Skip to content

OCR: n käyttäminen Adobe Readerissa, tekstintunnistus.

4 de syyskuu de 2021
ocr word 14765

Varten Ota OCR -toiminto käyttöön Adobe Readerissa Tunnistaaksesi tekstin sinun on vain suoritettava muutama yksinkertainen vaihe. Tekstityökaluja on käytetty jo vuosia, pääasiassa työ- ja opiskelija -alueilla.

Epäilemättä työkaluja tai tekstieditoria Niitä voidaan käyttää enemmän työasemilla, kuten toimistoissa, koska siellä käsitellään enemmän asiakirjoja DOC- tai PDF -muodossa.

Adobe Readerin kaltaisia ​​ohjelmia on kehitetty muokkaamaan, luoda ja katsella asiakirjoja PDF -muodossaTämän tyyppiset välineet helpottavat toimisto-, opiskelija- tai muita tehtäviä.

Miten tekstintunnistus toimii PDF -muuntimena?

Se toimii erittäin tehokkaasti ja Sitä käytetään asiakirjojen digitalisointiin nopeasti, säästää aikaa siinä mielessä, että ei ole ollenkaan tarpeen kirjoittaa tekstejä manuaalisesti eri asiakirjoihin, mutta voimme suorittaa vain skannauksia tunnistaaksemme automaattisesti tekstit, jotka ovat läsnä kuvissa tai muissa asiakirjoissa, joita käytämme.

Muunna PDF -asiakirja tekstintunnistusohjelmaksi

Tämä toiminto on helppo suorittaa, sillä meidän on syötettävä ” PDF ” -työkalu, sitten siirrytään oikeanpuoleiseen paneeliin ja painetaan siellä, otamme automaattisesti tekstintunnistuksen käytettyyn asiakirjaan välittömästi siitä tulee kopio PDF -tiedostostamme, mutta OCR -muodossa, valitsemme muokattavan tekstin ja aloitamme kirjoittamisen, koska se on täysin muokattavissa.

Ota tekstintunnistus käyttöön OCR -toiminnolla Adobe Reader -ohjelmassa

Jos haluat aktivoida tekstintunnistustoiminnon Adobe Readerissa tekstin tunnistamiseksi, sinun on suoritettava vain tietyt vaiheet. Tätä varten sinun on asennettava Adobe Reader eri Windows -versioille tai tietokoneellesi. Tunnistuksen aktivointi optinen merkki ’ORC’, sinun on käynnistettävä ohjelma.

Olet varmasti skannannut jonkin tyyppistä tekstiä, jota haluat muokata, kyllä, luet hyvin. Tällä toiminnolla voit muuntaa, tarkastella ja muokata asiakirjan skannauksen tuloksena saatua tekstiä. Paina sitten Tiedosto -vaihtoehtoa Tiedosto, jota seuraa ”Avaa” -vaihtoehto.

Etsi asiakirja, jonka olet aiemmin skannannut, ja valitse se, paina ’Avaa’ tai avaa vaihtoehto. Vahvista Asiakirjat -välilehti, valitse sitten vaihtoehto ’OCR Recognition’ ja valitse sitten ”Tunnista teksti tekstintunnistuksen avulla” ja vahvista lopuksi OK -vaihtoehdolla.

Kaikki yllä oleva tarjoaa uskomattoman tavan muokata tekstejä tulostuksen jälkeen, mikä on aiempina vuosina ei olisi koskaan voinut uskoaNäin vältyt ärsyttäviltä transkriptioilta, jotka eivät koskaan näytä loppuvan, varsinkin jos se on kirja tai opas, toisaalta sinulla on päätös käyttää tämän tyyppistä ohjelmaa.

Adobe Readerin käytön edut

Varten aktivoi OCR -toiminto Adobe Reader -ohjelmassa tekstin tunnistamiseksi ja sen eduista nauttimiseksi sinun on asennettava se. Adobe Reader on yksi maailman tunnetuimmista digitaalisista PDF -editorista, ja siinä on lyömättömiä ominaisuuksia.

