasti). Jos haluat peruuttaa tai muokata tilausta, sinun on napsautettava painiketta ”Peruuta tilaus”, joka näkyy aktiivisen tilauksen alaosassa.

Ja voila, sinulla ei ole enää mitään tekemistä vain maksaa. Muista, että kuten kaikki sovellukset, Joskus se voi epäonnistua, mutta tämän ei pitäisi olla hälytyksen syy, Koska Rapin tekninen tuki vastaa ongelmien ratkaisemisesta heti, kun ne ilmenevät tai niistä ilmoitetaan.

Muista, että jos et ole tyytyväinen, voit aina etsiä parhaita tilattavia sovelluksia kotiisi? Näin sinulla on enemmän vaihtoehtoja.