Skip to content

MS-DOS-pelien suorittaminen verkossa tai Windows 10 -tietokoneessa

2 de syyskuu de 2021
ms dos letras 14803

Tapa pelata MS DOS -pelejä verkossa Windows 10: ssä, oli yksi historian parhaista virstanpylväistä. Pelit ovat olleet osa tietokoneiden ja yksityisten tietokoneiden tai käyttöjärjestelmien keksimistä vuodesta 1833 tähän päivään.

Nykyään tietotekniikka kehittyy edelleen harppauksin ja tarjoaa ainutlaatuisen tavan soittaa käyttäjien tai ”pelaajien” huomion.

MS DOS -pelit vastaavat videopelimaailman erityispiirteitä, niiden versioita on monia, niin paljon, että emme koskaan lopeta niiden määrittämistä. Videopelejä syntyi lähinnä MS DOS -käyttöjärjestelmissä.

MS DOS -pelit erosivat tuolloin helposta pelaamisesta. Ilmeisesti nuo hienoja ominaisuuksia he olivat kansan asemassa siihen aikaan.

Mitkä ovat ja mistä löydän parhaat MS-DOS-pelit?

MS-DOS-pelit tai klassiset pelit ovat nostalginen viihdemuoto, ja monet nauttivat uudelleen niiden maailmojen löytämisestä, joita he ovat tutkineet vuosia sitten ensimmäisten konsoliensa avulla. Nykyään voimme löytää lapsuutemme pelejä eri sivuilta, jotka on omistettu niiden lataamiselle, vaikka kaikkia nimikkeitä ei julkaista pelattavaksi ilmaiseksi, ja laillisesti on tuhansia pelejä, joista voimme helposti nauttia. Joitakin mielenkiintoisia sivustoja ladata MS-DOS-pelejä ilmaiseksi ovat: myabandonware.com, clasicosbasicos.org, gamesnostalgia.com ja desertonwaredos.com.

Parhaat pelit MS DOS: lle Heillä oli melko pitkä lista, alkaen peleistä Gauntlet ja Civilization, joista tuli suosittuja vuosina 1988-1991.

Kaikki tämä kehittyi kunnes päästä Windows 10 -käyttöjärjestelmään ja sen lukemattomat pelit, kuten ”Roblox”, jonka avulla voit pelata verkossa, toinen videopeli, kuten ”Forza”, on sijoitettu suurelle Windows 10 -suosituslistalle, koska sen avulla voit pelata offline -tilassa.

MS-DOS-pelit ladattavaksi

Yksi parhaista ladattavista MS-DOS-peleistä on ”Monkey Islandin salaisuus” 1990, jossa pelaamme Guybrush Threepwoodia, nuorta miestä, joka on juuri saapunut vaaralliselle Lähitaarten saarelle ja aikoo ryhtyä merirosvoksi. paikka ja me suoritamme ne tehtävät, jotka he uskovat meille.

Toinen helmi tässä luokassa on ’DOOM’ 1993 verinen toimintapeli, jonka tarina sijoittuu Marsiin, jossa ryhmä tutkijoita testaa teleportaatiolaitteella, joka valitettavasti avaa portaalin helvettiin ja vapauttaa tuhansia demonisia laumoja punaisella planeetalla, päätavoitteemme on matkustaa kartalla ja poistaa mahdollisimman monta vihollista.

Lopuksi voimme mainita Yksin pimeässä Vuodesta 1992 lähtien klassinen selviytymiskauhu, jossa päähenkilömme on mentävä vanhaan kartanoon, joka on täynnä ansoja, hirviöitä ja arvoituksia ilman takuuta paeta hengissä.

Vaihtoehtoja pelata MS-DOS verkossa ilmaiseksi

Nykyään meillä on mahdollisuus käyttää tuhansia ilmaisia ​​MS-DOS-pelejä vain lyhyt hakukohteeseen selaimessa, voimme toistaa niitä milloin haluamme ilman, että meidän on ladattava niitä. Jotkut parhaista ovat:

pelata ms dos pelejä Windows 10: ssä

Mortal Kombat on yksi parhaista MS-DOS-peleistä, joita voimme löytää ilmaiseksi.

Katutaistelija ii Sen MS-DOS-versiossa se on toinen parhaista taistelupeleistä, joita voit saada verkosta, ja tavoitteena on edelleen olla paras taistelija. Lisäksi tarinatilassa pelaamalla voit saada lisätietoja jokaisesta hahmoista.

Lopuksi suosittelemme, että meillä on Aladdin viihdyttävä tasohyppelypeli, joka perustuu Disney -elokuvaan, joka julkaistiin vuonna 1992 ja jossa hallitsemme päähenkilöä Aladdinia, kun matkustamme karttojen läpi, jotka on tehty hyvin ja jotka ovat elokuvan innoittamia, keräämme jalokiviä, kasvonsuojia ja voimme jopa hallita pientä apinaa Aladdinin mukana, Tässä pelissä on erittäin hyvin saavutetut animaatiot.

