Skip to content

Office 365 Home- tai Personal -tilauksen peruuttaminen vaihe vaiheelta

13 de elokuu de 2021
programas office

Nykyään suuri osa maailman väestöstä tuntee ohjelmat, kuten Word ja Power Point. Nämä ovat osa Office -ohjelmistopakettia, jonka nykyinen nimi on Microsoft Office 365. Tämä paketti voidaan tehdä kuukausi- tai vuositilaukseen.

Jos olet tehnyt nämä palvelut ja haluat peruuttaa niiden tilauksen, tässä artikkelissa opimme sinulle Office 365 Home- tai Personal -tilauksen peruuttaminen. Lisäksi selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ennen tämän vaiheen suorittamista.

Mikä on Microsoft Office 365

Se on online -toimistopaketti. Yksinkertaisesti sanottuna tämä termi viittaa informatiivisten ohjelmien kokoamiseen, joita käytetään pääasiassa toimistoissa ja yrityksissä. Näiden ohjelmien avulla voit luoda, tarkastella, muokata ja tulostaa (muun muassa) tiedostoja ja asiakirjoja.

Tämä sviitti on yksi suosituimmista ja käytetyimmistä toimistopaketeista nykyään. Sen tärkeimpiä ohjelmia ja asiakirjatyyppejä ovat Word, Power Point, Excel ja OneNote. Mutta suuri ero muihin toimistopaketteihin on se Office 365: ssä voit käyttää asiakirjoja pilvessä reaaliajassa, kunhan sinulla on Internet -yhteys.

Näiden palvelujen tarjoamisen lisäksi Office 365 antaa sinulle myös pääsyn sähköposteihisi, pikaviesteihin, videopuheluihin, näytön jakamiseen, pilvitallennukseen ja jopa kalentereihin.

Tämä johtuu integroitumisesta muihin Microsoftin palveluihin, kuten OneDriveen, Skypeen. Kaikki nämä ominaisuudet mahdollistavat pääsyn kaikkiin tietoihisi ja henkilökohtaisiin asiakirjoihisi miltä tahansa laitteelta, jolla on Internet -yhteys. Itse asiassa tämä sovellus ei rajoitu tietokoneisiin, koska voimme myös asentaa Officen ilmaiseksi Androidiin.

Office 365: n koti- tai henkilökohtaisen tilauksen peruuttaminen

On totta, että Office 365 Suite on erittäin monipuolinen ja hyödyllinen. Jostain syystä haluat kuitenkin peruuttaa tämän palvelun tilauksesi. Jos tämä on sinun tapauksesi, sinun on vain noudatettava näitä yksinkertaisia ​​ohjeita

:

  1. Avaa suosikkiselaimesi ja kirjaudu sisään Office 365 -hallintaportaaliin sähköposti ja salasana.
  2. Etsi uusintatiedot -osio ja napsauta Peruuta tilaus -vaihtoehtoa.
  3. Jos avautuu ikkuna, jossa lukee ”Automaattinen uusiminen: aktivoitu”, valitse vaihtoehto ”Poista automaattinen uusiminen käytöstä” tilauksen lopettamisen sijaan. Näin ollen seuraavan maksupäivän aikana Office 365 -palvelun tilaustasi ei uusita automaattisesti sen päättyessä, joten se peruutetaan.

Office 365 Home- tai Personal -tilausjakson lopussa kaikki sovellukset siirtyvät välittömästi a rajoitetun toiminnallisuuden tila. Jos haluat tietää kaiken, mitä tämä tarkoittaa, suosittelemme, että jatkat tämän artikkelin lukemista.

Mitä sinun on tiedettävä, ennen kuin peruutat Office 365 Home- tai henkilökohtaisen tilauksesi

Kuten aiemmin mainitsimme, kun Office 365 -tilisi vanhenemispäivä saapuu, sekä tämä sovellus että muut palvelut siirtyvät rajoitettuun toimintoon. Tämä tarkoittaa, että voit jatkaa kaikkien näiden sovellusten käyttöä normaalisti. ennen seuraavaa maksupäivää.

Office 365 -ohjelmat

Uudistamispäivän jälkeen voit kuitenkin tarkastella ja tulostaa vain Office -asiakirjasi. Et voi luoda uusia asiakirjoja tai muokata olemassa olevia. Muista myös, että tämä peruuttaa myös monet muut palvelun osat, kuten OneDriven ylimääräisen tallennustilan, jonka olet tehnyt, tai Skypen ylimääräiset minuutit.

Toisaalta kerromme sinulle, että jos peruutat tilauksesi ennen seuraavaa uusimispäivää, voit pyytää hyvitystä maksamastasi rahasta. Tällä tavalla Microsoft palauttaa rahat tuotteesta, jota et enää käytä.

Jos päätät pyytää tätä hyvitystä, Office 365 siirtyy heti sen vastaanottamisen jälkeen rajoitetun toiminnallisuuden tilaan, josta olemme jo kertoneet. Jos päinvastoin päätät olla pyytämättä rahaa, voit jatkaa Officen ja kaikkien muiden palveluiden käyttöä normaalisti seuraavaan uusimispäivään asti.