Skip to content

Mistä voin nähdä Arkadia -trailerin? Willyrex- ja Vegetta -sarjat videopelistä ARK: Survival Evolved

25 de elokuu de 2021
arkadia serie

Videopelit ovat ottaneet a pääosa viihdemaailmassa vuosi vuodelta ne ovat kehittyneet ja muodostuneet siten vahvaksi teollisuudeksi. Yleensä videopelit ovat vastuussa käyttäjien viihdyttämisestä luomalla ympäristöt uudelleen virtuaalisesti, ja riippuen siitä voi olla yksi pelaaja tai useita pelaajia, jotkut ovat edustavampia kuin toiset.

Ensimmäisten koneiden luomisen jälkeen videopeleistä oli tulossa varsin merkityksellisiä, ja ne saavuttivat monia koteja, tapahtumapaikkoja ja virkistyshalleja, ja ajan myötä eri kosketuslaitteiden ilmestyessä ne ovat saavuttaneet melko suuri yleisö, Android -puhelimille on jopa monia ilmaisia ​​pelejä.

Videopelien luojat ovat vastuussa tällaisten pelien suunnittelusta ja ohjelmoinnista suurella määrällä luovia sisältöjä, mutta myös tällainen luominen vaihtelee. alustasta riippuen, lajityypin tai jopa sen visualisoinnin, ja tietysti he ovat myös vastuussa mainittujen pelien kaupallistamisesta joko verkossa tai fyysisten kauppojen kautta.

Mistä videopelissä ARK: Survival Evolved on kyse?

Se on selviytymispeli, joka on täynnä seikkailuja ja paljon tutkimista, pohjimmiltaan näissä peleissä sinun on selviydyttävä kaikesta, mikä tulee vastaan, mutta tässä tapauksessa se on maailma täynnä dinosauruksia ja muut eläimet, jotka on myös metsästettävä tai kesytettävä luonnonriskillä ja joilla on aseita puolustukseen käyttäen samasta ympäristöstä peräisin olevia esineitä tai myös ampuma -aseita.

Tämän pelin maailmassa voit kävellä, veneellä tai jopa ratsastaa dinosauruksella saaren paratiisi täynnä toimintaa ja siten vaikeus lisääntyy, kun tavataan uusia esineitä tai vihollisia, ja tällä tavalla hahmo nousee tasolle, jossa on enemmän vaaraa. Lisäksi voimme löytää hanat ja syöttää ne.

Se on avoin maailma, joka sinun on etsittävä resursseja, korjattava, luotava esineitä, tehtävä synergiaa muiden osallistujien kanssa, kehitettävä ja päivän päätteeksi selviytyä ainoana tehtävänä, jatkuva toimintaseikkailu, jossa sinun on käytettävä tarvittavia taitoja.

Mitä tiedetään ARK: Survival Evoled -videopelin Willrex- ja Vegetta -sarjoista?

ARKADIAn uudella julkisesti nimetyllä sarjalla on oma Twitter -profiilinsa, joka perustuu ARK: Survival Evolediin luoneet Willrex ja Vegetta jossa tiedetään, että sarjassa on useita mytologisia olentoja, dinosauruksia ja erilaisia ​​erikoistehosteita ja että sen päätavoitteena on yhdistää yhteisö, ja se julkaistiin 9. helmikuuta 2021.

Järjestelmä on yhteinen, jokainen osallistuja lähettää pelit suorana kanavaltaan ja on edelleen nähtävissä, miten pelien dynamiikka kehittyy ja osallistujien osalta ARKADIA julkaisi virallisen Twitter -tilinsä kautta virallisen osallistujaluettelon, ja korostan, että se voi olla olemassa jonkinlainen yllätys sarjan aikana.

ark Survival kehittynyt pelaaja xboxilla

Yhteisö odottaa jokaista päivitystä, joka koskee uutta sarjaa, joka yhdistää useita suurimpia espanjalaisia ​​youtubereita ja johon kuuluu myös suuri enemmistö seuraajista monia odotuksia ja suuren strategisen ulottuvuuden lisäksi.

Mistä näen Arkadia -trailerin?

Projektiesittely traileri oli kirjoittanut Nexxuz joka oli peruspilari, mutta lopulta virallisesti traileri löydettiin ensimmäisestä vierailusta Arkadian virallisella Twitter -tilillä, jonka osallistujat ja katsojat odottivat traileria.

Samalla tavalla myös traileri on eri alustoilla kuten YouTube ja eri YouTube -käyttäjät ovat myös luoneet joitakin videoita vastauksena siihen. Tämän trailerin kautta grafiikka siitä, miten palvelin näytetään mainitussa dinosauruksille omistetussa videopelissä, paljastuu useilla tunnisteilla.

Lisäksi tämä videopeli, joka oli täynnä paljon yksityiskohtia ja paljon tekniikkaa, pääsi eri käyttöympäristöihin alkaa PC: lle vuonna 2015 sitten siirryn eri tietokoneille ja sitten se on jo saatavilla IOS- ja ANDROID -laitteissa, ja on huomattava, että tietokoneen vapauttaminen voi auttaa sinua optimoimaan ja parantamaan pelin suorituskykyä.