Mikä on emulaattori?

Emulaattori on ohjelmisto, joka on luotu ohjelmien suorittamiseen eri apuohjelmia eri tietokoneessa tai käyttöjärjestelmässä kuin missä nämä ohjelmat alun perin ajettiin. Toisin sanoen emulaattori luo tarvittavat olosuhteet voidakseen käyttää ohjelmaa, joka on suunniteltu muille alustoille kuin tietokoneelle.

VirtualBox

Kun puhumme VirtualBoxista, tarkoitamme ohjelmistot käyttöjärjestelmien virtualisointiin Tietokoneen sisällä on ”virtuaalikone”, jonka avulla voimme asentaa muita käyttöjärjestelmiä kuin tietokoneessamme, esimerkiksi: LINUX -käyttö Windows XP -tietokoneella.

DosBox

DosBox on emulaattori, jonka tarkoitus on luo uudelleen DOS -järjestelmä joka on alun perin luotu IBM -tietokoneita varten. Sitä käytetään pääasiassa matkimaan klassisia MS-DOS-järjestelmään ohjelmoituja videopelejä nykyaikaisella tietokoneella, joka luokitellaan nostalgiseksi emulaattoriksi.

VDos Windows 10: lle

VDOS on MS-DOS-emulaattori, jonka avulla voimme voit nauttia erilaisista klassisista peleistä ja sovelluksistaIlman ärsyttäviä yhteensopivuusongelmia, jotka liittyvät ”vanhan” ohjelmiston ajamiseen ja asentamiseen nykyaikaiseen tietokoneeseen, VDOS on saatavana Windows 10: lle, mikä tekee siitä edullisen useimmille käyttäjille.

ajaa MS-DOS-pelejä tietokoneella

Online -videopelien pelaamisen edut millä tahansa tietokoneella

Tapa pelata MS DOS -pelejä verkossa Windows 10: ssä, sisältää tiettyjä ominaisuuksia muihin peleihin verrattuna. Jokaisella pelityypillä on kuitenkin etunsa, koska ne sisältävät monia käyttöjärjestelmiä, joiden kanssa ne ovat yhteensopivia, olipa kyseessä sitten konsoli, tietokone tai puhelin.

Monilla peleillä on viestinnän luomisen erikoisuus Erilaisilla palvelimilla, pääasiassa verkossa olevilla, tämäntyyppinen peli tarjoaa useita etuja, kuten viestien jakamisen muiden pelaajien kanssa.

Viestintä verkkopelin aikana, voit olla vuorovaikutuksessa muiden pelaajien kanssa strategioista ja pelivaihtoehdoista, vaikka tiettyjä esteitä on, tällaista peliä ei voida sivuuttaa.

Muita etuja, joita nämä tarjoavat, on se, että voit odottaa mitä tahansa, yksitoikkoisuus ei kuulu sen ominaisuuksiin, koska tavallisten ihmisten käyttäessä siitä tulee jotain todella arvaamatonta.

Et voisi koskaan kuvitella, mitä ystäväsi tai pelin vastustaja tekeeToisin kuin pelaaminen offline -tilassa, pelin tietokoneen toiminnot ovat toistuvia ja melko ennustettavissa. Tämä ei tarkoita, että videopeli olisi huono offline -tilassa.

Kuinka kytkeä tietokoneeni Smart TV: hen videopelien pelaamiseksi?

Tapa pelata MS DOS -pelejä verkossa Windows 10: ssä on kiehtova, mutta sen tekeminen ulkoiselta näytöltä tai televisiosta on paljon parempi. Pelin visuaalinen laatu perustuu sen laskentatehoon ja siihen, missä sitä katsotaan.

Tietokoneen liittäminen älytelevisioon on melko helppoa, mutta jos sinulla ei ole sitä, saatat olla kiinnostunut muuttamaan vanhan television älytelevisioksi, jossa on Android.

Jos haluat liittää tietokoneen älytelevisioon, sinulla on oltava HDMI -kaapeli käsillä ja liitä sen toinen pää tietokoneeseen ja toinen pää Smart TV: hen, kun olet tehnyt sen, Siirry television asetuksiin ja etsi HDMI -vaihtoehto, sen liitäntätyyppien välillä ja automaattisesti visuaalinen ja ääniosa projisoidaan televisioon.

Tämä on loistava tapa parantaa mitä tahansa videopeliä, koska kuva suurenee ja tällä tavalla käyttäjä voi nauttia pelistä paremmin, lisäksi ääni vahvistuu ja tietokoneen ja television äänenvoimakkuutta voidaan lisätä.