Mahdollisuus lue PDF mistä tahansa lähteestä Se on erittäin laaja kyseisen ohjelman kanssa, yksi ihmeistä on se, että voit käyttää kaikkia sen toimintoja ilmaiseksi.

Kyseinen ohjelma mahdollistaa sen lisäksi, että voit tarkastella, muokata ja jakaa PDF -asiakirjoja, voit suorittaa muita toimintoja, kuten linkkien poimimisen asiakirjasta tai PDF -tiedostosta. Tämän lisäksi Adobe Reader on monialainen palvelu.

Sinulla ei ole ongelmia olla vuorovaikutuksessa PDF -tiedostojen kanssa joka muun tyyppisistä ohjelmista tai digitaalisista tekstinmuokkaustyökaluista johtuen on tapa jakaa toimintoja vastaavien ohjelmien kanssa.

Lisäksi, tarjoaa mahdollisuuden käyttää ohjelmaa Android -laitteilla, kuten älypuhelimilla, tableteilla ja muilla vastaavilla laitteilla, päivitetyillä Adobe Reader -versioilla PlayStore -sovelluskaupassa.

Riippumatta käytetystä käyttöjärjestelmästä, toiminnot ovat yhtä hyviä, vaikka varmasti tietokoneella kokemus olisi paljon parempi ja täydellinen.

Kuinka muuntaa PDF -tiedosto DOC -asiakirjaksi ilman suuria ongelmia?

Varten Ota OCR -toiminto käyttöön Adobe Readerissa Tekstin tunnistamiseksi ja jopa Word -asiakirjojen tai minkä tahansa muun tiedoston luomiseksi tarvitset tietysti tiettyjen ohjelmien apua. Jos haluat muokata PDF -tiedostoja tai muuntaa ne tietokoneella, sinun on vain noudatettava tiettyjä vaiheita.

aktivoi ja käytä ocr -ohjelmaa adobe -lukijassa merkkien tunnistamiseen

Monta kertaa, kun yrität muuntaa tai muuntaa PDF -tiedoston DOC -muotoon tai päinvastoin, syntyy jonkinlainen virhe, joka aiheuttaa tiedoston vahingoittumisen tai katoamisen tietokoneeltasi, mitä ei pitäisi tapahtua missään olosuhteissa.

Voit tehdä tämän etsimällä tietokoneesi sen osan, jossa muunnettava asiakirja sijaitsee, ja siirry sitten iLovePDF: n viralliselle sivulle ja valitse vaihtoehto Muunna PDF -tiedostosta WORD -muotoonSitten sinun on vedettävä asiakirja sivulle.

Sitten sinun on valittava punainen painike, joka sanoo ’Muunna WORDiksi’, jo muunnettu tiedosto ladataan välittömästi. Ilmeisesti Internet -yhteyden on oltava vakaa.

Jos yhteys epäonnistuu, se voi olla ärsyttävää, koska Internetin käyttö on välttämätöntä online -työkalu ’iLovePDF’Jos jotain sellaista, sinulla on mahdollisuus tehdä se tietokoneen kautta, mutta sitä ei suositella

Kuinka ottaa Adobe käyttöön oletuslukijana?

Jos olemme asentaneet erilaisia ​​kannettavia tiedostojen lukijoita laitteellammeKun yritämme avata jonkin näistä tiedostoista, meitä saatetaan pyytää valitsemaan, millä ohjelmalla se avataan. No, jotta järjestelmä voi avata tiedoston suoraan Adoben kanssa kuulematta meitä, on noudatettava seuraavaa menettelyä.

Löydämme itsemme käytettävissä olevien ohjelmien luettelosta ja valitsemme vaihtoehdon ” Adobe ”, etsimme sitten pikavalintana toimivan ruudun ja napsauta vaihtoehtoa ” valitse oletusarvoksi ”. Kyllä, se on helppoa, sillä tällä tavalla voimme avata tiedostomme entistä mukavammin.