Skip to content

Mikä on solukkotietojen verkkovierailu – täydellinen ja yksinkertainen opas

3 de syyskuu de 2021
itinerancia datos telefono 14388

Vuosien mittaan matkapuhelimissa on ollut merkittäviä innovaatioita ja edistystä kaikille käyttäjille makrotasolla, koska niistä on tullut olennainen osa monien ihmisten elämässä, mikä on tehokkain menetelmä, joka oli olemassa suorittaa viestintäprosessi ja interaktiivinen.

Epäilemättä heillä on tyydyttänyt meidän kaikkien tarpeet, ja useille työnantajille, joiden on tunnin kuluttua oltava matkapuhelimen näytön edessä viitaten työhönsä.

Ja se on, että jopa mukavuusvyöhykkeemme ulkopuolella voimme käyttää niitä hyväksi ja tuottaa siten tiettyjä voittoja ja etuja, joita voimme saada jos haluamme sen ja tietysti enemmän mukavuutta.

Mitä eroa on dataverkkovierailulla ja verkkovierailulla?

Sana ’roaming’ tulee englannista käännettynä ’roaming’, joten molemmat sanat tarkoittavat samaa, eikä tämä ole suuri ero niiden välillä. Viittaamme kuitenkin verkkovierailuun tai verkkovierailuun toiminnolla, jonka avulla puhelimemme voi käyttää Internet -palveluita toisen verkon kautta, mikä ei edusta mitään kovin relevanttia, ellet poistu maasta ja ole ulkomailla, koska tämä voi aiheuttaa valtavia kustannuksia valitsemallesi operaattorille.

Miten dataverkkovierailu toimii?

Kun yhdistämme matkapuhelimemme Internetiin eri verkon kautta kuin vuokraamamme, eli suunnitelmamme, käytämme datavierailua, yleensä jotkut matkapuhelimet tekevät sen automaattisesti kun matkapuhelin sammuu signaalista jo ennalta vahvistettu.

On myös tapauksia, joissa tämä toiminto ei ole käytettävissä, emmekä voi käyttää mobiililaitettamme jollain tavalla, ennen kuin muodostamme yhteyden Wi-Fi-verkkoon tai yksinkertaisesti hanki uusi siru tai SIM -korttiSiksi meidän on tiedettävä, milloin dataverkkovierailu aktivoidaan.

Mitä suunnitelmatiedoilleni tapahtuu, jos aktivoin ne?

Se tunnetaan myös nimellä ” verkkovierailu ”, kun muodostamme yhteyden Internetiin datasta matkapuhelimellamme, tämä toiminto voi olla kansallinen tai kansainvälinen. riippuu operaattoristamme käytössä ja laajentaa matkapuhelimemme kattavuutta.

Tämä menetelmä on hyvin yksinkertainen ja nopea, kun haluamme siirtyä toiselle puolelle tai toiseen maahan, se helpottaisi viestintäämme ilman paljon protokollaa.

miten käyttää mobiilidataa ulkomailla

Onko oikein ottaa se aina käyttöön?

Oletusarvoisesti se on poistettu käytöstä matkapuhelimissamme, joten meidän on aktivoitava se voidaksemme saada sen toimimaan esimerkiksi silloin, kun aiomme matkustaa ulkomaille. ihanteellinen olisi saada se aktivoitua, mutta samalla tavalla siitä voidaan maksaa lisäkustannuksia. Sinä voit hallita tätä olennaista toimintoa matkapuhelimissamme.

Hintojen ja kustannusten osalta tämä riippuu kuitenkin sivustosta ja operaattorista yleensä veloitetaan viestien määrällä tekstiviestistä, myös mobiilidatan käytöstä, ja tietysti puheluista tulee lisämaksu minuutilta.

Meidän on otettava huomioon matkapuhelinsuunnitelma, joka meillä on tällä hetkellä, jotta voimme tiedottaa itsestämme hyvin, koska suunnitelmia on lisämaksujen kanssa, Ne tarjoavat myös paketteja tai kansainvälisiä puhelu- tai viestiohjelmia. Matkapuhelimiemme hyvä tuntemus on aina tärkeää, jotta niiden toiminta olisi kaikin tavoin parasta mahdollista.henkilö käyttää puhelinta matkoillaan

Miten minun pitäisi määrittää puhelimeni, jotta tämä vaihtoehto toimii oikein

Tämän toiminnon hyvä puoli on se, että voimme määrittää tai muokata sitä matkapuhelimellamme, joten on hyvä tietää, kuinka aktivoida verkkovierailu. Jos käytössäsi on Android -matkapuhelin, vaiheet ovat hyvin yksinkertaisia, meidän on vain käytettävä ” asetukset ” ja napsauta sitten ” lisää ”, sitten siirrymme kohtaan vaihtoehto ” verkot ja langattomat yhteydet ”.

Siellä näemme vaihtoehdon ” mobiiliverkot ”, jossa palkki tai kuvake näkyy missä voimme aktivoida ja myös poistaa tämän toiminnon käytöstä, valitsemme haluamamme vaihtoehdon.

Mutta jos meillä on matkapuhelin, jossa on iOS -käyttöjärjestelmä, eli iPhone, tämän toiminnon aktivoimiseksi prosessi on hyvin samankaltainen, syötämme vain ” asetukset ”, sitten ” mobiilidata ” ja lopuksi ” verkkovierailu ” ja niin voimme suorittaa ja suorita tämä hyödyllinen työkalu kaikille jossain vaiheessa.

On huomattava, että ennen tämän toiminnon käyttämistä tai suorittamista meidän on otettava huomioon hinnat, joita saatamme soveltaa samaan hintaan, tätä varten voimme käyttää mahdollisuutta neuvotella matkapuhelinoperaattorimme kanssa saadaksemme vähimmäiskuvan kuinka paljon tämä voi maksaa, joten vältä sitäse yllätti meidät kulujen maksamisen yhteydessä.

On myös tärkeää tietää, että kun palaamme pääpaikkaan, meidän on poista tämä toiminto käytöstä käyttämällä samaa menettelyä kuin sen aktivointi.