Skip to content

Mitkä ovat kalleimpia auton osia tai korjattavia osia merkkiautoissa?

13 de elokuu de 2021
auto volante 11776

Merkkiautoissa tiedetään, että tiettyjä vikoja voi esiintyä laskua korkeampi. Ja näin huolehdit autostasi huolellisesti, mikä on ihanne, tämä on väistämätöntä.

On täysin normaalia, että tietyt ajoneuvon osat ja osat vahingoittuvat iän ja käytön myötä. Entä jos pystyt ryhtyä toimiin, jotta häiriöt eivät pahene ja vältä pieniä varhaisia ​​vaurioita näille tärkeille osille. Emme puhu häiriöistä, kuten radio tai ilmastointi, jotka ovat myös hieman kalliita, vaan vielä kalliimmista olennaisista osista.

Tärkeä suositus on tietää hyvin ostamiesi autojen alkuperä ja laatu, et aio tehdä niitä naamioituja rikkoutumisia.

Vika jakohihnassa Miten ja milloin välttää sitä?

Jakohihna on yksi niistä osista, joiden kanssa sinun on oltava eniten varovainen. On suositeltavaa tarkistaa mittarilukema sen vaihtamiseksi. Noin 80000 km: n tai 3 vuoden käytön jälkeen se on vaihdettava. Jos se vaihdetaan oikein, se ei ole kallis hoito.

Toisaalta, jos huoltoa ei oteta huomioon ja jos se rikkoutuu, sen korvaaminen tulee paljon kalliimmaksi. Sinun poissaolosi vaikuttaa suoraan kampiakseliin ja nokka -akselille, koska se vastaa ensimmäisen hihnapyörän pyörimisen synkronoimisesta toisen hammaspyörän kanssa.

Tämä vaikuttaa venttiileihin ja männiin ja aiheuttaa niiden kaatumisen. Vaikuttaa myös suoraan moottoriin ja vesipumppuun. Siksi rikkoutuminen voidaan välttää ottamalla asianmukainen hallinta. Varma sen nopeasta vaihdosta auton ollessa olet jo piirtänyt 80000 km.

Ehkä sinulla on pieni digitaalinen avustaja, joka auttaa sinua seuraamaan, kuinka tarkka sinun pitäisi olla. Tämä voi jopa auttaa tuntemaan tarkemman navigoinnin, jotta ei kulu ylimääräisiä kilometrejä.

Injektorin toimintahäiriöt

Injektorit ovat toinen huolenaihe. Sen rikkoutuminen voi johtua juuttuneesta liasta, huonolaatuisesta polttoaineesta ja useammasta käytöstä. Injektorien tehtävä on toimittaa oikea polttoaine.

Siksi ne ovat niin tärkeitä, ja niiden hajoaminen voi maksaa sinulle kalliisti useammalla kuin yhdellä tavalla. Injektorit voivat epäonnistua sekä yhdessä että useammassa samanaikaisesti. Ole hyvin varovainen toimittamasi polttoaineet ajoneuvoosi ja varmista, että ne ovat luotettavia.

Toinen osa ajoneuvoa suuttimien suhteen on korkeapainepumppu. Dieselmoottorissa sen tehtävänä on antaa suuttimille oikea ja tarkka paine. Siksi syyt niiden hajoamiseen voivat olla samat. Huonolaatuinen polttoaine, vettä bensiinissä tai metallilastujen vaurioita.

Moottorin ohjausyksikkö ja muut hoitoviat

Moottorin ohjausyksikkö on toinen tärkeä osa, mutta kuitenkin tärkein. Kyse on aivoista joka hoitaa ja hallitsee autoa. Sillä on monia sisäisiä toimintoja, joista tärkein ja alkuperäinen on hallita ajoneuvon polttoaineen kulutusta ja käyttöä.

Sen hajoaminen johtuu yleensä kosteudesta ja se on myös erittäin kallista. Se korvataan yleensä kokonaisuudessaan. Tämä johtuu siitä, että sen on oltava mahdollisimman hyvässä kunnossa, koska sen ansiosta moottori voi toimia oikein ja välttää siten suuret vauriot.

auton moottori korjattavaksi

Turbo on myös komponentti, josta on huolehdittava paljon. Sen yleisimmät viat johtuvat korkeista lämpötiloista tai voitelun puutteesta.

Sinun on otettava huomioon turbohuolto säästääksesi itsellesi uuden kalliita korjauksia. Vaihteisto on toinen olennainen osa auton käyttöä varten. Ilman häntä pyörät eivät saisi riittävästi moottoritehoa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä hoitovirheitä on sylinterinkansi. Korjauksen korkeat kustannukset johtuvat sen tekemiseen kuluvasta ajasta.

Tämä voi vaihdella kymmenestä viidentoista tunnin korjaukseen korjaamossa ja jopa enemmän. Siksi, muista tarkistaa jäähdytysnesteen tarkistus ja öljyä tarvittaessa rikkoutumisen välttämiseksi.