Skip to content

Mykistä ärsyttävät automaattisesti toistettavat videot Google Chrome Foreverissa

16 de kesäkuu de 2021
modern laptop computer to connect with live video Featured

Alkaen Google Chrome -versiosta 64, joka julkaistiin äskettäin kaikille käyttäjille, voit nyt mykistää kokonaiset sivustot, joilla on ärsyttäviä automaattisen toiston videoita. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin verkkosivun selaaminen ja yhtäkkiä kova ääni alkaa soida videosta, jota et edes näe sivulla. Varsinkin jos ääni on päällä ja kuuntelet omaa musiikkiasi tai jos kaikki on hiljaa ja äkillinen ääni alkaa huutaa.

Olen yleensä hyvä löytämään automaattisen toiston videon ja mykistämään sen sivulla olevan soittimen kautta tai sulkemaan sen. Jotkut ovat kuitenkin myöhässä, etkä kuule mitään. Lisäksi monilla videoilla on 30 sekunnin aikakatkaisu seuraavan latautuessa. Joten, siirryt seuraavaan välilehteen ja sitten toiseen. Sinulla on tusina välilehteä auki, ja sitten ääni alkaa soida, mutta et ole varma, mistä se tulee. Sinun on etsittävä kiihkeästi jokaista sivua ja yritettävä saada se pysähtymään tai mykistämään ääni tietokoneeltasi nopeasti.

Aikaisemmin voit välttää sen säätämällä selaimen sisäisiä asetuksia tai käyttämällä selainlaajennusta. Mutta tämän viimeisimmän päivityksen myötä sivuston mykistäminen on helpompaa kuin koskaan.

Mykistä verkkosivustot pysyvästi Chromessa

Voit mykistää sivut yksilöllisesti. Löydä loukkaava sivu etsimällä välilehdeltä pieni kaiutinkuvake. Napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella välilehteä ja valitse valikosta Ohita sivusto.

Se toimii myös kiinnitetyillä välilehdillä. Napsauta hiiren kakkospainikkeella kiinnitettyä välilehteä kaiutinkuvakkeella ja valitse sitten mykistääksesi tai poistaaksesi mykistyksen.

Voit myös mykistää sivustot pysyvästi tapauskohtaisesti. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Secure-osiota vasemmalla URL-palkissa ja valitse Estä aina tällä sivustolla -vaihtoehto. Tämä on täydellinen suurimmille rikoksentekijöille, eikä sinun tarvitse huolehtia sivuston mykistämisestä joka kerta, kun vierailet siellä.

Tässä viimeisimmässä versiossa, Chrome 64, on paljon muita uusia ominaisuuksia ja tietoturvakorjauksia, mukaan lukien HDR-tuki ja paljon muuta. Lisätietoja saat lukemalla täydelliset julkaisutiedot. Tämä on kuitenkin ylivoimaisesti eniten hyötyä, jota miljoonat käyttäjät arvostavat.