Skip to content

Miksi Valorant saa mustan näytön ja kuinka korjata se?

27 de huhtikuu de 2022
persona jugando ordenador 18804

E-urheilun ja kilpailevien moninpelien kentällä Valorant on niistä kaikista suosituin. Videopeli vaatii tietokoneen vähimmäisvaatimuksetjoten se on monipuolinen pelata melkein kaikilla laitteilla.

Kuitenkin, kuten kaikissa tietokonepeleissä, on melko yleistä löytää yhteensopivuusongelmia ja bugeja, jotka aiheuttavat haittaa pelikokemukselle. Yksi yleisimmistä vioista ovat suositut mustat näytöt, vaikka ratkaisut tähän ongelmaan ovat jo tiedossa.

Mikä saa Valorantin mustaksi?

Ensimmäinen poissuljettava asia on pelata videopeliä tietokoneella, jonka komponentit täyttää vähimmäisvaatimukset siirtää videopeliä ilman ongelmia, sekä mahdollisia yhteysongelmia palvelimen kanssa. Vähimmäisvaatimukset, jotka tietokoneen on täytettävä Valorantin siirtämiseksi, ovat seuraavat.

  • Windows 7 / 64-bittinen.
  • 4 gigatavua RAM-muistia.
  • IntelCore 2 Duo E8400 (Intel), Athlon 200GE (AMD).
  • IntelHD 4000, Radeon R5 200.

Ongelma ei liity tietokoneeseen, joka ei pysty pelaamaan peliä, jos pelitietokoneessa on nämä komponentit tai jokin komponenteista on parempi. Tässä tapauksessa kyseessä on ohjelmistovika.

Kuinka korjata Valorant, jos näyttöni menee mustaksi?

Kun laitteistovirheet on suljettu pois, meidän on ryhdyttävä työhön tunnistaa ohjelmisto-ongelman joka estää videopeliä toimimasta. Ohjelmisto-ongelmat voidaan yksinkertaistaa kolmeen tyyppiin, vioittuneet tiedostot, ohjainvirhe tai sijainti.

Päivitä näytönohjaimet

Grafiikkaohjaimet ovat osa käyttöjärjestelmää, joka on vastuussa toiminnasta laitteisto, joka ohjaa videopelejä. Videopeleissä ne ovat tärkeimmät ja yleisimmät ongelmat aiheuttavat.

PC:n grafiikkakomponenteista vastaavat kolme yritystä ovat Nvidia, AMD ja Intel. Päivitettävät ohjaimet vaihtelevat sen mukaan, mitä grafiikkaa käytetään. Päivitysprosessin yksinkertaistamiseksi se voi olla tehty Windows Updaten kautta Windowsin asetusvaihtoehdoista.

Windows-työkalun avulla voit tunnistaa tarvittavat päivitykset. Mutta kokeneemmat käyttäjät voivat tarkistaa mitkä ovat sen komponenttien ohjaimet ja lataa ne yrityksen tukisivuilta.

Poista ja asenna sovellus uudelleen

Voi myös käydä niin pelitiedostot vioittuvat päivityksen tai odottamattoman sulkemisen jälkeen. Jos näin on, suorin tapa korjata ongelma on poistaa tiedostot ja ladata ne uudelleen.

Toinen vaihtoehto on käyttää sovellusten käynnistysohjelmaa tunnistaa vioittuneet tiedostot ja korjata ne. Tämä prosessi on paljon nopeampi ja yksinkertaisempi kuin uusi asennus, mutta se ei ole yhtä tarkka kuin uudelleenasennus.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, sinun ei tarvitse huolehtia menettää tilitietoja. Niin kauan kuin käyttäjän tiedot ovat ajan tasalla RIOTin palvelimilla, tiedot päivitetään heti, kun käyttäjä kirjautuu sisään.

Vaihda sijaintia

Jos mikään aiemmista ratkaisuista ei ole toiminut, sinun on asennettava peli uudelleen, mutta eri tallennusyksikköön.

Ongelma voi johtua tallennusaseman (joko kiintolevyn tai SSD-levyn) viasta tai yhteensopivuusongelmista tallennustilan ja ohjelmiston välillä. Voit joko vaihtaa päämuistiyksikön tai lisää ulkoinen asema ja asenna videopeli sinne.

Jos et vieläkään ole pystynyt ratkaisemaan ongelmiasi, sinun on otettava yhteyttä Valorantin tekniseen tukeen saada suoraa apua kehittäjäyritykseltä.

Tukisivulla on osiot yleisiä pelaajien kysymyksiä, sekä kaupallistamiseen että tekniseen tukeen liittyvissä ongelmissa. Mustan näytön virheen erityistapauksessa on lähetettävä suoraa apua koskeva pyyntö.

kaksi näyttöä pelata tietokonetta

Lopuksi ongelmana on myös pelin ajaminen, mutta kohtaaminen a huono suorituskyky PC:llä. Suorituskykyongelmien ratkaisemiseksi ratkaisu on tehdä joitain muutoksia Valorantin asetuksissa. jotta se toimisi vakaasti.