Skip to content

Mitkä ovat parhaat Brawl Stars -hahmot? – Parhaat tappelijat

27 de elokuu de 2021
brawl stars 2

Jos sinulla on suuri rakkaus videopeli, ymmärrät, että yksityiskohdilla on väliä. Yksinkertaiset ja peruspelit ovat kaukana takana, joissa tavoite on vain yksi ja sinun tarvitsee vain tehdä hyvin yksinkertainen.

Tänään, jotta voit menestyä pelissä, tarvitset hyvä ketteryys ja reagointikykyriippumatta sen pelin luokasta, jonka peliä pelaat. Siksi, olitpa yksin tai moninpeli, olet varmasti samaa mieltä siitä, että hahmovalinta on välttämätöntä.

Huomattavat Brawl Stars

Strategia, tiimityö, hyvä tavoite, ammunta ja loistavat taidot… Onko mahdollista, että kaikki nämä näkökohdat sisältyvät yhteen videopeliin? Joo!

Jos et ole pelannut sitä, sinun on aika tietää Brawl Stars, videopeli, joka on saatavana eri versioina ja joka voidaan asentaa mobiililaitteille, joissa on iOS- ja Android -käyttöjärjestelmät (jopa asentaa se tietokoneellesi). se ei anna sinun irrota näytöstä.

Pelitila

Brawl Starsin tarjoamien eri pelimuotojen joukosta löydät valtavirran, selviytymisen ja tappelupallotilan, joten sinulla on paljon vaihtoehtoja käyttämällä parhaita hahmoja ja yritä osoittaa, että olet kuka on pomo jokaisessa pelissä pelistä Brawl Stars.

  • Atrapagemas -tilassa muodostetaan kaksi kolmen pelaajan joukkuetta, joiden tavoitteena on saada yhteensä 10 jalokiveä, jotka joukkueen on puolestaan ​​pidettävä tallessa, kunnes lähtölaskenta saavuttaa 0.
  • Selviytymistapa puolestaan ​​pitää puhtaimman hengen Battle royale: 10 pelaajaa tapaa kartan eri kohdissa, joiden sisällä sinun on vihollisiesi poistamisen lisäksi voitettava suuri määrä esteitä, jotka voivat lopulta poistaa sinut.
  • Pidätkö jalkapallosta? Brawl Ball se voi olla lempimodalisi. Kolme pelaajaa per joukkue, ensimmäinen joukkue, joka tekee 2 maalia, on pelin voittaja.

Erityistapahtumat

Brawl Stars suorittaa ajoittain houkuttelevia ja tärkeitä tapahtumia ja tapahtumia missä voit osallistua ja voittaa mehukkaita palkintoja. Merkittävimpiä tapahtumia ovat:

  • Megabrawl: Sinun on yhdistettävä voimasi neljän muun Brawlerin kanssa voittaaksesi Super Brawlerin, jolla on vain yksi elämä, mutta jolla on erittäin tappava voima. Heillä on vain kaksi minuuttia aikaa suorittaa tehtävänsä.
  • Kaikki yhtä vastaan: Kolme pelaajaa joutuu kohtaamaan megarobotin. Lyö se? Ei helppoa, koska ajan myötä sen teho kasvaa.
  • Kaupunkien läpimurto: Hirviö hyökkää Supercityyn, ja välttääkseen todellisen katastrofin he tarvitsevat apuasi ja kahta muuta Brawleria, jotka voivat voittaa tämän hirviön.

Brawl Starsin parhaat hahmot Mikä on paras Brawler?

paras tappelija

Kun näet koko panoraaman, jonka Brawl Stars valmistaa sinulle, on aika alkaa tutkia, mikä hahmo voi sopii paremmin pelityyliisi ja jokaiselle pelin muodolle tai tapahtumalle. Siksi tässä on yksinkertaisella ja käytännöllisellä tavalla tämän uskomattoman videopelin merkittävimmät hahmot:

Nita

Tasapainoisimmista Brawlersista pääset sisään videopeli. Hänen hyökkäystasonsa ja elämänsä ovat silmiinpistäviä ja hänellä on loistava kyky lyödä vastustajia.

Jessie

Alueen ohjaus ja hyökkäys voivat aiheuttaa valtavia vahinkoja. Epäilemättä hän on yksi hahmoista, jotka sinun tulee ottaa eniten huomioon pelatessasi tapahtumaa sen lisäksi, että säiliöt voivat aiheuttaa hänelle ongelmia.

Brock

On yksi parhaista Taistelijat siellä voi olla. Ratkaisee juuriongelman, hänen ohjushyökkäyksensä ovat tappavia ja kilpailijoidensa on erittäin vaikea väistää.

Piikki

Älä hämmästy sen söpöstä ulkonäöstä, tämä kaktus on ihme, joka tappaa kilpailijansa hyökkäysnopeutensa ansiosta.

Pam

The monipuolisuus se on hänen vahvuutensa, kykynsä parantaa ja melko merkittävä hyökkäys. Useiden pelaajien luettelon kärjessä.

Kummasta sinä pidät enemmän?

Nyt kun tiedät parhaat ja näkyvimmät Brawl Stars -hahmot, on aika tehdä viisas ja oikea -aikainen valinta peleistä, joita aiot pelata. Ota aikaa määrittääksesi, kumman kanssa pelaat parhaiten, ja näytä se ansaitset olla Brawl Starsin parhaiden joukossa. Älä tuhlaa enää aikaa ja avaa kaikki hahmot, jopa ainutlaatuiset ja legendaariset yhdessä suosikki- ja parhaiden Brawl Stars -hahmojesi kanssa!