Skip to content

Mikä on Walmart? Mitä Walmart Company tekee ja mikä on sen tehtävä ja visio? – Walmartin tavoitteet

18 de elokuu de 2021
supermercado walmart sucursal 12401

Kaikki ovat kuulleet Walmartista ja käyneet kaupoissaan, mutta mikä Walmart todella on? Jos olet miettinyt tätä yritystä, pysy täällä saadaksesi lisätietoja Walmartista. Joten älä unohda aihetta Mikä on Walmart? Mitä Walmart -yritys tekee ja mikä on sen tehtävä ja visio? – Walmartin tavoitteet.

Mikä on Walmart? Mitä Walmart Company tekee ja mikä on sen tehtävä ja visio? – Tavoitteet

Mikä on Walmart? Mitä Walmart -yritys tekee?

Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tietää Walmartista, on se, että se on yhtiö, joka täyttää monikansallisen yrityksen ominaisuudet, ja se on peräisin Yhdysvalloista Sam Waltonin luovan sinetin alla. Tällä yrityksellä on se erikoisuus, jonka kanssa se toimii halvat tavaratalot, jossa päivittäistavaroiden myynti erottuu siltä osin, että sitä pidetään Yhdysvaltojen suurimpana päivittäistavarakauppiaana.

Tämä ei ole yksittäistapaus, koska Walmart -yhtiölle on ominaista se, että se on suurin yksityisen työllisyyden lähde maailmassa, koska sillä on keskimäärin 2 miljoonaa työntekijää kaikissa toimipaikoissaan. Se oli myös suurin julkinen osakeyhtiö maailmassakuten Fortune Global 500 -luettelo totesi viime vuonna, sen lisäksi, että se on yksi maailman arvokkaimmista yrityksistä.

Mitä Walmart tekee?

Kuten on ilmeistä, Walmart harjoittaa ensisijaisesti päivittäistavarakauppa, kotitalouslisät ja vastaavat, mutta sen lisäksi Walmart on omistautunut palvelemaan asiakkaitaan, jotka liittyvät palvelujen tarjoamiseen, kuten itsepalveluperiaatteella toimiva suuri myymälä, tietysti pitäen hinnat alhaisina.

ostoskassit walmart -tuotteet

Samoin Walmartin voidaan sanoa toimivan hypermarkettien, ruokakauppojen ja vähittäiskaupassa myyvien halpojen tavaratalojen ketjuna.

Mikä on Walmartin tehtävä ja visio? Ja tavoitteesi?

Yrityksestä ei voi puuttua yrityksiä, ja sillä on selvästi oltava missio ja visio, joka ohjaa koko organisaation toimintaa. No katsotaan sitten mitä missio, visio, arvot ja tavoitteet jotka erottuvat Walmartissa ja jotka ohjaavat tämän suuren monikansallisen yrityksen toimintaa.

Walmart Mission

Kuten Walmart on raportoinut verkkoportaaleissaan, sen tehtävänä on olla paras vähittäiskauppatietenkin asiakkaidensa hyväksi, sillä on aina laaja valikoima laadukkaita tuotteita ja pitää hinnat aina alhaisina.

Tämä ei koske vain Yhdysvaltoja, joissa on eniten yrityksen sivukonttoreita, vaan myös kaikissa maissa, joissa tämä yhtiö toimii.

Walmartin visio

Tämän yrityksen vision osalta he ovat samalla tavalla ilmaisseet halunsa tulla paras ja suurin vähittäiskauppa maailmassa tietenkin tämä tarjoamalla korkealaatuista palvelua ja markkinoiden parhaita tuotteita.

Jos analysoimme Walmartin strategioita asiakkaiden houkuttelemiseksi ja myynnin kasvattamiseksi, näemme, että vähitellen he saavuttavat visionsa siihen pisteeseen, että he ovat onnistuneet ylläpitämään ja rakentamaan hyvät suhteet asiakkaisiin.

tavoitteet

Asiakkaisiin liittyvistä tavoitteista Walmart korostaa seuraavia tavoitteita: parantaa perheiden elämänlaatua sivukonttoreiden sijainnista, edistää ja tuottaa säästöjä alhaisilla hinnoilla ja tarjoaa tietysti parhaan ostoskokemuksen tavaroiden ja erinomaisen palvelun kautta.

Toisaalta he pyrkivät yhteisöllisyyteen luoda turvallisia työpaikkoja osallistua yhteisön kehittämiseen, myös vastuullisella resurssien käytöllä, kunnioittaa ympäristöä ja tukea yhteisöjä Walmart -säätiöiden kautta.

ostoskori säästää rahaa walmart

Toimittajien osalta Walmart haluaa edistää parhaalla mahdollisella tavalla liikekumppaneidensa kasvua ja kehitystäedistää myös eettisiä ja sosiaalisesti vastuullisia käytäntöjä ja tietysti vakiintuneita ja pitkäaikaisia ​​suhteita toimittajiin.

Lopuksi osakkeenomistajien kanssa he aikovat luoda arvoa lyhyellä, keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä tehokas resurssienhallinta, hyvän hallintotavan luomiseksi ja Walmartin tietojen käsittelyn läpinäkyvyydeksi.