Skip to content

Mukautetun soittoäänen tai viestin asettaminen – Android tai iOS

2 de syyskuu de 2021
musica tono notificaciones 14364

Kun ostamme Android -puhelimen merkistä ja mallista riippumatta, voimme huomata, että se tuo joitain oletusääniä voidaan aktivoida ilmoitukset kuten tekstiviestejä (sms), sosiaalisia verkostoja, hälytyksiä, puheluita jne …

Monet ihmiset haluavat sivuuttaa nämä jo asennetut äänet ja päättää, että se on parempi muokata näitä ääniä, jotta on helpompi tunnistaa laitteeseemme saapunut ilmoitustyyppi ja on jopa mahdollista erottaa viestit tai puhelut yhdeltä tai toiselta henkilöltä, jolta saamme jatkuvasti ilmoituksia, ja sovelluksilta.

Siksi tuomme sinut yksinkertainen ja erittäin käytännöllinen tapa Tämä auttaa suuresti näiden äänien mukauttamisessa eikä pelkästään järjestelmän itse tuottamien sävyjen käyttämisessä, vaan sen sijaan kyse on ajankohtaisten teemojen, kuten kappaleiden tai muiden sävyjen, sijoittamisesta verkosta.

Vaihda viestien ja puheluiden soittoääni laitteellasi

Androidissa sinun on siirryttävä Asetukset -osioon ja sitten löydettävä Äänet ja värinä -vaihtoehto, jossa voit muuttaa oletusääniä ja värinää, määrittää kukin vaihtoehto mielesi mukaan.

Jos käytössä on iOS, sinun on siirryttävä Asetukset -sovellukseen ja sitten Äänet ja värinät -osaan. Näet kaikki ääni- ja värinäilmoituksiin liittyvät asetukset, määritä mieleiseksesi.

Käytössäsi olevan matkapuhelimen mukaan näyttämämme prosessi voi vaihdella hieman, mutta yleisesti ottaen se on hyvin samanlainen. Opi soittoäänen tai viestin asettaminen sekä Androidille että iOS: lle.

Androidissa

Kaikki riippuu Android -puhelimestasi, mutta prosessin pitäisi olla samanlainen. Avaa ensin Yhteystiedot -sovellus ja etsi haluamasi yhteystieto. Napsauta Muokkaa -osiota, vieritä alas Katso -osioon ja etsi Soittoääni, jossa voit tehdä nimenomainen äänenvoimakkuuden muutos kyseiselle kontaktille.

IOS -käyttöjärjestelmässä

IOS: ssa sinun on siirryttävä ’Yhteystiedot’ -sovellukseen ja etsittävä henkilöä, jolle muutat sävyä. Näet vaihtoehdon ”Muokkaa”, napsauta sitä jatkaaksesi, lopuksi kohta ”Määritä soittoääni tälle yhteystiedolle” tulee näkyviin ja aseta haluamasi ääni. Muista, että voit suorittaa prosessin sekä soittoäänelle että viesteille.

ladata musiikkia matkapuhelimeesi

Kuinka ladata MP3 -musiikkitiedosto

Se on todella helppo ja lyhyt työ, joka vie ladata kappaleen Internetistä Android -laitteessamme se voi kuitenkin tällä hetkellä olla hieman tylsiä, koska emme tiedä, kuinka luotettava se on ladata miltä tahansa sivulta.

Mutta jos haluat tehdä sen käytännöllisesti ja ottamatta riskiä, ​​suosittelemme seuraavia sovelluksia: ensimmäinen on YouTube Go, tätä käytetään tekemään latauksista täysin ilmaisia, nopeita ja luotettavia. Toinen vaihtoehto on käyttää SpotifyTämä on maksullinen sovellus, mutta se on yhtä turvallinen.

