Skip to content

Miten saan lisää tilaa Google Photos Free -tililleni?

16 de maaliskuu de 2022
logo google fotos 18672

Google-kuvat on sovellus, jonka avulla voit tallentaa valokuvia tai videoita laitteestasi , luo myös automaattisesti varmuuskopiot tiedostoista, jotta voit tehdä niistä varmuuskopion siltä varalta, että sinulla ei ole niitä. On mahdollista, että jossain vaiheessa saavutat sallitun tallennusrajan ja haluat tietää kuinka tilin tallennustilaa voidaan laajentaa, ja tämä voidaan tehdä useilla tavoilla, jotka tiedät alla.

Kuinka saada rajoittamaton tallennustila Google Kuvat -tililläni?

Koska Googlen uudet määräykset otettiin käyttöön, voimme nyt vain tilaa jopa 15 Gt ilmaiseksi mutta on myös tärkeää, että tämä tallennustila jaetaan kaikkien Google-sovellusten, kuten vain Google Kuvien, Gmailin ja Google Driven, kesken.

Jos haluat laajentaa tallennustilaasi, sinun on tilattava Google One ostaaksesi lisää tallennustilaa. Voit valita alustan tarjoamista tallennustilapaketteista.

Mutta jos et halua maksaa kuukausimaksua lisätallennustilasta, voit tehdä sen käytä tallennustilan hallintatyökalua vapauttaaksesi Google Kuvat -tilaa, ja tehdäksesi niin sinun on poistettava valokuvia tai videoita, jotka vievät liikaa tallennustilaa.

Mitä voin tehdä vapauttaakseni tilaa Google Kuvissa?

Jos haluat vapauttaa lisää tilaa Google Kuvissa, käytä menetelmiä, joiden avulla voit säästää tilaa tallennustilassasi Google-tililtäsi. Yksi tilan säästäminen on kuvien säästäminen tilaa viemättä, tallennettujen kuvien laadun muuttaminen. Voit myös poistaa epäselviä tai päällekkäisiä kuvia Google-tilistä.

Tallenna valokuvia viemättä tilaa

Tapa, jolla voit tallentaa kuvia Google Kuviin ilman tilaa, on jos siirtää kuvat roskakoriin, tämä johtuu siitä, että roskakoriin tallennetut kuvat eivät vie tilaa tallennussuunnitelmassa. Kun kuitenkin siirrät kuvat roskakoriin, niitä säilytetään 60 päivää.

Tämä mahdollistaa käyttäjät voivat palauttaa vahingossa poistetun valokuvan. Jos olet siirtänyt kuvat roskakoriin, mutta sinun on säilytettävä jotkin kuvat, sinun tarvitsee vain palauttaa kuvat Google Kuvien roskakorista, jolloin voit palauttaa ne kuvagalleriaasi.

poika google-selaimella

Muuta tallennettujen kuvien laatua

Yksi menetelmistä, joita voit käyttää valokuvasi eivät vie niin paljon tilaa on muuttamalla tallennettujen kuvien laatua, minkä voit tehdä pakkaamalla kuvat. Tätä varten sinun on kirjauduttava tilillesi ja siirryttävä asetusosioon, jonka jälkeen sinun on napsautettava ”Space recovery” -välilehteä.

-osiossa ”Avaruuden palautus” Voit pienentää Google Kuviin tallennettujen valokuvien tai kuvien kokoa. Valitse sitten pakattava kuva tai valokuva ja napsauta ”Pakkaa” -vaihtoehtoa, ja sitten sinun on napsautettava uudelleen ”Pakkaa” vahvistaaksesi, että haluat käyttää kokoa.

Poista epäselviä tai päällekkäisiä kuvia

Toinen tapa vähentää Google Photos -tilisi tilaa poistaa epäselviä kuvia, ja voit tehdä sen käyttämällä uutta Google Photos -työkalua, joka tunnistaa automaattisesti epäselvät kuvat.

Jotta voit käyttää tätä työkalua, sinun on kirjauduttava Google Photos -tiliisi ja siirryttävä ”Tarkista ja poista” -osioon. Tarkista sitten, onko luettelossa epäselviä kuvia, valitse valokuvat, jotka haluat poistaa, ja napsauta sitten poista-painiketta.

Voit myös poistaa päällekkäisiä kuvia Google-kuvatilistäsi ja tehdäksesi niin sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

  1. Avaa ”Google Files” -sovellus laitteessasi.
  2. Siirry näytön alaosaan ja paina ”Poista” -painiketta.
  3. osiossa ’Päällekkäiset tiedostot”ja paina sitten ”Valitse tiedostot” -vaihtoehtoa.
  4. Sitten sinun on valittava tiedostot, jotka haluat poistaa.
  5. Alareunassa sinun on painettava ”Poista” -painiketta ja valintaikkuna tulee näkyviin.
  6. Lopuksi sinun täytyy paina ”Poista” -vaihtoehtoa uudelleenvahvistaaksesi, että haluat poistaa valitsemasi valokuvan.

henkilö, joka tekee google-haun

Miksi poistan kuvia, mutta Google Kuvissa ei vapaudu tilaa?

Yksi syy siihen, miksi tallennustilasi on edelleen täynnä valokuvien poistamisen jälkeen, johtuu siitä kuvien koko on hyvin pieni, vapautuva tila on minimaalinen tai lähes huomaamaton. Tiedostot vievät Google-tilillä tilaa painonsa, eivät määrän mukaan, mikä tarkoittaa, että jos poistetut kuvat ovat vaaleita, tilaa ei vapaudu tarpeeksi.

Jos vapaata tilaa on hyvin vähän, ongelma johtuu todennäköisesti muista tiedostoista. On tärkeää muistaa, että Google-tili ei tallenna vain valokuvia, vaan kaikki tilin tiedostot jakavat saman tallennustilan

Jos sinulla on edelleen säilytysongelmia sen jälkeen, kun olet poistanut painavampia kuvia, tilissäsi näkyvä vika voi olla, joten sinun tulee ottaa yhteyttä Google-tukeen.