Skip to content

Mistä voin ostaa Rust PC: lle tai PS4: lle? Missä niitä myydään ja mikä hinta on

27 de elokuu de 2021
rust consola ps4 10664

Olet varmasti kuullut Rush -videopelistä ja olet kiinnostunut tietämään, miten voit hankkia sen PC: lle tai Ps4: lle. Kiinnitä huomiota tähän artikkeliin, koska tässä paljastamme Mistä voin ostaa Rust PC: lle tai PS4: lle? Missä niitä myydään ja mikä on hinta.

Tapaa videopeli ’Rust’

Rust on videopeli, jonka on luonut Facepunch Studios ja joka on saatavana PC: lle. Vaikka käyttäjät pystyivät tietämään Rustin yksityiskohdat vuonna 2013, tämän videopelin virallinen julkaisu tapahtui 8. helmikuuta 2018.

Siitä lähtien seuraajien määrä on lisääntynyt huomattavasti ja erityisesti sen syntymisen jälkeen Egolandin palvelin. Sieltä jotkut tunnetut streamerit, vaikuttajat ja youtuberit ovat osallistuneet muiden hahmojen kanssa liittojen luomiseen ja vuorovaikutukseen.

Rustin pelaaminen

Ruoste on selviytymispeli; Siksi Pelaajan on säilytettävä henkensä. Pelin aikana hahmo kohtaa erilaisia ​​vastoinkäymisiä, kuten väsymystä, nälkää, kylmää tai janoa. Rustin ympäristön ansiosta pelaajat voivat rakentaa taloja ja aseita. Voit myös tehdä vaatteita ja parantaa turvakodin rakennetta.

On mahdollista päästä moninpeli liittoutumien luomiseksi, viestinnän luomiseksi tai kostoksi suunnittelemiseksi. Kollektiivinen versio (moninpeli) on paljon suositeltavampi kuin itsenäinen versio, koska se on hauskempaa ja seikkailu voidaan jakaa pelin monimutkaisuudesta huolimatta.

Kuinka ostaa Rust PC: lle tai PS4: lle? Mikä on sen hinta?

Jotkut käyttäjät haluavat pelata suosikkivideopelejään tietokoneella. Tästä syystä on tärkeää valita oikea kannettava tietokone pelaamista varten. Toiset ovat kuitenkin taipuvaisia ​​käyttämään konsolia, kuten Peli asema nauttiaksesi suosikki videopeleistäsi. Seuraavaksi paljastamme, mistä voit ostaa Rust PC: lle tai Ps4: lle, missä he myyvät sen ja nykyisen hinnan.

Mistä ostaa Rust PC: lle

Rust -videopeli PC: lle on saatavilla Steamin verkkosivustolla. Kun käytät tätä alustaa, sinun on löydettävä Steam -yhtiön tarjoama ostolinkki. Siellä voit valita paketin, jonka haluat ostaa mahdollisuuksien ja mieltymysten mukaan.

Toistaiseksi Steam tarjoaa vain Rust -videopelin Windows- ja Mac OS -käyttöjärjestelmät. Voit myös asentaa pelejä Steam Playn avulla Linuxissa. Silti Facepunch Studio (Rustin kehittäjä) ei ole tarjonnut virallista vaihtoehtoa, joka sallii videopelin lataamisen Ps4: lle.

ruoste höyry pc

Missä he myyvät videopeliä Rust

Rust on saatavana PC: n online -versiossa, joka tarjoaa höyryalusta. Käyttäjien on suoritettava virtuaalinen maksu, jolla he voivat käyttää latauspakettia ja muita komponentteja, jotka sisältyvät erilliseen pakettiin, kuten soittimia tai kesäkauden instrumentteja.

Mikä on Rust -videopelin hinta?

Steam -alusta tarjoaa verkkokaupasta kolme vaihtoehtoa ostaa videopeli Rust. Ensimmäinen vaihtoehto vastaa peruspelin ostamista, jonka hinta on 33,99 euroa. Toinen vaihtoehto viittaa pakettiin, joka sisältää kymmenen soitinta ja jonka hinta on 8,19 euroa. Viimeinen vaihtoehto tarjoaa 15 elementtiä selviytymään kesäkaudesta ja maksaa 8,19 euroa.

Milloin Rust ilmestyy PS4: lle

Nykyään käyttäjät odottavat Rust -version saapumista konsolin konsolille Sonyn yritys. Rustin virallinen lanseeraus on viivästynyt joidenkin COVID-19-pandemian aiheuttamien haittojen vuoksi, jotka ovat kehottaneet kehittäjien työtä etänä.

Videopelin odotetaan olevan saatavilla PlayStation -konsoli vuonna 2021 vaikka Rustin virallisen julkaisun päivämäärää ei tiedetä. Jos haluat käyttää muita komponentteja pelataksesi Rustia valmistellessasi uutta julkaisua, voit suoratoistaa videopelin tietokoneelta älytelevisioon ottaen huomioon pelin vaatimukset.