Mukautetun hälytysäänen asettaminen

Jos olet kyllästynyt kuulemaan samaa oletusääntä koko ajan herätessäsi ja luulet, että on aika vaihtaa se mukavammaksi ja miellyttävämmäksi, tässä Opetamme sinulle, miten voit muokata hälytystäsi ja tällä tavalla voit herätä oikealla jalalla ja aloittaa päiväsi. Laitteellasi olevan musiikin lisäksi ne voivat helposti sisällyttää joitain YouTubesta

 1. Sinun on annettava Android -laitteen kellosovellus ja siirry sitten hälytykseen
 2. etsi valikon kohta (kolme pistettä oikeassa yläkulmassa)
 3. Kun olet siellä, napsauta ääntä tai sävyä
 4. Valitset vaihtoehdon, joka sanoo ”toinen ääni; tai lisää uusi ääni”
 5. Täällä sinun tarvitsee vain etsiä haluamasi kappale tallennustilastasi ja tallentaa se lopulta

Mukautetun ilmoitusäänen asettaminen

Kun haluat muokata läheistesi (perheen, kumppanin, ystävien, naapureiden jne.) Ilmoituksia Sinun on noudatettava alla annettuja ohjeita, jotta voit tällä tavalla erottaa Android -laitteellesi saapuvat viestit erittäin helpolla tavalla ja että tiedät tarkalleen, kuka kukin ilmoitus on

Suorita tämä toiminto matkapuhelinpuheluissa seuraavasti

 • Syötä matkapuhelimesi asetukset
 • Sitten katsot, missä se sanoo äänen
 • Kun olet sisällä, paina puhelimen äänimerkkiä
 • Siellä saat käytettävissä olevat teemat ja voit lisätä haluamasi
 • Valitset tallennustilasi ensisijaisen sävyn
 • Annat pelastuksen ja olet valmis

Ilmoitusten mukauttaminen

On mahdollista, että kaikki sovellukset eivät salli tämän räätälöinnin suorittamista, mutta selitämme lyhyesti, miten voit tehdä sen, ja tarkistamme, mitä se on, esimerkiksi Skypen tapauksessa ja mitä sovelluksia se ei ole mahdollista tehdä. Toiseksi, Joissakin sovelluksissa voit asettaa vain omat soittoääneteli ne eivät tue uusia teemoja. Mutta ota itse selvää ja opi!

 • Sinun on siirryttävä sovelluksen asetuksiin
 • Etsi ilmoitusäänet -osio
 • Jos näet vaihtoehdon lisää uusi aihe, teet sen valitsemalla tallennustilasi
 • Viimeiset tallenteet

Jos tämä vaihtoehto ei tule näkyviin, se johtuu siitä sovellus ei tue uusia teemoja oletusasetusten ulkopuolella että hän tuo itsensä, joten ainoa asia, jonka voit tehdä, on muuttaa sävy, josta pidät eniten.

ilmoituksen soittoääni androidille

Voiko muita sovelluksia käyttää näiden muutosten tekemiseen?

Jos mahdollista ja myös yksinkertaista, voit vaihtaa hälytys- ja ilmoitusäänet muista keinoista tai sovelluksista, joita monet käyttäjät käyttävät ja ovat helppokäyttöisiä, kuten: Zedge, audiko ja MTP.

Edellisin menetelmin voit kirjoittaa yhteystietosi ja muuttaa niiden soittoääntä tai viestejä. Myös yhteysasetuksista voit muuttaa näkökohtia, kuten tapa, jolla matkapuhelin värisee. Muista, että nykyaikaisten laitteiden avulla voit luoda mukautettuja ääniä, hyödyntää tätä vaihtoehtoa, josta olemme keskustelleet aiemmin.

Opi muokkaamaan muiden sovellusten sävyä

Muilla viestintäsovelluksilla on oma kokoonpanojärjestelmänsä. Selkeä esimerkki on WhatsApp, koska ilmoitusvaihtoehtojen kautta voit muuttaa matkapuhelimen sävyä ja muita siihen liittyviä näkökohtia. Tämä pätee myös muihin sovelluksiin, kuten Messenger, Telegram jne.