Skip to content

Objektien sekoitustyökalun asetusten käyttäminen Adobe Illustratorissa (esimerkki)

24 de elokuu de 2021
MCSH2004 1

Adobe Illustratorin avulla voit muun muassa luoda lukuja yksityiskohtaisella tavalla; ja sen esineiden sekoitustyökalun avulla, voit tehdä väriyhdistelmiä ihana. Live Fusionissa lomakkeet; esineet; tonaalisuus ja asema havaitaan elävästi.

Lisäksi objektien sekoitustyökalun avulla voimme tehdä sujuvan matkan useiden objektien välillä tai ehkä sekoittaa värejä luodaksemme värimuunnoksen tiettyyn kohteeseen. Tällä työkalulla on meille paljon tarjottavaa; voimme käyttää luovuuttamme siinä. Opi täältä, miten voit käyttää tätä sekoitustyökalua Adobe Illustratorissa.

Objektit yhdistettiin Adobe Illustratorissa

Kohteessa yhdistettyjä esineitä voidaan luoda ja heittää muotoja siististi kahden esineen välissä. Kun yhdistäminen luodaan, kyseiset objektit käsitellään yhtenä objektina. Jos siirrät alkuperäistä esinettä tai kohteen alkuperäisiä kiinnityspisteitä, se vaikuttaa myös sekoittumiseen.

Alkuperäisillä ja yhdistetyillä esineillä ei myöskään ole omaa kiinnityspistettä pystyt laajentamaan fuusiota ja jakamaan sen useiksi kohteiksi; myös värien muutos on hämmästyttävää, koska on helppo muuntaa kolme tai useampia värejä yhdessä esineeksi.

Luo sekoituksia Illustratorin Blend -työkalulla

Adobe Illustratorissa Sekoitus -työkalu ja Luo sekoitus -komento auttavat luomaan sekoituksia joukon objekteja ja värejä useiden valittujen objektien välille.

 1. paina fuusiotyökalu Adobe Illustratorissa.
 2. Jotta voit suorittaa erilaisia ​​fuusioita, sinun on:
 • Yhdistä järjestyksessä ilman kiertoa: napsauta mihin tahansa kohteeseen, vähemmän kiinnityspisteissä.
 • Sekoita ankkuripisteellä erityisellä tavalla: napsauta sekoitustyökalulla ankkuripiste ja osoitin ankkurin päälle Se ei ole enää valkoinen neliö, vaan läpinäkyvä ja keskellä musta piste
 • Sekoita avoimet iskut valitsemalla a jokaisen iskun päätepiste.

3. Kun olet lisännyt yhdistettävät objektit, napsauta uudelleen. sekoitustyökalua.

Luo sekoituksia Luo sekoitus -komennolla Illustratorissa

 1. Valitse yhdistettävä kohde.
 2. Lehdistö Objekti, Fuusio ja lopulta sisään Luoda.

Suorita nämä kaksi helppoa vaihetta, Adobe Illustrator laskee optimaalisen vaiheiden määrän ja näin luoda värin siirtyminen. Mutta jos haluat ohjata askelmäärää tai sen reittiä, sinun on siirryttävä yhdistämisvaihtoehtoon.

Sekoitusvaihtoehto Adobe Illustratorissa

Sulautumisvaihtoehdot, joita voit tehdä muuttaa niitä olemassa olevasta yhdistämisestä. Valitse tätä varten yhdistetty objekti:

Kaksoisnapsauta yhdistämistyökalu.

 1. Valita esineitä, myöhemmin fuusio ja lopuksi fuusiovaihtoehdot
 2. Sitten ominaisuudet -paneeli, klikkaus fuusiovaihtoehdot ja valitse nopeiden toimien osio.
 3. Sitten tulet huomaamaan ruutuun, jossa näytetään sekoitusvaihtoehdot määrittää: väli; pyöreä väri; hallita vaiheiden määrää; fuusiovaiheiden välinen erityinen etäisyys; sekoitusobjektien suunta ja kohdista sekoitus sivun tai polun mukaan.

adobe illustrator -työkalu

Muokkaa yhdistettyä muotoa Adobe Illustratorilla

Polkua, jossa yhdistetyt objektit asettuvat portaiden kohdalle, kutsutaan selkärankaksi. Lanne sisältää yleensä suorat viivat. Selkärankojen muokkaaminen:

 1. Vedä kiinnityspisteitä ja selkärangan segmentit muokata muotoaan; saavutat sen suoravalintatyökalu.
 2. Jos se mitä haluat on korvaa selkäranka eri linjalla, piirrä uusi muoto uuden selkärangan luomiseksi; teet tämän valitsemalla selkärangan muoto ja yhdistetty esine ja napsauta esine, Sitten sisään fuusio ja lopulta sisään korvata.
 3. Jos haluat muuttaa sulata järjestys lanteellesi: Valitse kohde on jo yhdistetty ja paina esine, fuusio ja lopuksi selkäranka taaksepäin

Tällä tavalla voit saavuttaa objektien yhdistämisen Adobe Illustratorilla. Muodostaminen eri kohteiden välillä ja värien muuttaminen on helppoa tällä yhdistämistyökalulla. Muista myös, että Adobe Illustratorilla on lukemattomia työkaluja piirrosten tai valokuvien elävöittämiseksi. Joten toivomme, että saat siitä kaiken irti ja jaamme tiedot, jos niistä oli sinulle hyötyä.