Skip to content

Miten League of Legends House War toimii? – Edustakaa parlamenttianne lähialueella

26 de elokuu de 2021
hacha personaje

League of Legendsin talot on uusi tapahtuma, joka saa aikaan sensaation Riot -yhteisön pelaajien keskuudessa ja joka lupaa olla yksi parhaista, mitä peli on koskaan julkaissut.

Suurin osa online -alustoista on onnistunut ottamaan käyttöön samanlaisen järjestelmän kuin LoL tarjoaa käyttäjilleen nykyään, mutta mukautuen pelitapoihin ja -muotoihin edustaa hyvin nykyistä MOBA: ta.

Mikä on League of Legends -tapahtuma?

Tämä talojärjestelmä on yksi kumulatiivinen korkoToisin sanoen pelatessasi keräät pisteitä, jotka tallennetaan suoraan ryhmäsi tulostaululle, mikä näkyy tulostaulukoissa sijoittuen määrästä riippuen. Nämä pisteet auttavat sinua nousemaan League of Legendsin tulostaulukoihin.

Tapahtuma käynnistettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019, tunnetaan virallisesti nimellä oikeudenkäynnit, joka sai tarpeeksi myönteisiä arvosteluja jatkaakseen paljon pidempään vuosittain toistuvien kausien muodossa.

League of Legendsissä on neljä taloa, ja voit valita kunkin kuvauksen mukaan, joka on tarkoitettu ryhmittelemään pelaajia, jotka edustavat itseään samalla valalla.

Siitä huolimatta jokainen näistä ryhmistä edustaa erilaisia ​​pelityylejä, joka voi olla luova tai nerokas, pasianssi, tiimipeli tai ryhmätuki ja älykkyys pelin aikana.

Ennen kuin ryhdyt mihinkään teehuoneeseen, suosittelemme erikoistumaan peliin hankkimalla ja oppimalla käyttämään parhaita riimuja ja hankkimalla pelin mestarit.

Mitkä ovat oikeudenkäyntiryhmät? Kuvaus jokaisesta

Kuten huomasit aiemmin lukiessasi tätä tekstiä, jokaisella näistä taloista on eräänlainen kuvaus, joka tunnistaa sen ja joka viittaa pelityyliin tai keinoihin, joilla peli varmistetaan.

Kaupungintalo

Ryhmä, joka keskittyy pelin älykkyyteen ja perustuu uskomuksiinsa siitä, että strategia on kaikki voitettavaksi, ja sen tapaa voittaa tukee lause ”Askel eteenpäin ”.

Sinänsä jokaisen liikkeen ja pelin huolellinen ajattelu on se, joka liikuttaa tätä ryhmää ja nauttii melko terävästä tietoisuudesta, jonka avulla he voivat lukea ja ennakoida pelin vastustajat edessään.

Yhdistynyt

Tähän ryhmään liittyvät ihmiset ovat jättäneet syrjään egonsa, koska tiimissä ei ole itseä tai itsekkyyttä. Se on mekanismi, joka tarvitsee kaikki osat voittaakseen ja jonka motto on ’Yhdessä olemme’.

Lyhyesti sanottuna tämä on yksi League of Legendsin taloista, joka vie mukanaan tiimityö, joka perustuu jäsenten täydellisen harmonian ilmapiiriin ja joka on valmis kohtaamaan mahdolliset esteet.

Kasvoton

Luovien ihmisten ryhmä, joka haluaa keksiä uusia tapoja yllättää vastustaja, käyttämällä yllätystekijää tai arvaamatonta peliä. Tämän ryhmän käyttäjät tunnistetaan myös epätavallisiksi taistelukentällä esiintyessään.

punaisen voiman mies

On hieman vaikea löytää henkilöä, joka tunnistaa olevansa erittäin luova, vaikkakin on pelaajia, jotka erottuvat siitä, että heillä on vähän kekseliäisyyttä ohjata ihmisiä vastustajan tiimistä käyttämällä epätavallisia tyylejä ja rakenteita.

Sotabändi

Se on League of Legendsin talojen viimeinen, ja se keskittyy niihin osallistujiin, joilla on taipumus mennä eteenpäin kaikella, mitä heillä on, eivätkä anna toisen paeta hyökkää häikäilemättömästi tai epäitsekkäästi.

Lisäksi he ovat erittäin taitavia pelaajia, jotka nauttivat suuren vastustajan haasteesta ja kykenevät kantamaan joukkueen harteillaan, eli he määrittelevät hyvin yksinäisen tyylin ylläpitävät ihmiset.

Talon tapahtuman lisäksi Riot Games toi esiin myös Master Tactics -tapahtuman.