Skip to content

Mitä tehdä, jos käsite ei toimi oikein? – Ratkaisu yleisiin ongelmiin

26 de huhtikuu de 2022
logo notion 18771

Käsitys on yksi parhaista työkaluja toiminnan hallintaan. On kuitenkin hyvin yleistä, että säännöllisesti käyttämässämme sovelluksessa ilmenee vika jossain vaiheessa. Ne ovat usein muun muassa sovelluksen tai laitteesi konfigurointivirheitä.

Miksi olen offline-tilassa vain Notionissa?

Vaikka Notion toimii offline-tilassa, käyttäjät kohtaavat usein ongelmia yrittäessään muodostaa yhteyttä Internetiin. Syy, miksi sovellus näyttää offline-tilassa, on se sivuja ei ole ladattu valmiiksi. Jos näin tapahtuu, käyttäjä ei voi käyttää niitä. Myöskään offline-päivityksen tekeminen ei aina synkronoidu.

Toinen säännöllisesti esiintyvä ongelma on käytettäessä offline-tilaa, jolloin Internetiin pääsystä tulee monimutkainen tehtävä. Voit ratkaista tämän ongelmanpäivitä sovellus. Jos et löydä ratkaisuja, sinulla on myös mahdollisuus poistaa Notion-tilisi.

Kuinka poistan Notion-tilini pysyvästi?

  1. Avaa Notion-sovellus laitteellasi ja kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Siirry vasemman yläkulman valikkoon, napsauta ”Asetukset ja jäsenet” (Asetukset ja jäsenet).
  3. Valitse ”Oma tili” -vaihtoehto (Tilini).
  4. Vieritä alas ja paina ”Poista tilini”.
  5. Sinun on sitten kirjoitettava sähköpostiosoitteesi ja napsauta sitten ”Poista tili pysyvästi”.

Mitä muita ongelmia Notionilla voi olla ja miten ne korjataan?

Alustasovellus, kuten monet sovellukset, esittelee erilaisia ​​​​ongelmia, joista osa voi olla hyvin helppo ratkaista. Toiset vaativat sinua suorittamaan sarjan vaiheita. Yksi yleisimmistä haitoista on se Käsite kaatuu tai ei lataudu, yhteysongelmia, sovellus latautuu hyvin hitaasti, samoin kuin muut. Jokainen vika voi johtua ongelmasta laitteessasi tai Notionissa.

nainen kirjoittaa iphonella

käsitys kaatuu

Vaikka se on kehittäjän vastuulla välttää käsitevirheitä, se ei aina johdu siitä, että sovellus on ohjelmoitu huonosti. Sovellus toimii sujuvasti yhdessä käyttöjärjestelmän kanssa. Joten jos Notion kaatuu, se voi johtua iOS- tai Android-käyttöjärjestelmästä laitteestasi riippuen. On yleistä, että tämä aiheuttaa kaatumisia joissakin sovelluksissa.

Tämän ongelman korjaamiseksi on aina parasta asentaa parempi versio tietokoneesi käyttöjärjestelmästä. Mutta sinun on suoritettava joitain toimenpiteitä tämän toiminnon suorittamiseksi.

  1. Asenna uusin iOS- tai Android-versio
  2. Tarkista Notion-sovelluksen päivitykset.
  3. Käynnistä laitteesi kokonaan uudelleen.
  4. Poista sitten asennus ja asenna Notion uudelleen.

Tarkista Internet-yhteys

Yksi syistä, miksi Notion ei voi ladata, johtuu omasta Internet-yhteydestäsi. Joskus käyttäjät sovelluksessa on yhteyshäiriöitä, vaikka tietokoneesi olisi Wi-Fi-verkossa. Tämä johtuu siitä, että Internet-yhteytesi on epävakaa. Jos näin tapahtuu, sovellusta ei voi päivittää, joten mitään ei sallita. Tämän ongelman ratkaisemiseksi sinun on tarkista laitteesi Internet-yhteys.

Päivitä sovellus

Joskus sovelluksella voi olla ongelmia, koska ne eivät löydä kaikkia tarvittavia päivityksiä. Korjaa tämä siirtymällä puhelimesi sovelluskauppaan, etsimällä Notion-sovellus ja napsauta päivitä. Jos jokin ei toimi, sinun on asennettava se.

henkilö kirjoittaa tietokoneella

Nollaa laite

Joskus tekemisen jälkeen päivitykset joukkueeseen, voi käydä niin, että yhteys sovelluskaupan tietoihin ei enää toimi turvallisesti. Siksi on aina suositeltavaa käynnistää puhelin tai tabletti uudelleen ja odottaa konfiguroinnin valmistumista, jotta yhteydet sovelluskauppaan palautuvat.

Asenna sovellus uudelleen

Jos et pystyisi päivittää sovellus, sinun täytyy poista asennus ja asenna se sitten uudelleen. Tämä prosessi voi olla erilainen jokaiselle laitetyypille. iPhonessa sinun on pidettävä mitä tahansa kuvaketta painettuna, kunnes se alkaa liikkua, ja vedä se ”x”:n kohdalle Notion-kohdan vieressä. Androidissa sinun on avattava ”Asetukset” ja valittava sitten ”Sovellukset” -vaihtoehto ja Notion-sovellus.