Skip to content

Netflix CC -tekstitykset Apple TV: ssä – päällä tai pois

1 de syyskuu de 2021
movil lg netflix logo 14781

Miten voin aktivoida tai laittaa Netflix CC Tekstitykset Apple TV: ssä? Mitä vaiheita minun on suoritettava, jotta voin asettaa Netflix -tekstitykset Apple TV: hen? Mitä CC -tekstitykset ovat ja miten otan ne käyttöön?

Jos et tiedä mitä Apple TV on ja miten se toimii, tämä on Apple -perheen uusi vauva. Se on digitaalinen vastaanotin, jonka tarkoituksena on toistaa kaikenlaista multimediasisältöä. Tämä sisältö voi vaihdella Apple TV -elokuvien ja -sarjojen palveluista palveluita, kuten iTunes, YouTube, Spotify tai Netflix.

Netflix -ohjelmien nauttiminen Apple TV: ssä on erittäin yksinkertaista. Lisäksi Apple TV -laitteen käyttämän kehittyneen tekniikan ansiosta voit aktivoida, sammuta tai ota käyttöön Netflix CC -tekstitykset.

Kuinka laitat tekstitykset Apple TV: hen?

Ensimmäinen askel kohti Aktivoida, sammuta tai laita Netflix CC tekstitykset päälle Apple TV: ssä on ladata ja asentaa Netflix Apple TV: hen. Voit ladata elokuvapalvelun, kun olet määrittänyt kotiverkosi Apple TV -laitteeseen.

Sitten sinun on annettava oma tili sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. Kauko -ohjaimesi tai mobiililaitteesi avulla sinun on siirryttävä kohtaan ’Yleiset’, tässä näkyy joukko vaihtoehtoja, joista sinun on valittava ’Esteettömyys’.

Kerran olet saavutettavuudessa, voit syöttää ’Ota käyttöön ja määritä kuulovammaisten valinnaiset tekstitykset’. Toinen tapa, jolla tämä vaihtoehto voi ilmestyä, on ’Ota käyttöön ja määritä tekstitykset, CC tai SDH’. Tässä voit valita kielen, jolla haluat tekstityksen näkyvän.

Jos luottaa 4K -sukupolven Apple TV: hen Lisäksi voit käyttää tekstitysasetuksia. Kun olet aktivoinut Netflix -ohjelmasi tekstitykset, voit poistaa ne käytöstä napsauttamalla Poista käytöstä -ruutua.

Kuinka saada tekstitykset näyttämään suuremmilta Netflixissä

Kun olet onnistunut asettamaan tekstitykset millä tahansa kielellä ja aktivoimaan, deaktivoimaan tai asettamaan ne Apple TV -laitteellesi, voit muuttaa niiden tyyliä, kokoa ja ulkonäköä. Tämä riippuu Apple TV: n tyypistä.

Jos haluat muuttaa Netflix -tekstitysten ulkonäköä, kokoa, tyyliä, väriä ja sijaintia Apple TV 2: ssa tai Apple TV 3: ssa, sinulla on oltava päivitetty ohjelmistoversio. Tämän version on oltava 5.0 tai uudempi.

Voit aloittaa näiden määrityksen avaamalla Asetukset -osion ja napsauttamalla vaihtoehtoa Yleinen. Yleisessä -valikossa näytetään useita vaihtoehtoja, josta sinun on löydettävä kohta Ota käyttöön ja määritä kuulovammaisten valinnaiset tekstitykset.

Tässä osiossa voit muuttaa tyyliä, kokoa, typografiaa, sijaintia (näytön yläosa tai alaosa). Muista tallentaa asetukset aina, kun olet lopettanut muokkaamisen.

Jos toisaalta sinulla on a Apple TV 4K -laite, tekstitysten ulkonäön määrittäminen on melko samanlainen, ero on, että sinulla on oltava asennettuna ja käynnissä tvOS 9.0 tai uudempi taso.

