Skip to content

Mitä tehdä, jos äänenvoimakkuuskuvake puuttuu Windowsin tehtäväpalkista?

31 de maaliskuu de 2022
windows sin audio 18708

Kun käytämme tietokonettamme, voimme huomata, että jostain syystä jotakin tiedostoa tai sovellusta on muutettu. Tämän vuoksi meidän on vaikea päästä käsiksi tietokoneeseemme ja hallita sitä helposti. Yksi päivittäisistä vaihtoehdoista on äänenvoimakkuuden kuvake. Tämän kuvakkeen avulla voimme säätää äänen ulostulo riippumatta siitä, mikä sovellus on taustalla. Tästä syystä, jotta näet, miten se tehdään, opetamme sinulle tässä oppaassa, mitä tehdä, kun äänenvoimakkuuden kuvake ei näy Windowsissa.

Jos äänenvoimakkuuskuvake Windowsin tehtäväpalkista on kadonnut, meidän ei pitäisi huolehtia. Tämä ongelma ei edusta merkittävää ongelmaa. Meidän on vain pakko tietää missä kokoonpano sijaitsee palauttamaan sen alkuperäpaikkaansa. Useissa tapauksissa tämä artikkeli vaikuttaa käyttämäsi Windows-version mukaan. Pääsääntöisesti sen tulisi kuitenkin olla sama menettely erilaisista liitännöistä huolimatta.

Miksi äänenvoimakkuuden kuvake ei näy Windowsin tehtäväpalkissa?

Äänenvoimakkuuskuvake Windowsin tehtäväpalkista on voinut kadota useista syistä. Yleisin niistä on vahingossa olemme pilkkoneet symbolin vapauttamisen, ei tehtäväpalkin ulkopuolella. Tämä toiminto aiheuttaa tämän symbolin deaktivoinnin pääsyssä.

On myös todennäköistä, että jostain syystä tehtäväpalkissa on ongelmia. on syy aiheuttaa äänikuvakkeen katoamisen, joten joskus meidän on käynnistettävä tehtäväpalkki uudelleen. Syitä näihin virheisiin voivat olla muun muassa rajoittamattomat RAM-muistihäiriöt, vanhat käyttöjärjestelmäpäivitykset, tietokoneen ylikuumeneminen.

Kuinka korjata, kun äänenvoimakkuuskuvake puuttuu Windowsin tehtäväpalkista?

Windowsin tehtäväpalkin äänenvoimakkuuden kuvakkeen epäonnistuminen johtuu erilaisista ongelmista. Siksi suosittelemme, että käytät jokaista alla olevista ratkaisuista yrittääksesi ratkaista ne pysyvästi. On todennäköistä, että puuttuvan kuvakkeen lisäksi meillä on ongelmia äänen äänen kanssa, yleensä se voi olla hiljainen.

Vianetsintätoiminnon kanssa

Yksi tehokkaimmista tavoista kaikentyyppisiin ongelmiin on käyttää alkuperäistä Windowsia. Tehtäväpalkki-ruutuun voimme kirjoittaa äänen vianmääritys. Tällä hetkellä meidän on valittava vaihtoehto ”etsi ja korjaa äänentoistoon liittyviä ongelmia”. Nyt meidän on valittava laite ja annettava se jatkaaksesi vianmääritystä.

äänenvoimakkuuden kuvake Windows-ikkunassa

Napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkkia

Voimme myös yrittää palauttaa äänikuvakkeen tehtäväpalkkiin napsauttamalla sitä hiiren kakkospainikkeella. Täällä tarkistamme, laskiko äänenvoimakkuus itsestään, ja voimme aktivoida palkin kuvakkeen uudelleen.

Kun näytät meille välilehtiä, voimme mukauttaa ilmoituskuvakkeita ja tarkista, että äänenvoimakkuudessa on mahdollisuus näyttää kuvake tai muuten se on piilossa. Kyllä, se on piilotettu, meidän on vain valittava sen käyttäytyminen mukautumaan ilmoituskuvakkeiden näyttämiseen ja ongelma ratkaistaan.

Käynnistä tehtävähallinta uudelleen

Yksi vaihtoehdoista, jolla voimme käynnistää tehtävähallinnan uudelleen nopeasti, on paina Control + alt + delete. Windows näyttää asetusnäytön, jossa napsautamme Tehtävienhallintaa.

Nyt valitsemme prosessit-välilehden ja napsautamme lopeta prosessi, kun olet valinnut explorer.exe-tiedoston. Tämä prosessi nollaa tehtäväpalkin ja voi yleensä korjata joitain virheitä näyttämällä meille symboleja, kuten äänenvoimakkuuden symboli.

ratkaise puuttuva kuvake Windows Prossa

Kuinka ratkaista, kun äänenvoimakkuuden kuvake puuttuu Windows 10 Pro- ja Enterprise-versioista?

Jos meillä on Windows 10, voimme käyttää seuraavaa menetelmää äänenvoimakkuuden kuvakkeen katoamisen ratkaisemiseksi. Ensin siirrymme Windows 10:n päävalikkoon valitsemalla asetusruutuun ja sen jälkeen järjestelmä. Nyt siirrymme ilmoitukset ja toiminnot -osioon.

Kun tämä prosessi on tehty, meillä on useita näyttövaihtoehtoja, meidän on aktivoitava äänenvoimakkuuden kuvake ja aktivoitava myös järjestelmässä näkyvät kuvakkeet.

tämä vaihtoehto voidaan käyttää mihin tahansa kuvakkeeseen, jonka haluamme palauttaa tai se on kadonnut tehtäväpalkista. Käytämme samaa menetelmää, joka selitettiin aiemmin ohjauspaneelin tai tehtäväpalkin määrityksissä halutun kuvakkeen valitsemiseksi.

Jos mikään näistä vaihtoehdoista ei ole toiminut, ongelma voi olla laitteen ohjelmistossa. Joten sinun on otettava yhteyttä Microsoftin tukeen. Siellä sinun on esitettävä joukkueesi tilanne.