Skip to content

Miksi American Express -luottokorttini peruutettiin? – Tässä vastaus

27 de elokuu de 2021
tarjeta credito american

Jos kysyt itseltäsi kysymyksen Miksi American Express -luottokorttini peruutettiin? – Tässä vastaus. Seuraavassa kommentoimme hieman syitä, miksi nämä kortit peruutetaan.

Toisaalta, jos sinulla ei ole tätä rahoitusvälinettä, on mahdollista hakea Sears -luottokortti verkossa, tietää sen vaatimukset ja edut.

American Express -luottokortit

Luottokortit American Express tai Amex, ovat osa American Express Companya ja tarjoavat palvelujaan monissa maissa ympäri maailmaa. Sen edut ovat juuri tässä laadussa, eli niitä voidaan käyttää monissa maissa.

Nämä luottokortit ovat samalla tavalla liittolaisia ​​monille pankeille maailmanlaajuisesti, joten ostokset kaikkialla maailmassa ovat yleensä vakuutettuja. Joskus he voivat kuitenkin peruuta luottokorttisi. Jos sinulla on kysyttävää, tässä on muutamia syitä Amex -korttien peruuttamiseen.

Miksi American Express -luottokorttini peruutettiin? – Tässä vastaus

Syitä siihen on useita luottokortit peruutetaan. Joka tapauksessa alla mainitut ovat yleensä yleisimpiä syitä. Tarkista kuitenkin ennen aloittamista, onko korttisi hylätty, koska monet ovat hämmentyneitä hylkäämisen ja peruuttamisen välillä, joten on parasta tietää syyt, miksi luottokorttitapahtuma hylätään. Toisaalta, jos kyseessä oli peruutus, lue seuraavat mahdolliset syyt.

Anna vääriä tietoja

Tämä on hyvin harvinaista, koska pankin jäsenet analysoidaan ja tutkitaan ennen tämän pisteen saavuttamista. Joka tapauksessa, jos jostain syystä kaikki nämä suodattimet ohitetaan, saattaa olla mahdollista, että asiakas antaa vääriä tietoja. Toisin sanoen, jos pankki huomaa jossain vaiheessa, että tilisi luomiseen annetut tiedot ovat vääriä, se voi peruuttaa korttisi.

Itse asiassa pankilla on täysi oikeus esittää vaatimus, ja väärien tietojen antamisella pankille on oikeudellisia vaikutuksia useimmissa maissa. Tästä syystä anna aina, kun luot tilin tai tarvitset pankkiresursseja luotettavaa tietoa.

Varmista vielä kerran, että syy siihen, miksi korttiasi ei pyyhkäistä, ei ole toinen, koska se on saattanut myös palautua. Jos luulet, että tämä on se, sinun pitäisi tietää, mikä on luottokorttiviittaus.

Ei maksa velkojaan ajallaan

American Express -luottokortit ovat läsnä useimmissa maissa, mutta lähes kaikilla on samanlainen luonne. Yleensä American Express -kortilla käytetty luotto päättyy jokaisen kuukauden lopussa. Toisin sanoen ennen määräajan päättymistä edellinen velka on peruutettava.

American Express -luottokortti peruutettu

American Expressillä ja yleisellä pankkitasolla on täysi oikeus peruuttaa luottokortit jos niitä ei makseta ajallaan. Toisin sanoen, luottokorttisi on ehkä peruutettu, koska et maksanut ajoissa. Joka tapauksessa tämä tapahtuu yleensä silloin, kun joudut toistuvasti velkaan.

Pankki on päättänyt, että et voi maksaa

Pankit toteuttavat monia varotoimia asiakkaitaan kohtaan, joten jos jostain syystä päätetään, että et voi maksaa tileilläsi, on mahdollista, että korttisi tai tilisi peruutetaan.

Tämä tapahtuu yleensä silloin, kun on huono luottohistoria, mutta se voi tapahtua myös, jos tilisi tulot tai liikkeet vähenevät. Se ei ole yleistä, mutta se on mahdollisuus tilien sulkemiseen.

Toisaalta, jos tämä tai edellä esitetyt eivät ole syitä tilisi peruuttaminenMuista, että voit ottaa yhteyttä pankkiin milloin tahansa vaatimuksen tekemiseksi. Jos sinulla on ongelmia, voit peruuttaa tuntemattoman veloituksen luottokortiltasi ottamalla yhteyttä pankkiin.