Apple TV 4: n uutuus sisältää muun muassa sen, että voit muokata tekstitysten ulkoasua. Muiden ominaisuuksien lisäksi, jotka auttavat kuulo- tai näkövammaisia ​​ihmisiä nauti elokuvan tai sarjan parhaasta muodosta.

Vaihda tekstityskieli Apple TV: ssä helposti

Jos sinulla on Apple TV 4K tai HD, tekstityskielen vaihtaminen onnistuu ilman ongelmia. Sinun pitäisi vain liu’uta sormeasi alas kaukosäätimessä ja valitse ’Tekstitykset’. Seuraavaksi sinun on valittava kieli, jolla haluat nähdä tekstitykset. Samalla tavalla voit ottaa tekstitykset käyttöön ja poistaa ne käytöstä Apple TV: ssäsi helposti ja nopeasti.

Mukauta Netflix -tilisi tekstitykset askel askeleelta

Muokkaamme Netflix -tilimme tekstityksiä verkkoselaimesta, jotta muutokset näkyvät kaikissa laitteissa, joihin kirjaudumme sisään. Prosessi on hyvin yksinkertainen, vain noudattamalla seuraavia ohjeita:

  1. Pääsemme Netflix -tiliimme verkkoselaimesta.
  2. Valitsemme omamme profiili.
  3. Päällä ’Tekstitysten ulkonäkö’ valitsemme ”Muuta”.
  4. Muokkaa / muokkaa tekstitysten ulkoasua ja ulkoasua.
  5. Tallenna muutokset.
  6. Siirry Netflix -sovellukseen osoitteessa valitsemasi laite.

Televisioiden tapauksessa meidän on seurattava seuraavaa reittiä Netflix -sovelluksessa: ’Asetukset’> ’Hae apua’> ’Lataa uudelleen’ jotta muutokset ovat saatavilla tällä tavalla.

Vaihtoehtoisen äänen käyttö kuuroille Netflixissä

Apple TV: ssä on erittäin helppo aktivoida vaihtoehtoinen ääni kuulovammaisille. Tämä tehdään osion kautta ’Esteettömyys’ jotka löydämme Netflix -tilimme Yleiset -valikosta. Toisaalta voimme myös aktivoida sen suoraan Apple TV: n ohjauksella.

Tätä varten meidän on annettava Netflix -tilimme ja valittava haluamamme elokuva tai sarja. Samoin meidän on suoritettava seuraavat vaiheet Apple TV -mallin mukaan.

Mallit Apple TV 2 ja 3 meidän on pidettävä kaukosäätimen keskinäppäintä painettuna. Mallien aikana Apple TV 4 ja 4K meidän on liu’utettava alas kaukosäätimellä. Tämän seurauksena valikko tulee näkyviin näytön ylä- tai alaosaan, josta valitsemme ”Vuoropuhelu”.

Käytettävissä olevat kielivaihtoehdot ja vaihtoehtoinen ääni tulevat näkyviin. Tällä tavalla voimme Aktivoi ja deaktivoi tämä Netflix -toiminto.

Usein esiintyviä ongelmia

Jos et voi aktivoida, deaktivoi tai laita Netflix CC tekstitykset Apple TV: ssä on erilaisia ​​ratkaisuja, joita voit soveltaa. Tärkein ja tehokkain on saman Netflix -yhtiön suosittelema.

laita netflix cc tekstitykset Apple TV: hen

Tämä käsittää kotiverkon uudelleenkäynnistyksen. Tätä varten sinun on irrotettava kotiverkko ja Apple TV -laite noin 2 minuutin ajan. Sitten sinun on yhdistettävä jokainen laite uudelleen.

Samoin on suositeltavaa käynnistää Internet -palvelu uudelleen. Tätä varten sinun on vain sammutettava modeemi ja langaton reititin vielä 2 minuutiksi. Tällä tavalla, kun siirryt Netflixiin uudelleen tekstitys on jo otettu käyttöön.