Skip to content

Mikä Walmart suljetaan? Mistä tiedän, sulkeutuuko Walmart kaupassani?

25 de elokuu de 2021
walmart supermercado 12442

Walmart-yritys on aina ollut huolissaan työntekijöidensä ja asiakkaidensa hyvinvoinnista. Tällä hetkellä COVID-19-viruspandemian vuoksi se on lisännyt turvatoimiaan entisestään ja määrittänyt tietyn ajankohdan, jolloin ikääntyneet ihmiset ostavat tiettyjä tuotteita, ja tietysti työajan lyhentäminen sääntöjen mukaisesti joka saa valtion toimimaan pandemian aikoina.

Se on jopa päättänyt sulkea ovensa yleisölle useissa myymälöissään estääkseen COVID-19-leviämisen, koska Walmartin strategiat asiakkaiden houkuttelemiseksi ja myynnin lisäämiseksi eivät toimineet. Tässä artikkelissa kerromme sinulle miten tietää, sulkeutuuko Walmart -myymälä sen ovet yleisölle ja kuinka selvittää yleisimmät syyt Walmart -myymälöiden sulkemiseen.

Walmart-kaupat suljetaan COVID-19-taudin vuoksi

COVID-19-viruksen leviämisen myötä Walmart-myymälät ja supermarketit ovat päättäneet toteuttaa äärimmäisiä turvatoimia joka paikassa. Tämä tarkoittaa, että se on tehty pakollinen naamioiden ja käsineiden käyttö työntekijöiden henkilöstössä ja näiden myymälöiden asiakaskunnassa ja sosiaalinen etäisyys on yhä vaativampaa.

Viruksen leviäminen kuitenkin tavoitti jotkut näiden supermarkettien ja kauppojen työntekijöistä heidän olisi pitänyt ryhtyä äärimmäisiin toimenpiteisiin, joka piti sulkea tietyt kaupat välttääkseen ihmisten tartunnan.

Jotta monet Walmart -ketjun kaupat ja supermarketit eivät sulkisi oviaan yleisölle, heidän täytyi rajoittaa asiakkaiden pääsy siihen. Siitä huolimatta useita suljettuja kauppoja He menivät vain muutaman päivän, kunnes johtajat varmistivat desinfioivan koko paikan asiantuntijaryhmän kanssa.

Toinen vaihtoehto, jonka Walmart -yhtiö toteutti kaikissa myymälöissään, oli myymälöiden avaaminen ja sulkeminen hyvin rajoitetut tunnit toisin kuin ennen.

Mitkä ovat yleisimmät syyt, miksi Walmart sulkee myymälänsä?

Syitä Walmart -myymälöiden sulkemiseen ei aina tarvitse valittaa. Tämä monikansallinen kauppojen ja supermarkettien yhtiö vuonna 2018 ilmoitti 63 myymälänsä sulkemisesta, ja tämä johtuu siitä lisäisi työntekijöiden palkkoja ja se lisäisi heille sosiaalietuuksia.

Mitä tulee työntekijöihin, jotka työskentelivät suljetut kaupat, Walmart vakuutti, että sillä oli sitoumus heidän kanssaan ja että he eivät jää työttömiksi. Kaupat, joihin tämä salkun tarkastelu vaikutti, sijaitsivat muun muassa Wisconsinissa, Alaskassa, Texasissa, Alabamassa, Indianassa, Arizonassa, Kaliforniassa, Illinoisissa, Floridassa.

Toinen syy on Walmart -yhtiön lukujen merkittävä lasku. Vuonna 2016 he tarvitsivat sulje yli 260 kauppaa ja supermarkettia maailman ympäri.

Joulukuussa 2015 Walmart -yritykset keskittyivät tarjoaa erittäin houkuttelevia alennuksia ja tarjouksia asiakkaillesi, jotta voit houkutella paljon enemmän ihmisiä. Tämä osoittautui kuitenkin päinvastaiseksi, ja vuonna 2016 heidän oli suljettava yli 250 myymälää, lähinnä Latinalaisessa Amerikassa.

walmart -myymälä auki

Walmart -myymälöiden talous oli selvästikin heikko johtuen asiakkaiden vähäisestä tuotteiden kulutuksesta. Oli jo alkanut huomata, että kaupat olivat välttämättömiä ja tärkeitä yhteiskunnalle, mutta ne eivät olleet enää ajankohtaisia.

Mikä Walmart suljetaan? Mistä tiedän, sulkeutuuko kaupungin Walmart?

Tämä supermarketketju kehittää jatkuvasti itseään, aivan kuten sinulla on tuhansia kauppoja ympäri maailmaa tehdä muiden sulkemiset vähemmän tungosta. Selvitä Walmartin virallinen twitter -tili saadaksesi selville, kumpi Walmart sulkee ovensa seuraavaksi.

Toinen tapa löytää Walmart -myymälä ja tietää, että se on sulkemassa, on, jos tiedot vuotavat. Muuten sinun on odota Walmart -yhtiön virallista ilmoitusta sen sosiaalisista verkostoista tai sen työntekijän lehdistötiedotteesta.