Skip to content

Mitä teen, jos Android Mobileni jäätyy aloitusnäytölle – Samsung, Xioami, LG

4 de syyskuu de 2021
movil logo android 14222

Android -järjestelmää käytetään nykyään eniten matkapuhelimissa, mutta joillakin on virhe pysyä logossa, se on kuin puhelin olisi vaurioitunut, mutta rauhoitu. Tähän virheeseen on useimmissa tapauksissa ratkaisu, Tässä selitämme, mitä voit tehdä sen ratkaisemiseksi ja miksi tämä virhe ilmenee yleensä Android -matkapuhelimissa.

Miksi Android -matkapuhelimeni pysyy logossa?

Yleensä tämä virhe ilmenee useista syistä, Heidän joukossaan on Android -puhelimen juurtuminen, monta kertaa tämä toimenpide lisätään tai sallitaan sovelluksia, joita tehdasjärjestelmä ei salli. Mutta mistä tiedän, onko matkapuhelimeni juurtunut? Tämä kohta on tärkeä, jotta voit estää puhelimesi pääsemästä takaisin logoon tai tiedät miksi se tapahtui.

Toinen syy ROM -ongelmaan, monta kertaa puhelin täyttyy tiedostoilla ja kyllästää ongelman aiheuttavan ROM -levyn, Aivan kuin kännykkä kertoisi meille, etten kestä enää. Siksi on tärkeää puhdistaa Android -laitteemme niin usein, välttää vierailua vaarallisilla sivuilla, joista voimme ladata viruksia, ja pitää aina silmällä, että matkapuhelimen muistikapasiteetti ei ylity.

Virhe ”pysyy logossa” liittyy puhelimesi ohjelmistoon tai käyttöjärjestelmään, joskus se voi olla virhe, jos olet päivittänyt sen äskettäin. Nyt olemme kiinnostuneita ratkaisemaan sen, katsotaan joitain vaihtoehtoja.

Mikä on Bootloop ja miksi se tapahtuu?

Bootloop on tapaus, jossa matkapuhelin pysyy a jatkuva uudelleenkäynnistysprosessi, yleensä matkapuhelin ei ylitä logoa. Joka tapauksessa monet soittavat Bootloopille, jotta puhelin pysyy logossa, mutta teknisesti sinun pitäisi käyttää termiä vain siihen jatkuvaan uudelleenkäynnistykseen, joka estää puhelimen käynnistymisen.

Ratkaisu, Android -matkapuhelimeni pysyy logossa eikä vastaa

Jos tämä virhe johtuu jonkinlaisesta matkapuhelimen kylläisyydestä, voimme valita vaihtoehdon sammuttaa matkapuhelin, pitää virtapainiketta painettuna muutaman sekunnin ajan, kunnes näyttö on musta ja käynnistää järjestelmän uudelleen, jos virhe ei ole niin vakava, tämän vaihtoehdon pitäisi toimia. Voit myös yrittää poistaa akun matkapuhelimesta ja vaihtaa sen nollataksesi sen, jos painikkeet eivät toimi.

Seuraava vaihtoehto on käynnistää matkapuhelin uudelleen turvallisessa tilassa, täällä voimme syöttää ja tarkistaa, aiheuttaako jokin sovellus virheen. Tätä varten puhelimen on oltava pois päältä, paina virtapainiketta, kunnes Android -matkapuhelimen logo tai merkki tulee näkyviin, Tätä varten sinun on vapautettava virtapainike ja pidettävä äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuna, kunnes puhelin käynnistyy, joissakin matkapuhelimissa äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta painetaan.

Tämä vaihe vaatii paljon koordinaatiota, jos onnistut tekemään sen oikein, matkapuhelin käynnistyy uudelleen ja sen pitäisi näkyä oikeassa alakulmassa ”turvatila”. Näin voit ratkaista virheen, mutta jos et pysty ratkaisemaan ongelmaa, meillä on toinen vaihtoehto.

Seuraava ratkaisu on tehdasasetusten palautus tai ”Tehdasasetusten palautus”, On tärkeää muistaa, että näiden vaiheiden suorittaminen poistaa kaikki tiedostot, sovellukset ja asetukset Android -laitteestasi. Päästäksesi palautusvalikkoon sinun on painettava virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta, molemmat samanaikaisesti (joissakin matkapuhelimissa se voidaan tehdä painamalla virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta), voit kokeilla molempia nähdäksesi, mikä toimii Android -mallisi.

Sitten puhelin käynnistää valikon, jossa on useita vaihtoehtoja, selataksesi äänenvoimakkuuden ylös- ja alas -näppäimillä ja etsiä vaihtoehto pyyhkiä tiedot tai tehdasasetukset, Valitse vaihtoehto painamalla virtapainiketta.

tehdasasetusten palautusvalikko

Automaattisesti puhelin alkaa palauttaa tehdasasetuksia ja logovirhe katoaa, Ja jos Android -järjestelmän palautus tulee näkyviin, voit jättää sinne ja toistaa prosessin, on tärkeää suorittaa tämä vaihe, että puhelin on ladattu täyteen, koska jos se ladataan, et voi suorittaa prosessia tai pahempaa, se voi vahingoittaa ohjelmistoa.

