Skip to content

Mitä tiimalasi tarkoittaa Snapchatissa?

15 de kesäkuu de 2021
icono snapchat cinta video

Snapchatin luomisesta lähtien se on kasvanut suosiotaan ja ollut erittäin aktiivinen viestintäväline viime aikoina. Tällä tavoin Facebook yritti ostaa sen suurella summalla, mutta silti se ei saavuttanut tavoitetta. Lisäksi Snapchat on verkkosivusto, joka on tarkoitettu ensisijaisesti valokuvien ja videoiden lähettämiseen ja vastaanottamiseenSiksi tämän median kautta lähetetään jatkuvasti enemmän valokuvia kuin muissa sosiaalisissa verkostoissa.

Se luotiin myös lähettämään yksityisiä tekstiviestejä ystävillesi, ja yksi nuorten nykyään käyttämistä käyttötavoista on lisätä suodattimia valokuviinsa tai videoihinsa.

Siksi on tärkeää korostaa, että se on erittäin intuitiivinen ja hauska foorumi, jossa voit jakaa erilaista visuaalista sisältöä ystävien kanssa. Samoin Snapchat on laaja valikoima hymiöitä, erittäin merkityksellinen. Heidän joukossa tiimalasi. Mutta Tiedätkö tiimalasin merkityksen Snapchatessa? Jos et vieläkään tiedä, älä huoli, koska tässä artikkelissa selitämme sen sinulle.

Kieli, joka meidän on ymmärrettävä Snapchatissa

Kuten tavallista, riippuen sosiaalisesta verkostosta, jossa olemme, on aina joitain termejä, joihin meidän on perehdyttävä, jotta voimme ymmärtää tarkalleen, mistä sovelluksessa on kyse tai miten se toimii. Näiden termien joukossa yleisimmät ovat seuraavat:

  • Snapchat: Se viittaa tarkalleen sovellukseen.
  • Napsahtaa: Tätä termiä käytetään viittaamaan sisältöön, kuten valokuviin tai videoihin, jotka lähetämme tai vastaanotamme sovelluksen kautta.
  • Snapbestie: Tämä sana on tarkoitettu parhaille ystäville, joita meillä on tässä verkostossa.
  • Snapchatting: on merkitys, jonka annamme sille, kun lähetämme tai vastaanotamme viestejä.

Kun olet tuntenut nämä ehdot, on helpompaa ymmärtää joidenkin sovelluksen toimintojen tai emojien merkitys.

Parhaat ystävät Snapchatissa

Epäilemättä yksi tämän sosiaalisen verkoston tärkeimmistä asioista on parhaita ystäviä, koska siinä olevat kontaktit riippuvat erilaisista hymiöistä. Nyt olet todennäköisesti miettinyt Kuinka voin lisätä parhaita ystäviä kontakteihini?

No vastauksena tähän, ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tietää, on se Snapchatilla ei ole nappia parhaiden ystävien lisäämiseksi. Tämä on jotain, jonka ansaitset riippuen joillekin käyttäjille jakamastasi Snapista.

Toisin sanoen, se riippuu siitä, mitä lähetät tai vastaanotat usein, kuten videoita, valokuvia jne., Tai millä tahansa tavalla, mitä jaat jonkun kanssa. Tästä kontaktista tulee osa parhaita ystäviäsi.

Siksi on pidettävä mielessä se kun pidät yhteyttä tähän henkilöön, hänen nimelleen lisätään erilaisia ​​hymiöitä ja tietysti jokaisella on merkityksensä. Lisäksi yksi eduista on, että Snapchatilla olevien ystävien tai parhaiden ystävien määrä ei näy muille käyttäjille.

Merkitys tiimalasi Snapchatissa

emoji baby star tiimalasi punastuvat lasit 100 sydänpalo

Jos olet usein Snapchat-käyttäjä, olet varmasti joskus huomannut, että erilaiset hymiöt ilmestyvät lähetetyn Snapin tai meillä olevan Snapbestien mukaan. Yksi merkittävimmistä on kuitenkin tiimalasi. Mutta tiedätkö sen merkityksen?

Edellä esitetyn perusteella tiimalasi näkyy Snapchatting-nimen vieressä, kun juovasi on loppumassa Mitä tämä tarkoittaa? No, jos olet huomannut, kun kommunikoi päivittäin jonkun ystävän kanssa, tavallisesti heidän nimensä vieressä on paloemoji, mikä osoittaa, että keskustelet usein kyseisen henkilön kanssa.

Kuitenkin, kun lähdet yli 24 tuntia lähettämättä tai vastaanottamatta sisältöä, kyseinen juova katoaa. Ja se on juuri siellä, kun tiimalasi ilmestyy, mikä osoittaa, että olet menettämässä juovasi.

Muista, että kun kirjaudut Snapchattiin, sovellus voi kerätä henkilökohtaisia ​​Snapchat-tietoja, kun kirjaudut sisään ja kirjaudut Snapchatiin espanjaksi.

Lopuksi toivomme, että tämä viesti on auttanut sinua. Haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Pidätkö Snapchatin tiimalasin merkitystä tärkeänä? Haluatko tietää muiden Snapchat-emojien merkityksen? Jätä meille vastauksesi kommentteihin.