Skip to content

Miksi League of Legends ei avaudu minulle? – LoL -virheratkaisu

27 de elokuu de 2021
LOL morado

Jos ihmettelet, miksi League of Legends ei avaa minua? Älä epätoivo, on olemassa useita menetelmiä, jotka voivat antaa sinulle erittäin nopean ratkaisun. Olemme koonneet useita tapoja ratkaista tämä yleinen virhe LoL: ssa, jotta voit tietää ne, sinun tarvitsee vain jatkaa lukemista, syitä ja ratkaisuja alla.

Miksi League of Legends ei avaudu minulle?

Syitä siihen on useita LOL Siinä saattaa olla ongelmia tietokoneesi kanssa, virheitä pelin lataamisessa tai tietokoneen ohjelmistossa. Usein virhe johtuu lataamistasi tiedostoista tai tietokoneen yhteensopivuudesta.

Yleinen virhe pelaajien keskuudessa on ollut häiriö suoratoistosovellusten ja pelaamisen välillä, mikä voi usein olla ongelma.. RAM -muistin kulutus Molemmat ohjelmat voivat saada LoL: n ajattelemaan, että sitä ei voi avata niin pienellä muistialueella.

Tämä johtuu siitä, että League of Legends ei ole peli, joka voi olla kaikkien tietokoneiden käytettävissä, koska pelin toimimiseksi tietokoneesi on täytettävä vähimmäisvaatimukset.

Toinen yleinen syy on päivityksen puute, vaikka versiot yleensä toimivat, vaikka niitä ei ole päivitetty, jotkut epäonnistuvat. Virhe johtuu periaatteessa versioiden ominaisuuksien yhteensopimattomuudesta.

Vaikka se tuntuu sinusta oudolta, On mahdollista, että virustentorjuntasi ei salli League of Legendsin avautumista rauhallisesti. Tämä on harvinainen ongelma, mutta melko yksinkertaisella ratkaisulla totuus on, että sitä tapahtuu harvoin.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos League of Legends ei avaudu minulle?

Koska ongelmia on niin paljon, on ymmärrettävää, että ratkaisuja on monia, useimmat niistä koskevat erilaisia ​​virheitä, joten selitämme ne yleisellä tasolla. Siten sinulla on mahdollisuus soveltaa kaikkia ratkaisuja ja tehdä League of Legends uudelleen auki.

Tehtävienhallinta

Ensimmäinen ratkaisu on yksi yksinkertaisimmista, sinun on tiedettävä, miten pääset tehtävienhallintaan, jos et tiedä yhdistelmää, se on ”Ctrl + Alt + Del.” Kun pääset järjestelmänvalvojaan, sinulla on useita vaihtoehtoja ratkaista virheet pelin alussa.

Yksi nopeimmista ratkaisuista on sulkea peli managerilta, viedä hiiri League of Legendsin päälle ja napsauttaa hiiren kakkospainiketta. Sinun tarvitsee vain valita ”Tee läksyt loppuun” ja voila, käytä peliä uudelleen.

Toinen tämän ohjatun Windowsin toiminto on sulkea kaikki pelipalvelut. Voit tehdä tämän siirtymällä välilehdelle ”Palvelut” ja valitse League of Legendsia vastaavat, valitse ”Lopettaa” ja valmis.

Asenna LoL uudelleen

No, vaikka on olemassa joitakin vaihtoehtoja, joiden avulla voit muuttaa tiedostoja ja uusia vain muutamia asioita, tämä ei ehkä toimi. Siksi on parasta uusia kaikki pelitiedostot, kuten tämä, varmistat, että kaikki on asennettu oikein.

Tunnukset

Prosessin saavuttamiseksi on parasta poistaa pelin asennus, jonka haluat tehdä, siirtymällä ohjelmakansioon ja etsimällä asennuksen poisto -ohjelman. Siirry sen jälkeen viralliselle LoL -verkkosivustolle ja lataa se uudelleen, jotta voit ratkaista ongelmasi, kun League of Legends ei avaa minua.

Tämä ratkaisu toimii myös täydellisesti, kun se on Palomuuri tai virustorjunta, joka ei salli pelin käynnistymistä. Sallimalla asennuksen nämä suojaohjelmistot poistavat todennäköisesti kaikki pelin rajoitukset.

Ratkaise LoL: llä

Jos pääset ainakin käynnistysohjelmaan, mutta istunto ei käynnisty, voit auttaa itseäsi korjaamaan ohjelman. Voit tehdä tämän siirtymällä pelin asetuksiin, sillä siellä sinun on etsittävä vaihtoehto ”Kenraali” ja myöhemmin ”Aloita täydellinen korjaus.”

Tämän seurauksena kaikki peliä vastaavat tiedostot tarkistetaan, kaikki vaurioituneet korjataan automaattisesti. Kaikkien näiden ohjeiden mukaan on varmaa, että pystyt korjaamaan pelisi etkä kysy uudelleen, miksi League of Legends ei avaa minua?

Koska jokainen peli on normaalia, että se jossain vaiheessa esittää sinulle virheen, osa niistä on helppo ratkaista, toiset saattavat vaatia tarkempaa apua ratkaistakseen.

On suositeltavaa päivittää peli aika ajoin, jotta se voi toimia oikein.

Jos näiden vaiheiden jälkeen sinulla on edelleen ongelma, älä epäröi ottaa yhteyttä LoL: n tekniseen palveluun sähköpostitse.