Jos Android -matkapuhelin on juurtunut, virheen ratkaisemiseksi sinun on asennettava uusi ROM tehdasasetusten palauttamisen jälkeen. Toivomme, että näiden vaiheiden avulla voit ratkaista tämän yleisen virheen Androidissa.

Kuinka pakottaa matkapuhelimen sammutus

Useimmissa Android -matkapuhelimissa sammuttamisen pakottaminen on yhtä helppoa kuin pidä matkapuhelimen virtapainiketta painettuna muutaman sekunnin ajan. Tee niin, kunnes matkapuhelimen näyttö muuttuu mustaksi ja sammuu.

Hard Reset tai vikasietotila, kumpaa on parempi käyttää?

Ensimmäinen asia on huomauttaa vikasietotilan ja kovan nollauksen välinen ero. Vikasietotila on apuohjelma, joka tekee mobiililaitteesta latauksen vain tehdasasetusten ollessa välttämättömiä. Toisaalta Hard Reset poistaa kaikki matkapuhelimen käyttäjätiedot. Ensimmäinen asia olisi yrittää vikasietotilassa ja kova nollaus on viimeinen toimenpide, jos matkapuhelin ei käynnisty millään tavalla.

Mahdolliset syyt matkapuhelimen latausvirheeseen

Epäilemättä ensimmäinen syy, joka tulee mieleen matkapuhelimen latausvirheelle, on akku, mutta se voi olla muita asioita. Analysoidaan mahdolliset syyt akkuvirheisiin.

Tarkista akku

Jos matkapuhelin ei lataudu millään tavalla, se on todennäköisesti akku. Jos matkapuhelimessa on irrotettava akku, tarkista, onko se täytetty, jos on, akku on vaihdettava.

Tarkista kaapeli

Muista, että nykyaikaiset paristot ovat erittäin kestäviä, joten niistä ei ole haittaa tarkista laturi ja johdot ennen kuin luulet sen olevan akku. Usein huono kaapeli on syyllinen akkuvirheisiin.

Todennäköisimmät syyt ja ratkaisut tuotemerkeittäin

Jokaisella matkapuhelimella on omat erityispiirteensä. Se tarkoittaa, että On parempi analysoida ne tuotemerkin mukaan. Siksi analysoidaan tärkeimpien merkkien ongelma.

Samsung jää kiinni Androidiin

Jos matkapuhelin ei yksinkertaisesti vastaa, palautumista suositellaanmutta ole varovainen, tämä poistaa kaikki tietosi. Aloita palautus käynnistämällä matkapuhelin painamalla samanaikaisesti äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta ja virtanäppäintä + kotipainiketta (laitteissa, joissa on tämä painike), minkä jälkeen näkyviin tulee asetusvalikko.

mitä tehdä, jos Android -puhelin jäätyy

Tässä valikossa voit siirtyä äänenvoimakkuusnäppäimillä ja hyväksyä virtanäppäimellä, paina Pyyhi välimuistiosio, toista prosessi vaihtoehdolla Pyyhi Data Factory, jonka jälkeen uusi valikko tulee näkyviin, napsauta Kyllä.

Xiaomi ei mene logon ulkopuolelle

Uudelleen on suositeltavaa käyttää palautustamutta varmuuskopioi tietosi, jos mahdollista. Xiaomissa pääsemme palautustilaan käynnistämällä matkapuhelin samalla, kun painat virtapainiketta + äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta. Käytä Pyyhi välimuisti -osio- ja Pyyhi datatehdas -vaihtoehtoja.

Huawei ei pääse alkuun

Huaweilla on vikasietotila, voit käyttää sitä käynnistämällä matkapuhelimen ja painamalla äänenvoimakkuuden vähennys + virtapainiketta. Tässä tilassa voit siirtyä matkapuhelimeen, mikä on hyödyllistä, jos sovellus on virheen syy. Jos näin on, poista se ja yritä käynnistää matkapuhelin uudelleen. Jos yllä oleva ei toimi, sinun on ehkä sovellettava elvytystä, joka on sama prosessi kuin Xiaomi.

LG

LG: llä on erilainen elpyminen, mutta se palvelee samaa tarkoitusta. Muista jälleen, että tämä poistaa tietosi. Yksinkertaisesti Käynnistä matkapuhelin ja paina äänenvoimakkuuden vähennys + virtapainiketta samaan aikaan. Näyttöön tulee valikko, jossa kysytään, haluatko palauttaa laitteen tehdasasetukset. Siirry äänenvoimakkuusnäppäimillä ja valitse Kyllä, paina sitten virtapainiketta.

Lenovo tai Motorola

Motorola -matkapuhelimien avulla voit pakottaa käynnistyksenVoit tehdä tämän käynnistämällä matkapuhelimen ja painamalla äänenvoimakkuuden vähennys + virtapainiketta samanaikaisesti, siirtymällä vaihtoehtojen välillä painamalla äänenvoimakkuusnäppäimiä. Etsi ”Käynnistä” ja hyväksy painamalla virtapainiketta, tämän pitäisi pakottaa käynnistys.

Jos yllä oleva ei toimi, toista prosessi, mutta sen sijaan, että valitsisit ”Käynnistä”, valitse ’Factory Mode’, toiminto, joka jättää laitteen tehdasasetuksiin, mutta ole varovainen, koska se poistaa kaikki sisäisen muistin tiedot.